Τα νεκρά κομμάτια των σωμάτων που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τα νεκρά κομμάτια των σωμάτων που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας...
Επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια από τα «Πασχαλινά Σφυριά» ή όταν οι αναρχομπάχαλοι έχουν ποιητικό οίστρο.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/epithe ... a-exarheia
Πέμπτη 18/04, 3:00 τα ξημερώματα. Ορμητικά βήματα κατευθύνονται με οργή πάνω στη βιτρίνα της αντικειμενοποίησης. Τη διαλύουν. Φωνές αγανακτισμένου μικροαστού ακούγονται. Η ησυχία του διαταράχθηκε. Τα νεκρά κομμάτια των σωμάτων που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας κάτω από το σπίτι του, απόψε δεν έκαναν ησυχία. Δεν σεβάστηκαν τον ύπνο του. Την ηρεμία του. Τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του. Τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Ο θόρυβος αυτός δεν ήταν τα μουγκρητά των ίδιων των θυμάτων. Οι σφαγές τους γίνονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον μικρόκοσμό του. Δεν τις ακούει. Δεν θέλει να τις ακούει. Το μόνο που θέλει είναι η ησυχία του και τα πτώματα στο πιάτο του.
Ο θόρυβος αυτός ήταν οι απολαυστικοί ήχοι της σπασμένης τζαμαρίας τους κρεοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου 91 στα Εξάρχεια. Η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου κρεοπωλείου έχει εκφραστεί στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές με απέχθεια προς το βιγκανισμό. Πρόσφατα εξέφρασε και την αγανάκτισή της για όσα άτομα επιλέγουν να συγκρουστούν με τους μπάτσους στην περιοχή. Όμως για εμάς καμία ιδιαιτερότητα σαν αυτές που έχει το συγκεκριμένο κρεοπωλείο δεν μας είναι απαραίτητη για να το χτυπήσουμε. Η ύπαρξη και μόνο ενός μαγαζιού που εμπορεύεται σφαγιασμένα πτώματα μας αρκεί. Τέτοιες ιδιαιτερότητες απλώς κάνουν πιο γλυκιά τη μανία μας.
Πέμπτη 18/04, 3:00 τα ξημερώματα. Ορμητικά βήματα κατευθύνονται με οργή πάνω στη βιτρίνα της αντικειμενοποίησης. Τη διαλύουν. Φωνές αγανακτισμένου μικροαστού ακούγονται. Η ησυχία του διαταράχθηκε. Τα νεκρά κομμάτια των σωμάτων που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας κάτω από το σπίτι του, απόψε δεν έκαναν ησυχία. Δεν σεβάστηκαν τον ύπνο του. Την ηρεμία του. Τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του. Τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Ο θόρυβος αυτός δεν ήταν τα μουγκρητά των ίδιων των θυμάτων. Οι σφαγές τους γίνονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον μικρόκοσμό του. Δεν τις ακούει. Δεν θέλει να τις ακούει. Το μόνο που θέλει είναι η ησυχία του και τα πτώματα στο πιάτο του.
Ο θόρυβος αυτός ήταν οι απολαυστικοί ήχοι της σπασμένης τζαμαρίας τους κρεοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου 91 στα Εξάρχεια. Η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου κρεοπωλείου έχει εκφραστεί στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές με απέχθεια προς το βιγκανισμό. Πρόσφατα εξέφρασε και την αγανάκτισή της για όσα άτομα επιλέγουν να συγκρουστούν με τους μπάτσους στην περιοχή. Όμως για εμάς καμία ιδιαιτερότητα σαν αυτές που έχει το συγκεκριμένο κρεοπωλείο δεν μας είναι απαραίτητη για να το χτυπήσουμε. Η ύπαρξη και μόνο ενός μαγαζιού που εμπορεύεται σφαγιασμένα πτώματα μας αρκεί. Τέτοιες ιδιαιτερότητες απλώς κάνουν πιο γλυκιά τη μανία μας.
- koukouvagia
Re: Τα νεκρά κομμάτια των σωμάτων που πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας...
Το πρόβλημα με τα αντισπισιτικά κινήματα είναι ό,τι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτού του είδους τις πρακτικές εξαγριώνουν τον κόσμο εναντίον τους.
Αν πραγματικά τους ένοιαζαν τα ζώα, θα προσπαθούσαν να ενημερώσουν και να πλήξουν τις ίδιες τις παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες.
Δυστυχώς δεν νοιάζονται για τα ζώα ούτε για το περιβάλλον ούτε για τον άνθρωπο.
Διψάνε για εξουσία και ισχύ και αυτό αντανακλάται στις κατεβασμένες τζαμαρίες.
Αν πραγματικά τους ένοιαζαν τα ζώα, θα προσπαθούσαν να ενημερώσουν και να πλήξουν τις ίδιες τις παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
Νομίζω ότι μετά από δεκαετίες ατιμωρησίας έχει γίνει μόδα για κάποιους νεώτερους η καταστροφή ξένης περιουσίας. Ε, κατά περίπτωση το ντύνουν με κάποιο ιδεολογικό μανδύα / πρόσχημα, ώστε να μην αισθάνονται αλήτες. Δηλαδή τι να πιστέψω τώρα; Ότι αυτοί απαγορεύουν στο μπαμπά και τη μαμά που τους χαρτζιλικώνει να τρώνε κρέας στο σπίτι τους;
koukouvagia έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 18:39Το πρόβλημα με τα αντισπισιτικά κινήματα είναι ό,τι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτού του είδους τις πρακτικές εξαγριώνουν τον κόσμο εναντίον τους.

πώς λέγονται αυτοί που είναι κατά του να μην πειράζουμε το βασίλειο των ζωων, αλλά να σφάζουμε μόνο από το βασίλειο των φυτών και των μυκήτων; Αντιβασιλικοί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κουρκούας την 25 Απρ 2019, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- koukouvagia
Δεν ξέρω αν η μαμά τους και ο μπαμπάς τους τους χαρτζιλικώνει όλους. Έχω έρθει σ' επαφή, στο Πανεπιστήμιο, με άτομα που άνηκαν σε τέτοιες ομάδες, επειδή και εγώ συμφωνώ με το αντισπισιστικό κίνημα και είχαμε κάνει συνέδριο γι' αυτό, δούλευαν κανονικά, τουλάχιστον όλους όσους έτυχε να γνωρίσω.ST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 18:44Νομίζω ότι μετά από δεκαετίες ατιμωρησίας έχει γίνει μόδα για κάποιους νεώτερους η καταστροφή ξένης περιουσίας. Ε, κατά περίπτωση το ντύνουν με κάποιο ιδεολογικό μανδύα / πρόσχημα, ώστε να μην αισθάνονται αλήτες. Δηλαδή τι να πιστέψω τώρα; Ότι αυτοί απαγορεύουν στο μπαμπά και τη μαμά που τους χαρτζιλικώνει να τρώνε κρέας στο σπίτι τους;
Στο κάτω κάτω δεν με ενδιαφέρει κιόλας ούτε με τίνος λεφτά τρώνε, ούτε τι τρώνε.
Με ενδιαφέρει που κάνουν ανυπολόγιστο κακό στις ιδέες εξαιτίας της εγκληματικής τους συμπεριφοράς. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας είναι αυτό που πολύ σωστά λες: «κατά περίπτωση το ντύνουν με κάποιο ιδεολογικό μανδύα / πρόσχημα, ώστε να μην αισθάνονται αλήτες.»
Ο ιδεολογικός αυτός μανδύας δεν πρέπει να ταυτιστεί με τα σούργελα αυτά.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχουν αναρχικοι αλλα παρακρατικοι για να καλλιεργηθει η νοοτροπια της ακρατης καταστολης στο μυαλο καθε τριχωτης τριτοκοσμικης ελληνιολας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι να πω; Δεν έχω στο περιβάλλον μου τέτοια άτομα. Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εργαζόμενος άνθρωπος πάει και κατεβάζει τζαμαρίες για τέτοιους λόγους.koukouvagia έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 18:51Δεν ξέρω αν η μαμά τους και ο μπαμπάς τους τους χαρτζιλικώνει όλους. Έχω έρθει σ' επαφή, στο Πανεπιστήμιο, με άτομα που άνηκαν σε τέτοιες ομάδες, επειδή και εγώ συμφωνώ με το αντισπισιστικό κίνημα και είχαμε κάνει συνέδριο γι' αυτό, δούλευαν κανονικά, τουλάχιστον όλους όσους έτυχε να γνωρίσω.
Στο κάτω κάτω δεν με ενδιαφέρει κιόλας ούτε με τίνος λεφτά τρώνε, ούτε τι τρώνε.
Με ενδιαφέρει που κάνουν ανυπολόγιστο κακό στις ιδέες εξαιτίας της εγκληματικής τους συμπεριφοράς. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας είναι αυτό που πολύ σωστά λες: «κατά περίπτωση το ντύνουν με κάποιο ιδεολογικό μανδύα / πρόσχημα, ώστε να μην αισθάνονται αλήτες.»
Απορία
Ποιος ανόητος επιχειρηματίας ανοίγει μαγαζί στα Εξάρχεια , όταν γύρω του κυκλοφορούν τέτοια άτομα ;
Ποιος ανόητος επιχειρηματίας ανοίγει μαγαζί στα Εξάρχεια , όταν γύρω του κυκλοφορούν τέτοια άτομα ;
- koukouvagia
Έχεις δίκιο σ' αυτό. Την αντίφαση αυτή την έχω σχολιάσει και εγώ με παραπομπές, σχεδόν με έγδαραν.
Είμαι σύμφωνη με το αντισπισιστικό κίνημα στο βαθμό που σέβεται την ελεύθερη επιλογή των ατόμων. Όταν αρχίζουν να το ταυτίζουν με το βιγκανισμό, εκεί βγάζω νύχια και επιχερηματολογώ πάνω σε αυτό που λες με γνωστό θεωρητικό αντισπισιστή.
Να και ένα ενδιαφέρον θέμα: είναι ο βιγκανισμός απαραίτητη προϋπόθεση για να προσδιορίζεται κάποιος ως αντισπισιστής;
Η απάντηση η δικιά μου είναι όχι.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- koukouvagia
Κι' όμως. Κάποιοι εξ' αυτών (μιλάω για τους ακραίους) εργάζονται σε φιλοζωϊκές, σε δημοσιογραφικά sites, άλλοι πάλι ακόμη και στο χώρο της λιανικής. Το να στερείται κάποιος ψυχραιμίας δεν έχει να κάνει με το τι επαγγέλλεται.ST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 18:54Τι να πω; Δεν έχω στο περιβάλλον μου τέτοια άτομα. Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εργαζόμενος άνθρωπος πάει και κατεβάζει τζαμαρίες για τέτοιους λόγους.koukouvagia έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 18:51Δεν ξέρω αν η μαμά τους και ο μπαμπάς τους τους χαρτζιλικώνει όλους. Έχω έρθει σ' επαφή, στο Πανεπιστήμιο, με άτομα που άνηκαν σε τέτοιες ομάδες, επειδή και εγώ συμφωνώ με το αντισπισιστικό κίνημα και είχαμε κάνει συνέδριο γι' αυτό, δούλευαν κανονικά, τουλάχιστον όλους όσους έτυχε να γνωρίσω.

Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- Last Veteran
Το ποστ της ημέρας. Έλα μου ντε.
Το τι θα φάω θα το κρίνω εγώ και κανένα κωλόπαιδο από αυτά δεν θα κάνει κουμάντο στην κοιλιά μου.
Αντε γιατί μας έχουνε ζαλίσει και τις μπάλες τα μουνοπανα. Είναι χειρότεροι και από τους ιεχωβαδες.
Μπορώ να σκεφτώ 1-2 λόγους. Να 'χεις το μαγαζί κληρονομιά και να μη βρίσκεις ενοικιαστή ας πούμε. Ή να πιστεύεις ότι επειδή είσαι της περιοχής και σε ψιλογνωρίζουν δεν θα σπάσουν το δικό σου. Μπορεί και κάποιοι να πληρώνουν κάποιας μορφής προστασία σε τέτοιες γειτονιές αλλά ποιος σε γλιτώνει από τον τυχαίο μπάχαλο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 06 Μαρ 2024, 10:47 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 94 Απαντήσεις
- 5063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
28 Ιουν 2024, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση πήρα το Halo h30g με τα τρία κομμάτια
από foscilis » 06 Οκτ 2023, 15:36 » σε Τεχνολογία - 12 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nostalgia