Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 05 Ιαν 2019, 16:22

Τα έλεγε η Ryanair πάντως. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Του ''Ιδιώτη'' το κάγκελο με τις πτήσεις στο Αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' στην Θεσσαλονίκη !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 05 Ιαν 2019, 16:23

Cavaliere έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:14
Δεν έχω πάει ποτέ με Ryanair. Ούτε σκοπεύω. Συνηθίζω AEGEAN, Lufthansa, και αραβικές στα υπερατλαντικά, πάντα μπίζνες θέση από 6 ώρες και πάνω. Προχτές πέταξα πάλι με ΑΕGEAN, πολύ καλή. Κοστίζει κάτι, αλλά πετάς, δεν πας το ταξίδι του Μιχαήλ Στρογκώφ.
Δεν ειναι τοσο τραγικα, καπως λιγότερο χωρο εχει στο καθισμα και αυτο ειναι ολο. Η αλήθεια ειναι οτι οταν τα βαλεις ολα κατω πολλες φορές δεν ειναι τοσο φτηνη, αλλα βρισκεις ευκαιρίες.
Εαν μπορεις να πληρωνεις business σε αραβικες μπραβο σου και καλα κανεις, αλλα εδω οι πρωτοι που την βριζουν ειναι αυτοι που λενε πως ειναι απενταροι. Δεν τους πιάνεις πουθενά αυτους.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 05 Ιαν 2019, 16:23

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2019, 16:24

Για να μην διαβάζω άδικα επτά σελίδες καθυστεριές, μπήκε το ποστ των γερμανοτσολιάδων, ή θέλετε να σπάσετε λίγο ακόμα πλάκα με τα κνιτόμπαλα και τα χρυσαυγιτάκια;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 05 Ιαν 2019, 16:25

panos291 έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:13
Cavaliere έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:08
Εντάξει, πληρώστε τσίπηκες εταιρείες, να σας πάνε ορθίους, και σε άλλον προορισμό.
Υπερβολες. Aegean δεν ειναι σίγουρα, αλλα 2-3 φορες που την πηρα ταξιδεψα κανονικα και χωρίς πρόβλημα.
Δεν λεω για σενα, αλλα παρα πολλοι θελουν εισιτήριο 20 ευρω και παροχες Qatar Airways. Ε δεν γίνεται.
Για κοντινές διαδρομές, μέχρι 1 - 1,5 ώρα είναι μια χαρά, σε σχέση πάντα με το κόστος, κάτι σαν λεωφορείο.
Για μεγάλες δεν λέει, στενά και σκληρά καθίσματα που δεν πέφτουν, ταλαιπωρία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2019, 16:28

Με μία σύντομη επισκόπηση δεν είδα κάτι, οπότε ώρα για μπωτέ πρωτεϊνούχο σε ερυθρούς και φαιούς κρατιστές

Το πρόβλημα είναι του μπουγατσοδρομίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 05 Ιαν 2019, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2019, 16:28

Cavaliere έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:20
Όταν ζούσε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ζούσαμε σκληρό ροκ. Περιμέναμε στη Ρώμη, θυμάμαι, βγάζαμε μούσι μέχρι να πετάξουμε. Καλή εταιρεία, αλλά έπρεπε να παίξεις στο στοίχημα πότε θα φτάσεις. Επίσης, μου έχει τύχει και να μη φτάσει η βαλίτζα μου. Έχουμε ταΐσει τεμπέληδες...
Ε ναι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. :lol:

Για να είμαι ειλικρινής με τις άλλες πόλεις εσωτερικού δεν είχα πρόβλημα αλλά επειδή στη Θεσσαλονίκη ανεβοκατέβαινα συχνά λόγω αθλητικών αλλά και επαγγελματικών λόγων, αυτή η ομίχλη με έχει στοιχειώσει. Ούτε σε ταινία τρόμου τέτοιο άγχος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Ιαν 2019, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 05 Ιαν 2019, 16:28

Εικόνα

Εχει πει κανένας μπλεμπούφος οτι εαν λόγω κακοκαιρίας δεν μπορείς να προσγειωθείς στο «κόκκινο» πετάς μέχρι το πλησιέστερο αεροδρόμιο που μπορείς να προσγειωθείς ;
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 05 Ιαν 2019, 16:29

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:24
Για να μην διαβάζω άδικα επτά σελίδες καθυστεριές, μπήκε το ποστ των γερμανοτσολιάδων, ή θέλετε να σπάσετε λίγο ακόμα πλάκα με τα κνιτόμπαλα και τα χρυσαυγιτάκια;
Ένας ακόμα δημιουργός δίπολου. Για Ή θα είσαι κνιτόμπαλο ή χρυσαυγιτάκι.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 05 Ιαν 2019, 16:29

panos291 έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:16
H χαρα μου θα ηταν. Ξενοδοχείο επιτοπου και κωλομπαρο το ιδιο βραδυ.
Λατρεύω τον τρόπο που σκέπτεσαι. Κι εγώ το ίδιο, θα έβγαινα να τα πιω.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 05 Ιαν 2019, 16:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:28
Ε ναι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. :lol:

Για να είμαι ειλικρινής με τις άλλες πόλεις εσωτερικού δεν είχα πρόβλημα αλλά επειδή στη Θεσσαλονίκη ανεβοκατέβαινα συχνά λόγω αθλητικών αλλά και επαγγελματικών λόγων, αυτή η ομίχλη με έχει στοιχειώσει. Ούτε σε ταινία τρόμου τέτοιο άγχος.
Με Αλεξανδρούπολη, έφτασα το 1991 χωρίς τις αποσκευές μου. Αποχαιρετιστήρια πτήση μου με την Ολυμπιακή ήτανε το 2001 από Ρώμη-Αθήνα. Μετά, never again.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 05 Ιαν 2019, 16:37

Αφού το Βενιζέλος λειτουργεί γιατί έστειλαν Σόφια & Βουκουρέστι τα αεροπλάνα που δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη ?

Εχει μηπως σχεση με τα πιο φθηνα; τελη εξυπηρετησης στην Ρουμανια απο τον ιδιωτικοποιημενο Ελ.Βενιζελος ;..και στα @@ μας οι επιβατες;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 05 Ιαν 2019, 16:37

panos291 έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:16
brb και tyt έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:15
panos291 έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:06

Εμεις θέλουμε μονο εταιρείες υψηλου κοστους οπως την Ολυμπιακη της καρδιάς μας. Αμα δεν πληρωνεις το Χανια-Αθηνα 200 ευρω ουαν γουει, η εταιρεία δεν ειναι σοβαρη.
Υπάρχει και ο ιδιώτης της Aegean που δεν κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Τιμισοάρα που θέλεις ...
H χαρα μου θα ηταν. Ξενοδοχείο επιτοπου και κωλομπαρο το ιδιο βραδυ.
Και δικαιολογία στη γυναίκα ότι εσύ ήθελες να πας στην Θεσσαλονίκη αλλά η Ράιαν σε έστειλε στην Τιμισοάρα. :D
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 05 Ιαν 2019, 16:38

Xρησιμοποίησα μέσα στο 2018 14 πτήσεις ryanair για Ιταλία και μία για Σαντορίνη. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Γλίτωσα κάπου ένα 1000ρικο σε σχέση με την aegean.

Και άντε γεια.

YΓ. Μαλακία, για Σαντορίνη ήταν το 17, anyhow.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 05 Ιαν 2019, 16:43

Cavaliere έγραψε:
05 Ιαν 2019, 16:14
Δεν έχω πάει ποτέ με Ryanair. Ούτε σκοπεύω. Συνηθίζω (AEGEAN, Lufthansa, Swiss, Austrian που είναι στον ίδιο όμιλο για να συγκεντρώνω χιλιάδες μίλια κάθε εξάμηνο - επίσης British , KLM, Air France, United, AA, Southwest, Air Alaska και την αγαπημένη μου Delta )και αραβικές στα υπερατλαντικά, πάντα μπίζνες θέση από 6 ώρες και πάνω. Προχτές πέταξα πάλι με ΑΕGEAN, πολύ καλή. Κοστίζει κάτι, αλλά πετάς, δεν πας το ταξίδι του Μιχαήλ Στρογκώφ.

Μου έχει τύχει να περιμένουμε 3 ωρες μέσα στο αεροπλάνο που ηταν στην αρχή του τάρμακ διότι λόγω κακοκαιρίας το αεροδρόμιο του προορισμού ηταν κλειστό

Μου έχει τύχει να αναβληθεί η πτήση λόγω κακοκαιρίας.

Μου έχει τύχει το 2015 να να είμαστε η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ πριν κλείσει το αεροδρομιο αναχώρησης λογω ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑΣ.

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑ που άφησε περισσότερο απο 1,5 μέτρο χιόνι σε λιγότερο απο 24 ωρες (36 ιντσες ειναι ενα μέτρο)Εικόνα

Αυτες και άλλες πολλές ιστορίες με καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας σε αεροδρόμια.

πες μας μπούμπη τον πόνο σου - σε ακούμε :lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών