Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Τίθεται και το θέμα ποιότητα εικόνας, το streaming απο netflix , disney κλπ, συμπιέζεται πάρα πολύ, σε σύγκριση με ένα 4k.hdr 100Mbps torrent. 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
κνδ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
vantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:51ΜπουμερίζειςJimmy81 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:36Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα.
Κατά τ' άλλα σκ@τά στο νέο μέτρο που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα. Κλαψ, λυγμ.
Μου θυμίζεις τον πατέρα μου που ζητάει απεγνωσμένα τον επαγγελματία του Μπελμοντό, ενω το νετφλιξ (που του εχω δωσει προσβαση να βλεπει κι αυτος) εχει άλλες 5 ταινιες του Μπελμοντό και άλλες 25 του Ντελόν, και η κοσμοτε σίνεμα (που εχει κι απ'αυτήν) εχει άλλες 30 ταινίες του Ντελόν και άλλες 10 του Μπελμοντό.
Κι εγώ θελω τρίο με την Ανα Ντε Αρμας και τη Σίντνυ Σουίνι πύτοι μου, αλλά δεν τα μπορούμε όλα σε αυτη τη ζωή, τι να κανουμε
Εχω βολευτεί με μία μισό λέβελ κατώτερή τους και μου ειναι αρκετή

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και το πουτλερικό άτι τίμιο ήτο δάσκαλε, δεν μπορω να πω..Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 19:13vantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:51ΜπουμερίζειςJimmy81 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:36Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα.
Κατά τ' άλλα σκ@τά στο νέο μέτρο που δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα. Κλαψ, λυγμ.
Μου θυμίζεις τον πατέρα μου που ζητάει απεγνωσμένα τον επαγγελματία του Μπελμοντό, ενω το νετφλιξ (που του εχω δωσει προσβαση να βλεπει κι αυτος) εχει άλλες 5 ταινιες του Μπελμοντό και άλλες 25 του Ντελόν, και η κοσμοτε σίνεμα (που εχει κι απ'αυτήν) εχει άλλες 30 ταινίες του Ντελόν και άλλες 10 του Μπελμοντό.
Κι εγώ θελω τρίο με την Ανα Ντε Αρμας και τη Σίντνυ Σουίνι πύτοι μου, αλλά δεν τα μπορούμε όλα σε αυτη τη ζωή, τι να κανουμε

- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη 10 ευρω δινεις για το γουοκικο νετφλι ντανε μου?vantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 19:14Και το πουτλερικό άτι τίμιο ήτο δάσκαλε, δεν μπορω να πω..Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 19:13vantono έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:51
Μπουμερίζεις

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
το ΚΚε θα απαγόρευε το νόμιμο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Φαντασου καποια στιγμη να εφευρεθει το download.enterprise-psi έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 19:11Τίθεται και το θέμα ποιότητα εικόνας, το streaming απο netflix , disney κλπ, συμπιέζεται πάρα πολύ, σε σύγκριση με ένα 4k.hdr 100Mbps torrent.
για μουσικη ρε
προφανως ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατεβασμενη

- Λίνο Βεντούρα
Δεν νομίζω να σε κυνηγήσει κανένας αν κατεβάζεις παλιές ταινίες.Jimmy81 έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 18:36Κι αν εγώ θέλω να δω όλες τις ταινίες του Λίνο Βεντούρα (όχι του φορουμιακού, αλλά του πραγματικού) που θα τις βρω; Κοιτάζω τώρα στο λογαριασμό μου στο Netflix και έχει μόνο τον "Φάκελο Βαλάτσι". Χαρακτηριστικά λέει "βίαιο, ρεαλιστικό". Αχαχα.
- Λίνο Βεντούρα
Ναι. Βασικά αυτό ισχύει και τώρα. Για κάτι άλλο είναι ο νέος νόμος
Και η αποθήκευση και προβολή σε κινητό/tablet να απαγορεύεται άραγε; ΠΣΚ είχα να ταξιδέψω κάποιες ώρες και σκότωσα επιτυχώς την βαρεμάρα βλέποντας ταινίες δράσης Alien - Covenant, Mad Max - Fury Road κοκ. Η ψευτο vip θέση είχε tv με θολή εικόνα και χαμηλή ανάλυση που κούραζε, ενώ όλα τα κανάλια έπαιζαν μόνο βλακείες. 
Μπορεί να μου την πέσει κανείς μυστικός αστυνομικός; Τι άλλη λύση να υπάρχει;

Μπορεί να μου την πέσει κανείς μυστικός αστυνομικός; Τι άλλη λύση να υπάρχει;

Ειναι δηλαδη πολυ προκλητικο να φορτωσει καποιος το Μιλαν Φεγενορντ ενω παιρνει ιντερνετ απο κοσμοτε;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 20:23Ναι. Βασικά αυτό ισχύει και τώρα. Για κάτι άλλο είναι ο νέος νόμος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πολιτικοποιημένες Κινεζικές σειρές και ταινίες
από Dwarven Blacksmith » 15 Φεβ 2025, 13:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 15 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Φεβ 2025, 23:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε σιχαθεί τις ταινίες - σειρές με υπερήρωες;
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2023, 11:26 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 8 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο