Εξαφανίσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Εξαφανίσεις
Παρατήρησα τον τελευταίο μήνα, μια ραγδαία άνοδο εξαφανίσεων. Στην τηλεόραση παίζει κάθε μέρα το amber/silver alert, όπου κάθε φορά ψάχνουν και ένα καινούργιο άτομο. Οι ηλικίες ποικίλουν. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι κάθε μέρα χάνεται και κάποιος, κάπου απόρησα. Γνώμες ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Re: Εξαφανίσεις
Εξωγήινοι. Σιγουράκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
- Cecily Anne
Πχορουμικός δάχτυλος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Είμαι στο νησί, δεν έχω πρόσβαση.
Εμένα περισσότερο μου κάνουν εντύπωση οι αυτοκτονίες και μάλιστα μικρών παιδιών με αποκορύφωμα της μικρής (14 χρονών) από τα Επτάνησα.
the end
ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ, ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ !11011
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Ευτυχώς δεν μου έβγαλες σίλβερ, θα σε κουτούλαγα από την οθόνη.
Το άμπερ είναι πιο πχιασάρικο.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Μαρ 2018, 23:26Ευτυχώς δεν μου έβγαλες σίλβερ, θα σε κουτούλαγα από την οθόνη.
.
.
- Otto Weininger
Οκ, τώρα βεβαιώθηκα ότι το νέο σπίτι θα μακροημερεύσει όπως και το παλιό, αφού είναι ίδια. Μέσα σε 3 ποστ, ξεμπουρδελεύθηκε το νήμα 

Let them make the first mistake. We make the last move.
βιάζεσαι, ακόμα ούτε μια αναφορά στο Γράμμο δεν παίχτηκε.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 00:00Οκ, τώρα βεβαιώθηκα ότι το νέο σπίτι θα μακροημερεύσει όπως και το παλιό, αφού είναι ίδια. Μέσα σε 3 ποστ, ξεμπουρδελεύθηκε το νήμα
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού