Ρατσισμος σε βαρος των χοντρων στο μετρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ρατσισμος σε βαρος των χοντρων στο μετρο
Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ρατσισμος σε βαρος των χοντρων στο μετρο
Ελα Θεσνικη στο δικο μας μετρο τα τατσιστικα φαινομενα ειναι μηδενικα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Το πρόβλημα δεν είναι ένας ή δύο χοντροί αλλά ότι το μετρό είναι γεμάτο ακόμη και σε ώρες μη αιχμής. Πήγαινα για πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο κάθε μέρα για θεραπεία σε ώρα μη αιχμής (11.30) και δεν έβρισκα θέση να καθίσω, ούτε σε τραμ, ούτε σε μετρό, αλλά πολλές φορές ούτε σε λεωφορείο.
Εγώ πάντως σαν Άσχημος , Χοντρός , Φαλακρός και 55 ετών είναι ρατσιστής με όσους είναι Όμορφοι Λεπτοί Με Μαλλιά Νεαροί ..
ε όχι δεν ειναι σωστή η συμπεριφορά τους.
Ναι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:43Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχει ρημάξει το μετρό με τη λαίλαπα σρζ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θέλω να φύγεις από το φόρουμ.Ju-87 έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:56Ναι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:43Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
zteo έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:04Θέλω να φύγεις από το φόρουμ.Ju-87 έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:56Ναι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:43Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το εχω παθει κι εγώ,χωρίς να ειμαι χοντρόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:43Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ju-87 έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:56Ναι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:43Σημερα παρακολουθησα ενα περιστατικο οπου το μετρο ηταν full και ξαφνικα μπαινει ενας πολυ χοντρος τυπος και αρχιζουν να τσακωνονται λεγοντας οτι ειναι χοντρος και δεν χωραει. Θεωρειται οτι ηταν σωστη η συμπεριφορα τους?
Που εισαι τωρα;
Σε πορεια υπερ της επεκτασης με νεα γραμμη γραμμη Συνταγμα-Καιαδας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Ιουν 2019, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Αντιθέτως είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν βελτιωθεί ελαφρώς ένεκα οι μπάρες στους σταθμούς.
Πρέπει να πω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε κόκκινη (=popular mattresses) και μπλε γραμμή (=unpopular mattresses). Έρχεται η αδερφή μου από Αγγλία μου λέει "τελικά έχω ξεσυνηθίσει τελείως την καφρίλα" της λέω "έχεις τίποτα συγκεκριμένο κατά νου" "ε τώρα στο μετρό πριν βγούμε να ζμπρώχνουν οι απέξω για να χωθούν αυτά μόνο στην Τουρκία". Σκέφτομαι ότι έχω 10+ να δω κάτι τέτοιο στο μετρό "κάτσε ρε παιδί μου σε ποιο σταθμό βγήκες", "Δάφνη" "οκ καταλάβαμε".
Γενικά όμως έχει τεράστιο στριμωξίδι παντού λόγω τουριστών. Και πολλοί τουρίστες είναι από χώρες ή περιοχές συγγενείς πολιτισμικά με τα δυτικά προάστια (Ρωσία, Σερβία, Κόσοβο, Ντιγιάρμπακιρ, Λαχώρη...)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μα τί γράφεις; Πέρα από τα τραγελαφικά με την αποκοπή του αεροδρομίου, οι χρόνοι αναμονής έχουν επιμηκυνθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέραςfoscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:15Αντιθέτως είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν βελτιωθεί ελαφρώς ένεκα οι μπάρες στους σταθμούς.
Πρέπει να πω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε κόκκινη (=popular mattresses) και μπλε γραμμή (=unpopular mattresses). Έρχεται η αδερφή μου από Αγγλία μου λέει "τελικά έχω ξεσυνηθίσει τελείως την καφρίλα" της λέω "έχεις τίποτα συγκεκριμένο κατά νου" "ε τώρα στο μετρό πριν βγούμε να ζμπρώχνουν οι απέξω για να χωθούν αυτά μόνο στην Τουρκία". Σκέφτομαι ότι έχω 10+ να δω κάτι τέτοιο στο μετρό "κάτσε ρε παιδί μου σε ποιο σταθμό βγήκες", "Δάφνη" "οκ καταλάβαμε".
Γενικά όμως έχει τεράστιο στριμωξίδι παντού λόγω τουριστών. Και πολλοί τουρίστες είναι από χώρες ή περιοχές συγγενείς πολιτισμικά με τα δυτικά προάστια (Ρωσία, Σερβία, Κόσοβο, Ντιγιάρμπακιρ, Λαχώρη...)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
οι χοντροί πιάνουν πολύ χόρο και επίσης ιδρώνουν. Αν είσαι 200 κιλά και πας να μπεις σε ένα χώρο που έιναι τίγκα στον κόσμο κάνεις γαιδουριά
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελα ρε φιλε εζησε τετοιο δραμα που να την ληστευανε κιόλας,αυτα τα πράματα δεν γινονται στο λονδινοfoscilis έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:15Αντιθέτως είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν βελτιωθεί ελαφρώς ένεκα οι μπάρες στους σταθμούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σταθμος μετρό Ευαγγελισμός: Και μετρό και δέντρα λέει το ΣτΕ
από Ίακχος » 15 Δεκ 2023, 10:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος