γτ οι sjw γυναικες ειναι ασκημες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πηγαδίσιος
Re: γτ οι sjw γυναικες ειναι ασκημες;
Υπάρχει εξήγηση γιά το sjw ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Social justice worrier
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μερικές λάιτ ινφαντρυ πολεμίστριες που απλώς θέλουν να τα πετάνε όξω, δεν είναι και τόσο.
Οι Ε.Δ τους είναι καρτούν
Οι Ε.Δ τους είναι καρτούν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
Υπάρχει εξήγηση, ναι. Αυτοί που τις κατηγορούν διαλέγουν τις πιο άσχημες για να προβάλουν. Υπάρχουν και ωραίες, όπως τούτη εδώ:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
εγω μονο ασχημες βλεπω στο νετ,δε μου τις προβαλει κανενας
και δια ζωσης οσες ξενες εχω γνωρισει απο χωρες που οι sjw λενε οτι οι γυναικες αντιμετωπιζουν προβληματα πχ Γερμανια,Σουηδια
τις ειδα απο χαλαρες μεχρι αδιαφορες
και δια ζωσης οσες ξενες εχω γνωρισει απο χωρες που οι sjw λενε οτι οι γυναικες αντιμετωπιζουν προβληματα πχ Γερμανια,Σουηδια
τις ειδα απο χαλαρες μεχρι αδιαφορες
χαος γλωσσα και νεφελες
Πρώτα ήταν άσχημες και μετά έγιναν sjw.
Ουδείς τις γαμούσε, η αγαμία τις βάρεσε στο κεφάλι, και έγιναν sjw. Πολύ απλό.
ΛΟΛ, αυτή είναι επαγγελματίας. Έβγαλε ένα κάρο λεφτά με το feminist frequency από τις δωρεές των ηλιθίων και των cuck. Σιγά μην είναι καν φεμινίστρια, μπίζνα κάνει η κοπέλα.Υπάρχει εξήγηση, ναι. Αυτοί που τις κατηγορούν διαλέγουν τις πιο άσχημες για να προβάλουν. Υπάρχουν και ωραίες, όπως τούτη εδώ:
Nαι.
Στις ωραιες ολοι γινομαστε χαλακια να μας πατησουν.
Για ποιο λογο να θελησουν να ειναι ισες με μας;
wtf?hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 16:51Υπάρχει εξήγηση, ναι. Αυτοί που τις κατηγορούν διαλέγουν τις πιο άσχημες για να προβάλουν. Υπάρχουν και ωραίες, όπως τούτη εδώ:
Που το είδες το ωραίο ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πηγαδίσιος
ειπα να βαλω πικς απο καμια γκομενα και να πω
χελι,αυτη ειναι ωραια
αλλα συνεχισα να εξασκω το δικαιωμα που εχουμε απεναντι του
χαος γλωσσα και νεφελες
- hellegennes
Δεν είπα ότι είναι τοπ μόντελ, αλλά άσχημη δεν την λες. Δες την σε βίντεο:sys3x έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 17:29wtf?hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 16:51Υπάρχει εξήγηση, ναι. Αυτοί που τις κατηγορούν διαλέγουν τις πιο άσχημες για να προβάλουν. Υπάρχουν και ωραίες, όπως τούτη εδώ:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάπως καλύτερα τώρα (άρχισα να ανησυχώ). Ωραία αν βγούμε με γκόμενες καμιά φορά έχεις ήδη αποστολή.hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 17:35Δεν είπα ότι είναι τοπ μόντελ, αλλά άσχημη δεν την λες. Δες την σε βίντεο:sys3x έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 17:29wtf?hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 16:51Υπάρχει εξήγηση, ναι. Αυτοί που τις κατηγορούν διαλέγουν τις πιο άσχημες για να προβάλουν. Υπάρχουν και ωραίες, όπως τούτη εδώ:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πηγαδίσιος
hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 17:35
Δεν είπα ότι είναι τοπ μόντελ, αλλά άσχημη δεν την λες. Δες την σε βίντεο:
τωρα καταλαβαινω γτ σου ζητανε 4 χιλιαρικα για την επεμβαση στα ματια
ενω σε ολους η τιμη ειναι 1.600

χαος γλωσσα και νεφελες
Δηλαδή εννοείς ότι οι όμορφες δεν μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και στα make up artist οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες
από Μαδουραίος » 31 Αύγ 2024, 08:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
31 Αύγ 2024, 08:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΟΙ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 19:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
18 Οκτ 2023, 06:26
-
-
- 151 Απαντήσεις
- 4157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
06 Οκτ 2024, 12:54