Στο έγραψα/δήλωσα...Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 19:59Συνεχίζεις να γράφεις για την Σοβιετική Ένωση σε ένα νήμα που αφορά την αστυνομική βία.Λοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:54Ό,τι να' ναι με πατάτες!Φύγαμε από την υποστήριξη της πρώην ΕΣΣΔ! ΔΕΝ το κατάλαβες; Ναι, το κατάλαβες, αλλά τι να γράψεις;Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:22Η αριστερά δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. Όταν δηλώνεις αριστερός δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είσαι υποστηρικτής της Σοβιετικής Ένωσης. Είσαι λίγο άσχετος.SpoilerShow
Πως στο διάολο έχεις καταλήξει να φέρεις στο συγκεκριμένο νήμα την Σοβιετική Ένωση και την βία που ασκούν τα εξουσιαστικά δυτικά καθεστώτα, μόνο ένας θεός ξέρει.
Εγώ έγραψα ότι ο μαλάκας ο μπάτσος συμπεριφέρθηκε όπως αρμόζει σε κάθε σωστό μέλος μιας συμμορίας : υπέρμετρη βία, καμία τήρηση των κανόνων εμπλοκής.
Γράψε κάποια στιγμή ξεκάθαρα την θέση σου για αυτό που συζητάμε και άσε τις παπαριές, αν δηλαδή θεωρείς ότι ο μπάτσος έκανε σωστά την δουλειά του.
(spoiler : δεν την έκανε)
Είπαμε: αδιαμφισβήτητο γεγονός που συνετελέσθη από την ροή των γεγονότων μετά το 1990.
- "η όποια αριστερά, κατάρρευσε και η ίδια και ο μύθος που είχεδημιουργηθεί τα περασμένα (από ο 1990) 70 χρόνια.
Σε όποιο αριτερό γκρουπούσκουλο σε όποια κυρία σχολή, σε όποια αριστερή ιδεολογια και να ανήκεις:
- Είσαι ανεπίστρεπτο παρελθόν.
Δέξου το και στάματησε τις φιοριτούρες. Δεν ξεγελάς πια παρά τους αμετανόητους σαν και εσένα.
Και είπαμε: ΔΕΝ είναι θέμα μου, το θέμα που σηκωσες εσύ. Ας απαντήσει όποιος τσιμπήσει.
ΔΕΝ είσαι σε θέση να με παρασύρεις, εσύ εμενασε μια συζήτηση που εμπλέκεις το συναίσθημα.
Ξαναδοκίμασε...πλάκα έχεις...
Τι να πω, υπάρχουν καλοί ψυχολόγοι εκεί έξω
ΔΕΝ στο έγραψα;
Αλλά ακόμα μια φορά κάνεις τον κινέζο...και αφού από ευγένεια δεν σκαμπάζεις, όντας ανύπαρκτης αριστερής ιδεολογίας, θα μπορούσα να σε αρχίσω στις γρήγορες στην γλώσσα που σου αρέσει...π.χ.
"Άκου βλάκα φίλε μου, να μην αποπροσανολιτίζεις το στενό θέμα μέσα στο νήμα, με τις γνωστές μαλακισμένες τακτικές των ανύπαρκτων αριστερών, διότι αναβλύζεις πλήρη αριστερή χοντρομαλακία"
Αλλά δεν θα το κάνω, διότι ακριβώς αυτό περιμένεις...Απλώς, συνέχισε να εκτίθεσαι, επαναλμβάνοντας για την ΕΣΣΔ...όντως έχεις πλάκα.
Αφού, όπως παραδέχτηκες, δεν γνωρίζεις καμία δυτική χώρα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΌ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ), που να ΜΗΝ χρησιμοποιεί αστυνομική βία, ακόμα και αν ΔΕΝ έχει δεξιά κυβέρνηση, την όποια αριστερή ιδεολογία και να στηρίζεις και να αποδέχεσαι και να είσαι φορέας της, είναι οικτρή πλάνη. Διότι χαζούλη αριστερέ φίλε μου...
- Η όποια αριστερή ιδεολογία έχει καταρρεύσει και έχει περάσει στο ανεπίστρεπτο παρελθόν. Νόμος!
Κάνε το δήθεν αριστερής ιδεολογίας παιχνίδι σου τώρα, να ευθυμήσουμε λιγάκι...
ΥΓ,
Και πόσο θα τσαντίζεσαι που σε έχει κάνει ρόμπα μια ιδεολογία που σας ήταν μισητή από τα πρώτα κι όλας χρόνια: η πραγματική αναρχία.
Ξανακάνε παιχνίδι τώρα, να σου ξεκουμπωθεί και η ρόμπα..