σφαιρες επρεπε να φαει οχι φαπες ... ο τυπος ηταν δημοσιος κινδυνος για αθωο κοσμο ... αν σκοτωνε κανενα παιδακι τι εγραφες τωρα ...?
Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Space_Passenger
Ρε παιδια τον ΠΙΑΣΑΝΕ. Μετα με ποιο δικαιωμα του ριξαν ξυλο?? Ενω ειχε συλληφθει δηλαδη?? Ας τον κατηγορουσαν για ολα οσα εκανε. διπλωμα, τα κοκκινα που περασε δεν ξερω τι αλλο. Ως εκει. Ξυλο γιατι??? Με ποιο δικαιωμα ενω ειχε ακινητοποιθηθει????
πιωμένος είσαι? δεν είμαι υποστηρικτής της πρώην σοβιετικής ένωσης, επομένως ο,τι εγραψες είναι πιπεςΛοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 14:34ΟΧΙ! Απάντησες στο τμήμα που αφορούσε την αστυνομική βία στα δυτικά κράτη.Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 00:08Σου απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα. Απάντησα ότι κάθε δυτικό κράτος εφαρμόζει βια απέναντι σε πολίτες. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:24
Αρχίζω να πιστεύω ότι οντως έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου...
Σε ρώτησα τρεις φορές:
Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις εδώ και δέκα ποστ που κάνω αυτήν την ερώτηση;
Ποιά ιδεολογία, ποιο κράτος, ποιά κυβέρνηση (παλιά ή νέα), φοβάσαι ότι θα θίξεις;
Από την άλλη, εγώ δεν είπα πουθενά πως υποστηρίζω αυτόν ή τον άλλον
Έκανα ένα απλό ερώτημα, που σταματούσε στο αν πρέπει, όντας ΜΗ παράνομος, να σταματήσω σε ένα μπλόκο ή όχι.
Απάντησες. ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ το ανακινείς προσθέτοντας στο ερώτημα υποθέσεις δικές σου.
Τα υπόλοιπα που προσπαθείς με μανία να μου βάλεις στο στόμα ή οι υποθέσεις που κάνεις για το τι στηρίζω εγώ, πράγμα που ΔΕΝ υπενοήθη ΠΟΥΘΕΝΑ στα ποστς μου, είναι όντως πρόβλημά σου. Κοίτα να το λύσεις.
Και πάλι σου λέω, πως δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο ερώτημα που αποφεύγεις επμιελώς (ακόμα και κανοντας τον κινέζο), να δώσεις μια απάντηση. Αλλά ΜΗ με αναγκάσεις να επανέλθω γράφοντας αρλουμποειδείς απαντήσεις.
Το ερώτημα.......είναι τελείως ξεχωριστό.Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία, μία κυβέρνηση, ένα κράτος, πουν να μην χρησιμοποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της.
Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Θα απαντήσεις καμιά φορά ή θα βγει η μπάλα έξω από το γήπεδο;
Εσύ λοιπόν, συνεχιζεις να ΜΗΝ απαντάς ευθέως σε αυτό το ερώτημα και ξανακάνεις τον κινέζο πως δεν καταλαβαίνεις...Δεν το ξέρεις; ακόμα κάνεις πως ΔΕΝ καταλαβαινεις...να στο πω λοιπόν και ας θεωρήσεις την περίπτωση "εξ οικείων τα βέλη"...το επεδίωξες.
Δεν απαντάς ευθέως, διότι αν πεις την μόνη απάντηση που υπάρχει, δηλαδή πως ΟΥΤΕ εσύ γνωρίζεις καμία, τότε αυτόματα εκθέτεις και όλες τις χώρες και εξουσίες του "πρωην υπαρκτού σοσσιαλισμού". Διότι, απλούστατα, και αυτές λογίζονται ως χώρες του δυτικού μπλοκ.
Και αφού σε αυτές η αστυνομική βία εναντίον των ίδιων της των πολιτών υπήρξε ανελέητη (μην ξεχνας τα εκατομμύρια που πέρασαν στα αναμορφωτήρια των Γκουλάνγκ), καταρρέει και ο αριστερός σου μύθος. Και στο λέει ένας αναρχικός-προυντονιστής.
Δυστυχώς, είναι μύθος η "αριστερά" που υποστηρίζεις.Και θα περιμένεις πολύ ακόμα...
Τις τακτικές διελκυνστίδας και μεταφοράς της συζήτηση από το θέμα που ΔΕΝ σε συμφέρει σε ένα φορτισμένο με συναίσθηση (κανείς δεν λέει ναι στην βία), μου είναι πολύ γνωστές για να μπορέσεις να με παρασύρεις.
Πήρα την απάντηση, έστω και έμμεσα, που δεν τόλμησες να εκφέρεις: Ναι ΟΥΤΕ εσύ γνωρίζεις καμία, συνεπώς και ο αριστερός φασισμός υπήρξε ανελέητος στο θέμα της βίας, οπότε καταρρέει και αριστερός σου μύθος περί εφαρμογής κομμουνισμού.
Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν...
τσάμπα έγραψες ολόκληρη έκθεση
στο θέμα μας : αστυνομική βία για άλλη μια φορά, καμία τήρηση των κανονων εμπλοκής.
τα υπόλοιπα αφορούν τον ψυχολόγο σου και όχι εμένα
πάμε πάλι: ο αστυνομικός χρησιμοποιεί βία μόνο σαν να είναι η τελευταία λύση και φυσικά πρέπει να είναι αναλογική
κατάλαβες ή δυσκολεύεσαι ακόμα ?
Ναι ναι...δεν είσαι υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της. Είσαι "άλλος" αριστερός εσύ;
Ποιά σχολής; της Ιταλικής; της ευρωπαικής νεοαριστεράς; της πούρας ελληνικής;
Όμως, όπως έχω τονίσει, σε όποια αριστερά και αν ανήκεις, είπαμε:
- Δυστυχώς, είναι μύθος η όποια αριστερά και αν υποστηρίζεις.
Ο μύθος της αριστεράς κατάρρευσε και πλέον δεν μπορείτε να παίξετε ούτε καν τον ρόλο του αντίπαλου δέους....
Αρκετοί όμως, συνεχίζετε να πολεμάτε δον Κιχωτικούς ανεμόμυλους...
Καλή συνέχεια!
Όχι, δεν είναι το θέμα ΜΑΣ, εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτό το θέμα, συνεπώς είναι θέμα ΣΟΥ.
Είπαμε: δεν είσαι σε θέση εσύ να παρασύρεις εμένα, στο πεδίο συζήτησης που ορίζεις εσύ.
Σε κοινά αποδεκτό πεδίο, ναι. Αλλά όχι σε αυτό που ορίζεις εσύ μονοσήμαντα. ΔΕΝ είμαστε στην δεκαετία του 1980.
Συζήτησέ το με όποιον τσιμπήσει.
Και είπαμε: και τα κουκιά μπαγλάν...
αυτο εγραψα ... οι φαπες που εφαγε ηταν η τελευταια λυση ... θα επρεπε να ειχε φαει σφαιρες αφου κινδυνεψαν ανθρωπινες ζωεςPolaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 15:56πάμε πάλι: ο αστυνομικός χρησιμοποιεί βία μόνο σαν να είναι η τελευταία λύση και φυσικά πρέπει να είναι αναλογική
κατάλαβες ή δυσκολεύεσαι ακόμα ?
Η αριστερά δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. Όταν δηλώνεις αριστερός δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είσαι υποστηρικτής της Σοβιετικής Ένωσης. Είσαι λίγο άσχετος.Λοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:32Ναι ναι...δεν είσαι υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της. Είσαι "άλλος" αριστερός εσύ;
Όμως, όπως έχω τονίσει, σε όποια αριστερά και αν ανήκεις, είπαμε:Αυτό είναι ένα τετελεσμένο, που συνετελέσθει από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα από το 1990 και μετά.
Ο μύθος της αριστεράς κατάρρευσε και πλέον δεν μπορείτε να παίξετε ούτε καν τον ρόλο του αντίπαλου δέους....
Καλή συνέχεια!Όχι, δεν είναι το θέμα ΜΑΣ, εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτό το θέμα, συνεπώς είναι θέμα ΣΟΥ.
Είπαμε: δεν είσαι σε θέση εσύ να παρασύρεις εμένα, στο πεδίο συζήτησης που ορίζεις εσύ.
Σε κοινά αποδεκτό πεδίο, ναι. Αλλά όχι σε αυτό που ορίζεις εσύ μονοσήμαντα. ΔΕΝ είμαστε στην δεκαετία του 1980.
Πως στο διάολο έχεις καταλήξει να φέρεις στο συγκεκριμένο νήμα την Σοβιετική Ένωση και την βία που ασκούν τα εξουσιαστικά δυτικά καθεστώτα, μόνο ένας θεός ξέρει.
Εγώ έγραψα ότι ο μαλάκας ο μπάτσος συμπεριφέρθηκε όπως αρμόζει σε κάθε σωστό μέλος μιας συμμορίας : υπέρμετρη βία, καμία τήρηση των κανόνων εμπλοκής.
Γράψε κάποια στιγμή ξεκάθαρα την θέση σου για αυτό που συζητάμε και άσε τις παπαριές, αν δηλαδή θεωρείς ότι ο μπάτσος έκανε σωστά την δουλειά του.
(spoiler : δεν την έκανε)
Άρα λες ότι θες οι αστυνομικοί να μην εφαρμόζουν κανέναν κανόνα εμπλοκής και να ρίχνουν αβέρτα σφαίρες λες και είμαστε στην άγρια δύση. Μάλιστα, δεν είμαι σίγουρος αν θα ζητάς το ίδιο αν κάποια σφαίρα πάρει ξώφαλτσα εσένα ή κάποιον γνωστό σου.nostromos έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:45αυτο εγραψα ... οι φαπες που εφαγε ηταν η τελευταια λυση ... θα επρεπε να ειχε φαει σφαιρες αφου κινδυνεψαν ανθρωπινες ζωες
Ό,τι να' ναι με πατάτες!Φύγαμε από την υποστήριξη της πρώην ΕΣΣΔ! ΔΕΝ το κατάλαβες; Ναι, το κατάλαβες, αλλά τι να γράψεις;Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:22Η αριστερά δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. Όταν δηλώνεις αριστερός δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είσαι υποστηρικτής της Σοβιετικής Ένωσης. Είσαι λίγο άσχετος.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:32Ναι ναι...δεν είσαι υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της. Είσαι "άλλος" αριστερός εσύ;
Όμως, όπως έχω τονίσει, σε όποια αριστερά και αν ανήκεις, είπαμε:Αυτό είναι ένα τετελεσμένο, που συνετελέσθει από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα από το 1990 και μετά.
Καλή συνέχεια!Όχι, δεν είναι το θέμα ΜΑΣ, εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτό το θέμα, συνεπώς είναι θέμα ΣΟΥ.
Πως στο διάολο έχεις καταλήξει να φέρεις στο συγκεκριμένο νήμα την Σοβιετική Ένωση και την βία που ασκούν τα εξουσιαστικά δυτικά καθεστώτα, μόνο ένας θεός ξέρει.
Εγώ έγραψα ότι ο μαλάκας ο μπάτσος συμπεριφέρθηκε όπως αρμόζει σε κάθε σωστό μέλος μιας συμμορίας : υπέρμετρη βία, καμία τήρηση των κανόνων εμπλοκής.
Γράψε κάποια στιγμή ξεκάθαρα την θέση σου για αυτό που συζητάμε και άσε τις παπαριές, αν δηλαδή θεωρείς ότι ο μπάτσος έκανε σωστά την δουλειά του.
Είπαμε: αδιαμφισβήτητο γεγονός που συνετελέσθη από την ροή των γεγονότων μετά το 1990.
- "η όποια αριστερά, κατάρρευσε και η ίδια και ο μύθος που είχεδημιουργηθεί τα περασμένα (από ο 1990) 70 χρόνια.
Σε όποιο αριτερό γκρουπούσκουλο σε όποια κυρία σχολή, σε όποια αριστερή ιδεολογια και να ανήκεις:
- Είσαι ανεπίστρεπτο παρελθόν.
Δέξου το και στάματησε τις φιοριτούρες. Δεν ξεγελάς πια παρά τους αμετανόητους σαν και εσένα.
Και είπαμε: ΔΕΝ είναι θέμα μου, το θέμα που σηκωσες εσύ. Ας απαντήσει όποιος τσιμπήσει.
ΔΕΝ είσαι σε θέση να με παρασύρεις, εσύ εμενα

Ξαναδοκίμασε...πλάκα έχεις...

Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:29Άρα λες ότι θες οι αστυνομικοί να μην εφαρμόζουν κανέναν κανόνα εμπλοκής και να ρίχνουν αβέρτα σφαίρες λες και είμαστε στην άγρια δύση. Μάλιστα, δεν είμαι σίγουρος αν θα ζητάς το ίδιο αν κάποια σφαίρα πάρει ξώφαλτσα εσένα ή κάποιον γνωστό σου.
οι γνωστοι μου δεν περνανε με κοκκινο 3 φαναρια και οποιον παρει ο χαρος ... εμαθες και τους κανονες εμπλοκης τρομαρα σου
Οι δικοί σου και πολλοί άλλοι θα καταλήξουν με σφαίρα καθώς αν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται σαν σερίφης χωρίς κανόνες, τότε δεν τον σταματά κάτι από το να πυροβολεί κάποιον επειδή απλά δεν κοιμήθηκε το βράδυ, δες τι γίνεται στις ΗΠΑ.nostromos έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 19:21
οι γνωστοι μου δεν περνανε με κοκκινο 3 φαναρια και οποιον παρει ο χαρος ... εμαθες και τους κανονες εμπλοκης τρομαρα σου
Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Τι να κάνουμε, είναι το μινιμουν κανόνων έτσι ώστε οι μπατσοι να μην ξεφύγουν, εσείς θέλετε ξύλο. Είστε βιτσιόζοι οι δεξιοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polaris3 την 28 Απρ 2025, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνεχίζεις να γράφεις για την Σοβιετική Ένωση σε ένα νήμα που αφορά την αστυνομική βία.Λοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:54Ό,τι να' ναι με πατάτες!Φύγαμε από την υποστήριξη της πρώην ΕΣΣΔ! ΔΕΝ το κατάλαβες; Ναι, το κατάλαβες, αλλά τι να γράψεις;Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:22Η αριστερά δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. Όταν δηλώνεις αριστερός δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είσαι υποστηρικτής της Σοβιετικής Ένωσης. Είσαι λίγο άσχετος.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 16:32Ναι ναι...δεν είσαι υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της. Είσαι "άλλος" αριστερός εσύ;
Καλή συνέχεια!
Όχι, δεν είναι το θέμα ΜΑΣ, εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ σε αυτό το θέμα, συνεπώς είναι θέμα ΣΟΥ.
Είπαμε: αδιαμφισβήτητο γεγονός που συνετελέσθη από την ροή των γεγονότων μετά το 1990.
- "η όποια αριστερά, κατάρρευσε και η ίδια και ο μύθος που είχεδημιουργηθεί τα περασμένα (από ο 1990) 70 χρόνια.
Σε όποιο αριτερό γκρουπούσκουλο σε όποια κυρία σχολή, σε όποια αριστερή ιδεολογια και να ανήκεις:
- Είσαι ανεπίστρεπτο παρελθόν.
Δέξου το και στάματησε τις φιοριτούρες. Δεν ξεγελάς πια παρά τους αμετανόητους σαν και εσένα.
Και είπαμε: ΔΕΝ είναι θέμα μου, το θέμα που σηκωσες εσύ. Ας απαντήσει όποιος τσιμπήσει.
ΔΕΝ είσαι σε θέση να με παρασύρεις, εσύ εμενασε μια συζήτηση που εμπλέκεις το συναίσθημα.
Ξαναδοκίμασε...πλάκα έχεις...
Τι να πω, υπάρχουν καλοί ψυχολόγοι εκεί έξω

τι κανονες εμπλοκης βρε παπαρα ...? ιχ κινειται σαν τρελο στην Αθηνα και περνα τα κοκκινα φαναρια σε αστικο ιστο με ιλλιγκιωδη ταχυτητα ... μιλαμε για κινδυνο θανατο ... στα παπαρια μας τα πολιτικα και ανθρωπινα δικαιωματα του ... ειναι δολοφονος με οπλο το οχημαPolaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 19:57Οι δικοί σου και πολλοί άλλοι θα καταλήξουν με σφαίρα καθώς αν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται σαν σερίφης χωρίς κανόνες, τότε δεν τον σταματά κάτι από το να πυροβολεί κάποιον επειδή απλά δεν κοιμήθηκε το βράδυ, δες τι γίνεται στις ΗΠΑ.
Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Τι να κάνουμε, είναι το μινιμουν κανόνων έτσι ώστε οι μπατσοι να ξεφύγουν, εσείς θέλετε ξύλο. Είστε βιτσιόζοι οι δεξιοί.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καλό θα ήταν να έχουμε αστυνομία Αμερικής.Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 19:57Οι δικοί σου και πολλοί άλλοι θα καταλήξουν με σφαίρα καθώς αν ο αστυνομικός συμπεριφέρεται σαν σερίφης χωρίς κανόνες, τότε δεν τον σταματά κάτι από το να πυροβολεί κάποιον επειδή απλά δεν κοιμήθηκε το βράδυ, δες τι γίνεται στις ΗΠΑ.
Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Τι να κάνουμε, είναι το μινιμουν κανόνων έτσι ώστε οι μπατσοι να ξεφύγουν, εσείς θέλετε ξύλο. Είστε βιτσιόζοι οι δεξιοί.
Ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί ούτε άκρα, κομμένες οι μαλακιες.
Μπαμ στην κεφάλα και κάτω.
Δημοκρατικά.
Εδώ έχουν όλοι πάρει αέρα.
Σκοτώσαν τον Φυσσα...
Κάτι άλλοι Ρωμανοι μπαινοβγαινουν..
Ξέρεις τι καλά θα κοπούν οι μαγκιές απ όλους;
αν σκοτωνε καμια οικογενεια οι τυποι που επικαλουνται τις ανοησιες για κανονες εμπλοκης θα γραφανε οτι φταιει η αστυνομια που τον κυνηγησε ... θα επρεπε να τον αφησουν και να τον πιασουν του ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην εντατικη για ...3 λεμονια !!!!
από Frappezitis » 14 Ιαν 2025, 09:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
15 Ιαν 2025, 10:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-