Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Ιούλ 2018, 21:49

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:48
Εικόνα
Δεν ειστε εξουσιοδοτημένοι να μεταφορτωσετε αυτο το συννημένο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 24 Ιούλ 2018, 21:49

Yochanan έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:45
ST48410 έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:41
Athina__P έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:29

Δηλαδή αυτός ο ένας πανικοβλήθηκε; Του έσβησε η μηχανή; Πάντως παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση να δημιουργεί μποτιλιάρισμα και έφυγε. Δεν ξέρω πλέον πού είναι αυτό το λινκ, έπαθα κάτι που το είδα. Δηλαδή όλο το αλαλούμ ή το μισό στο Κόκκινο Λιμανάκι μπορούσε να είχε αποφευχθεί;
Μπορεί να πανικοβλήθηκε, μπορεί να είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορεί απλώς να ήταν ένας ακόμα αδιάφορος και απαίδευτος συμπολίτης μας. Μια φορά έχω ζήσει φωτιά από κοντά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να λειτουργήσουν ψύχραιμα.
Παιδια δεν ξερω τι λινκ λετε αλλα σε τετοιες συνθήκες και με αυτους τους δρομους το μποτιλιαρισμα ειναι το μονο σιγουρο. Θέλω να πω δεν χρειάζεται να ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους και εδώ.
Ε, δες πρώτα το βίντεο και εσύ και τα ξεναλέμε, αν ειναι νορμάλ αυτό που θα δεις ως μποτιλιάρισμα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 24 Ιούλ 2018, 21:49

Ποσες φορες εχετε διαβασει οτι η φωτια εξαπλωθηκε πολυ γρηγορα;Απειρες..
«Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιούλ 2018, 21:50

Daje έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:41
Naida έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:09
Θα είναι πάνω από 100-110 οι νεκροί. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι σοκαριστικό. Έχουμε μια πιο κοντινή εικόνα τι γίνεται με τους βομβαρδισμούς στη Συρία.
Διαβαζα σημερα στην Ιαπωνια 80 νεκροι λογω καυσωνα (40 βαθμοι)
Γινεται χαμος παγκαμιως με θυματα απο φυσικες καταστροφες, απλα για τα δεδομενα της Ελλαδας, αυτο που συνεβη ειναι πρωτογνωρο.
Αυτό ακριβώς. Για τα δεδομένα της Ελλάδας τόσοι νεκροί είναι πάρα πολύ μεγάλος αριθμός. Και ο τρόπος που πέθαναν και τα μωρά παιδιά. Τι να πω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 21:50

Yochanan έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:49
Εικόνα
Ούτε και εγώ βλέπω τίποτα.
the end

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 21:51

Yochanan έγραψε:
Εικόνα
μάι μπαντ

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 24 Ιούλ 2018, 21:52

Northern Spirit έγραψε:
«Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς.
Ναι σε κάποια φάση φύσηξε πολύ δυνατά, εδώ σε εμένα έσπασαν κλαδιά από δέντρα.
the end

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 24 Ιούλ 2018, 21:52

thx Πόντιξ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιούλ 2018, 21:53

Athina__P έγραψε:
Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:44
'
Μια ομάδα από τα θύματα της πυρκαγιάς έφτασαν σε απόσταση 10 μέτρα από την θάλασσα, αλλά δεν την βρήκαν μέσα στους καπνούς και τον πανικό.
Θυμήθηκα ένα νήμα από κάποιο μέλος που ήθελε να αγοράσει νέο κινητό και τις δυνατότητες που έχουν. Σήμερα όλα ή σχεδόν όλα τα κινητά έχουν gps και χάρτες.

Κανένας από τους δυστυχείς δεν σκέφτηκε να βρει την θέση τους με το κινητό του, να προσανατολιστεί και να κινηθεί προς την θάλασσα που ήταν παραδίπλα;
Πόσοι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με το gps/χάρτη του κινητού μας, ώστε αν ποτέ - ο μη γένοιτο - βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση, να το χειριστούμε σωστά και να γλυτώσουμε;
Ειπώθηκε ότι βρέθηκαν μπροστά σε γκρεμό και στη συνέχεια εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά. Άρα μπορεί όντως να έβλεπαν τη θάλασσα μπροστά τους, αλλά τους έλειπε η πληροφορία προς τα πού να πάνε στα αλήθεια. Λίγα μέτρα πιο δίπλα υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα. Και πάλι, αν είσαι ψύχραιμος, πατάς στις φωτό του χάρτη και βλέπεις σε μια ωραιότατη φωτό τη διαμόρφωση της ακτής. Αλλά ποιος ξέρει αν είχαν το χρόνο και την ψυχραιμία και τη δυνατότητα να μετακινηθούν εκείνη τη στιγμή.
Το υπογραμμισμένο προϋποθέτει σύνδεση του κινητού με ιντερνέτ και δεν είναι όλοι που το έχουν (εγώ δεν έχω γιατί δεν το χρειάζομαι).
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Ιούλ 2018, 21:54

Ποιο gps ρε παιδια? Πατε καλα?
Εδω δεν δουλευαν οι τηλεφωνικες γραμμες στις γυρω περιοχες, φλογες τερατα που στροβιλιζοντας αυξαναν τη δυναμη του ανεμου κατα 3-4 μποφορ και ο αλλος θα ειχε το χρονο να μπει στο gps του κινητου...
Σε αυτες τις περιπτωσεις η την κανεις εγκαιρως η μονο απο τυχη τη γλυτωνεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 21:56

Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:53
Το υπογραμμισμένο προϋποθέτει σύνδεση του κινητού με ιντερνέτ και δεν είναι όλοι που το έχουν (εγώ δεν έχω γιατί δεν το χρειάζομαι).
.
καλό είναι να ξέρεις όμως να χειρίζεσαι το πρόγραμμα, ώστε την κακή στιγμή να είσαι στο εξής καλό δίλημμα:

να πεθάνω ή να ανοίξω το ιντερνετ, να μου φάει ένα ευρώ αλλά να δώ που είμαι;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Ιούλ 2018, 21:58

Ένα από τα παιδάκια που ήταν στους αγνοούμενους, βρέθηκε. Υπάρχει ελπίδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 24 Ιούλ 2018, 21:59

enaon έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:56
Nandros έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:53
.
καλό είναι να ξέρεις όμως να χειρίζεσαι το πρόγραμμα, ώστε την κακή στιγμή να είσαι στο εξής καλό δίλημμα:

να πεθάνω ή να ανοίξω το ιντερνετ, να μου φάει ένα ευρώ αλλά να δώ που είμαι;
Αμα σε κυνηγάει μια αρκούδα θα κοιτάξεις το κινητό; :o

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιούλ 2018, 22:02

τεσπα οκ, αν με κυνηγάει αρκούδα θα την πιάσω απο το ένα πόδι και θα της ρίξω δύο γρήγορες. Λέμε για αν δεν βλέπω που πάω και η παραλία ειναι στα 10 μέτρα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 24 Ιούλ 2018, 22:05

Πάνας έγραψε:
24 Ιούλ 2018, 21:52
Northern Spirit έγραψε:
Ναι σε κάποια φάση φύσηξε πολύ δυνατά, εδώ σε εμένα έσπασαν κλαδιά από δέντρα.
ε και;

Αυτα θυμιζουνε Πολυδωρα και "στρατηγο ανεμο"....Τι αντιπυρικη πρστασια ειχανε; Και δεν λεω τι κανε το κρατος αλλα και οι ντοπιοι και οι κοινοτητες της περιοχης..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών