Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Machine ghost
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Machine ghost » 02 Σεπ 2024, 14:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 13:54
Machine ghost έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 13:44
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 13:32
Φίλε μου, νομίζεις ότι σου δίνουν αξία όλες αυτές οι ηλίθιες προσβολές αλλά δεν είναι έτσι. Να είσαι σίγουρος επιπλεόν ότι όποιος διαβάζει, αν διαβάζει κάποιος, δεν ενδιαφέρεται. Όλοι εδώ το έχουν δει ξανά και ξανά αυτό το έργο. Πες μου τώρα αλήθεια. Θες να σε βοηθήσω; Μιλάω πολύ σοβαρά κι αν είσαι από θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε για ένα καφέ και να τα πούμε από κοντά.
σου θυμίζω το user name σου. πριν μιλήσεις για προσβολές.
Το username μου δεν είναι προσβολή προς κανένα. Εύκολα όμως θα μπορούσαν τύποι σαν εσένα να το χρησιμοποιήσουν για να προσβάλουν.
Είναι το κανονικό όνομα του παππού μου πριν το αλλάξει, αν θέλεις το πιστεύεις. Όταν γραφτηκα στο φόρουμ είπα στον εαυτό μου ότι εδώ θα προσπαθούσα να είμαι όσο περισσότερο μπορώ εγώ με όλα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μου. Εσύ είπες ότι θα προσπαθήσεις να προσβάλλεις όσο κόσμο περισσότερο μπορείς με όποιον τρόπο και μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι είναι υγιή προσέγγιση ή μια ακόμα χαμένη ευκαιρία να "διασκεδάζεις" κανένα άλλο πέρα από την ηλίθια πλευρά σου; Μην είσαι μαλάκας λοιπόν αν μπορείς μα αν δεν μπορείς όπως είπα, μπορώ να βοηθήσω. Καταρχάς προσπάθησε να μιλάς στους άλλους σαν να τους είχες μπροστά σου. Τότε θα ανακαλύψεις πως δεν είναι τόσο εύκολες οι προσβολές.
Ένας λόγος παραπάνω! το ονομα του παππου κάτω απο τον σέλερς! ποιος προσβαλεται με αυτό δηλαδή!
ρε δεν ερυθριάζετε με αυτά που γράφετε;;
οπως γράφω εδω , έτσι και συνδιαλέγομαι,
τα «ηλίθια» και τα «μαλάκας» συνηγορούν.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Σεπ 2024, 14:03
Machine ghost έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:01
Machine ghost έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 13:44
σου θυμίζω το user name σου. πριν μιλήσεις για προσβολές.
Το username μου δεν είναι προσβολή προς κανένα. Εύκολα όμως θα μπορούσαν τύποι σαν εσένα να το χρησιμοποιήσουν για να προσβάλουν.
Είναι το κανονικό όνομα του παππού μου πριν το αλλάξει, αν θέλεις το πιστεύεις. Όταν γραφτηκα στο φόρουμ είπα στον εαυτό μου ότι εδώ θα προσπαθούσα να είμαι όσο περισσότερο μπορώ εγώ με όλα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μου. Εσύ είπες ότι θα προσπαθήσεις να προσβάλλεις όσο κόσμο περισσότερο μπορείς με όποιον τρόπο και μέσα έχεις. Πιστεύεις ότι είναι υγιή προσέγγιση ή μια ακόμα χαμένη ευκαιρία να "διασκεδάζεις" κανένα άλλο πέρα από την ηλίθια πλευρά σου; Μην είσαι μαλάκας λοιπόν αν μπορείς μα αν δεν μπορείς όπως είπα, μπορώ να βοηθήσω. Καταρχάς προσπάθησε να μιλάς στους άλλους σαν να τους είχες μπροστά σου. Τότε θα ανακαλύψεις πως δεν είναι τόσο εύκολες οι προσβολές.
Ένας λόγος παραπάνω! το ονομα του παππου κάτω απο τον σέλερς! ποιος προσβαλεται με αυτό δηλαδή!
Πρέπει να είσαι πολύ μόνος.
-
Machine ghost
από Machine ghost » 02 Σεπ 2024, 14:05
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:03
εμ βεβαια σε τόση συμπυκνωμένη βιομηχανική μαλακία , εξ ορισμου μόνος
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Σεπ 2024, 14:06
Machine ghost έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:05
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:03
εμ βεβαια σε τόση συμπυκνωμένη βιομηχανική μαλακία , εξ ορισμου μόνος
Τι εννοείς;
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 02 Σεπ 2024, 14:09
Σωστό το μέτρο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 02 Σεπ 2024, 14:12
Unique έγραψε: ↑01 Σεπ 2024, 05:00
Αλλά μιλιά για κάμερες οι ηλίθιοι.
Τις κάμερες στους δρόμους δεν τις θέλει η μαφιοκρατία.
Επίσης για φαντάσου να είσαι υπουργός που θέλει να πάρει μια βαλίτσα με χρήματα και να ξέρεις οτι ο κόμιστής της έχει καταγραφεί λεπτομερώς σε 50 σημεία καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής προς το σπίτι σου
Τώρα κατάλαβες γιατί δεν έχουν μπει κάμερες σοτυς δρόμους
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 02 Σεπ 2024, 23:36
Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:12
Αλλά μιλιά για κάμερες οι ηλίθιοι.
Τις κάμερες στους δρόμους δεν τις θέλει η μαφιοκρατία.
Επίσης για φαντάσου να είσαι υπουργός που θέλει να πάρει μια βαλίτσα με χρήματα και να ξέρεις οτι ο κόμιστής της έχει καταγραφεί λεπτομερώς σε 50 σημεία καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής προς το σπίτι σου
Τώρα κατάλαβες γιατί δεν έχουν μπει κάμερες σοτυς δρόμους
Έχουμε κάπου τα στατιστικά κλήσεων της τροχαίας ανά είδος κλήσης; Κάτι θέλω να δω. Γιατί αν θέλουμε να συζητήσουμε για το γράμμα και το πνεύμα του νόμου καλό είναι να δούμε και την εφαρμογή του νόμου. Έχουμε φτάσει σε σημείο να ασχολούμαστε με το αναψυκτικό - καφέ στο αυτοκίνητο την ίδια ώρα που βλέπεις οδηγούς να κρατούν, σκυλιά, βαλίτσες, παιδιά, γατιά, κινητό, να λύνουν σταυρόλεξο ή να ξύνουν τα αρχίδια τους...
-
hellegennes
από hellegennes » 02 Σεπ 2024, 23:41
Εσύ είπες ότι θα προσπαθήσεις να προσβάλλεις όσο κόσμο περισσότερο μπορείς με όποιον τρόπο και μέσα έχεις.
Δυστυχώς είναι πενιχρά, αλλιώς θα είχε τουλάχιστον πλάκα. Τώρα είναι απλώς δυσκοίλια σχόλια χωρίς πρωτοτυπία· χωρίς κανένα ενδιαφέρον τέλος πάντων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Σεπ 2024, 23:42
Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 14:07
Οι πεταμένοι καραγκιόζηδες της ΝΔ θα μας σταματήσουν να πίνουμε νερό στο αμάξι. Αλλά μιλιά για κάμερες οι ηλίθιοι.
Όλο μαλακίες
κατι τετοια εκανε και ο τρελος με το κασκολ λιγο πριν πεσει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
jason0
από jason0 » 02 Σεπ 2024, 23:59
Μου βγήκαν πριν 2 ώρες 2 μαλακισμένα ανάποδα σε μονοδρομο ακριβως πάνω στη στροφή με ηλεκτρονικο πατινι, κοντεψα να ρίξω το αμάξι στα δέντρα μην τους λιώσω
Ο καφές είναι το πρόβλημα
-
Unique
από Unique » 03 Σεπ 2024, 06:45
Και πως θα γνωρίζουν οι καραγκιόζηδες αν μέσα στο ποτήρι έχεις καφέ η τσάι ας πούμε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
Echelon
- Phorum.gr user: selinoid
από Echelon » 03 Σεπ 2024, 06:56
jason0 έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 23:59
Μου βγήκαν πριν 2 ώρες 2 μαλακισμένα ανάποδα σε μονοδρομο ακριβως πάνω στη στροφή με ηλεκτρονικο πατινι, κοντεψα να ρίξω το αμάξι στα δέντρα μην τους λιώσω
Ο καφές είναι το πρόβλημα
Το πρώτο που θα έπρεπε να γίνει είναι να κόψουν κώλους σε όλους αυτούς με τα πατίνια και τα ποδήλατα οι οποίοι έχουν την εντύπωση πως ο ΚΟΚ δεν ισχύει για αυτούς.
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Δεκ 2023, 11:47
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 1058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 1571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
28 Μαρ 2025, 04:11
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Σεπ 2024, 10:47
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.