Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
axilmar
- Phorum.gr user: axilmar
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από axilmar » 31 Μάιος 2019, 16:05
Πώς ακριβώς είναι πιστοποιητικο φρονημάτων; Για σωματείο μιλάει, δεν έχει πουθενά κόμματα.
-
Ju-87
από Ju-87 » 31 Μάιος 2019, 16:07
Ας γραψω κατι στο νημα του μπλε μπουμπυ...
Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: ↑05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
-
ΜπλεΜπουμπυς
από ΜπλεΜπουμπυς » 31 Μάιος 2019, 16:12
Χαχα....Ναι βρε εχεις δικιο.
Το πιστοποιητικο φρονημάτων αφορα μονο εαν εισαι μελος κομματος...το λεει το λεξικο του Μπαμπινιωτη.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 31 Μάιος 2019, 17:09
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑31 Μάιος 2019, 15:56
Ξεστραβωθείτε και δείτε αν ο συνδικαλισμός μπορεί να δουλέψει ή όχι.
Η πράξη αυτή του εργοδότη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών σε γειτονιά της Αθήνας...
...το τσουνάμι της εργοδοτικής βαρβαρότητας που κάποιοι επιχειρούν να εξαπολύσουν εναντίον χιλιάδων συναδέλφων μας.
Ποιό φροντιστήριο ξένων γλωσσών σε γειτονιά της Αθήνας προσλαμβάνει χιλιάδες καθηγητές;

Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 31 Μάιος 2019, 17:14
Στη δική μου δουλειά αυτό ήδη εφαρμόζεται, και κανείς δεν έχει κάνει κιχ. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε αν ανήκουμε σε κάποιο σωματείο, για την ακρίβεια, ερωτώμεθα εάν ανήκουμε σε συγκεκριμένα σωματεία η συνδικάτα. Μερικά δεν είναι στο ερωτηματολόγιο. Αλλά όλοι το θεωρούν νορμάλ, εγώ το βάζω στο C.V. μου, π.χ. είμαι μέλος των...
Ordem e Progresso.
-
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ
από ΤΑΥΓΕΤΗΣ » 02 Ιουν 2019, 22:16
κατ αρχην η οιελε ειναι αναξιοποστη
δευτερον τα ιδιωτικα σχολεια θελουν πραγματι μορφωμενους ανθρωπους ως καθηγητες για να κανουν μαθημα και οχι κομμουνιστικη προπαγανδα οπως κανουν στα δημοσια σχολεια και η μονη απασχοληση των παιδιων ειναι τα πενταμελη,οι καταληψεις και η ....πενταημερη(πενθημερη το σωστο).
και τα λεω αυτα μετα λογου γνωσεως.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
-
Βινόσαυρος
από Βινόσαυρος » 03 Ιουν 2019, 09:22
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 22:16
κατ αρχην η οιελε ειναι αναξιοποστη
δευτερον τα ιδιωτικα σχολεια θελουν πραγματι μορφωμενους ανθρωπους ως καθηγητες για να κανουν μαθημα και οχι κομμουνιστικη προπαγανδα οπως κανουν στα δημοσια σχολεια και η μονη απασχοληση των παιδιων ειναι τα πενταμελη,οι καταληψεις και η ....πενταημερη(πενθημερη το σωστο).
και τα λεω αυτα μετα λογου γνωσεως.
Απλώς επιβεβαιώνεις ότι τους τρέμουν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
τεν τεν
- Phorum.gr user: τεν τεν
από τεν τεν » 03 Ιουν 2019, 12:01
Από όσο γνωρίζω ο εργοδότης πρέπει να γνωρίζει Πριν την υπογραφή της σύμβασης αν ο εργαζόμενος είναι συνδικαλιστής η όχι
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Saliveros
από Saliveros » 03 Ιουν 2019, 13:13
τεν τεν έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 12:01
Από όσο γνωρίζω ο εργοδότης πρέπει να γνωρίζει Πριν την υπογραφή της σύμβασης αν ο εργαζόμενος είναι συνδικαλιστής η όχι
Για να του κάνουν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα.
Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 03 Ιουν 2019, 14:25
Saliveros έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:13
Αν δεν κάνω λάθος οι συνδικαλιστές δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια εξτρά από την κανονική. Φαντάζομαι γι αυτό ρωτάνε...
Yippie Kay Yay
-
Saliveros
από Saliveros » 03 Ιουν 2019, 17:57
Airman68 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 14:25
Saliveros έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:13
Αν δεν κάνω λάθος οι συνδικαλιστές δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια εξτρά από την κανονική. Φαντάζομαι γι αυτό ρωτάνε...
Α τα καθάρματα
για να τους αποσπούν από τη αδιάκοπη εξαντλητικιά συνδικαλιστική τους δραστηριότητα

Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Ερμής
από Ερμής » 03 Ιουν 2019, 18:12
Γιατί σας κάνει περίεργο που οι εν Ελλάδι συνδικαλες θέλουν κρύβουν την ιδιότητα τους;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 03 Ιουν 2019, 18:14
Στη δική μου δουλειά είναι χαρτί να γράψω τα συνδικάτα και τους συλλόγους που ανήκω, διότι ο πιθανός εργοδότης μου δεν θα σκεφτεί να με πιάσει τον κώλο, γιατί θα ξέρει πως έχω υποστήριξη. Αν τώρα, σκέφτεται να με πιάσει τον κώλο΄μ, ας μη γίνει εργοδότης μου. Δεν είμαι σε παράνομη οργάνωση, και δεν κρύβομαι.
Ordem e Progresso.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Ιουν 2019, 18:19
Cavaliere έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 18:14
Στη δική μου δουλειά είναι χαρτί να γράψω τα συνδικάτα και τους συλλόγους που ανήκω, διότι ο πιθανός εργοδότης μου δεν θα σκεφτεί να με πιάσει τον κώλο, γιατί θα ξέρει πως έχω υποστήριξη. Αν τώρα, σκέφτεται να με πιάσει τον κώλο΄μ, ας μη γίνει εργοδότης μου. Δεν είμαι σε παράνομη οργάνωση, και δεν κρύβομαι.
δε ξέρω τι παίζει στη Γερμανία, αλλά στην Ελλάδα ο συνδικαλισμός είναι ό,τι πιο σάπιο έχει αναβλύσει από αυτή τη κοινωνία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Ιαν 2024, 20:29
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
07 Σεπ 2024, 17:23
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
04 Μαρ 2025, 14:25
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 51 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
Χθες, 00:48
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.