Καλή συνέχεια : πότε και πως ξεκίνησε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καλή συνέχεια : πότε και πως ξεκίνησε;
Μία φράση - ευχή που ακούω διαρκώς τον τελευταίο καιρό μετά το τέλος μιας συνάντησης,δουλειάς ή επίσκεψης είναι η φράση "Καλή συνέχεια" χωρίς άλλη διευκρίνιση για το τι θα συνεχισθεί.Η ευχή αυτή δεν υπήρχε πριν μερικά χρόνια,αυτό είναι βέβαιο.
Εάν ξέρει κανείς πότε και με ποιά αφορμή ξεκίνησε αυτή η ευχή,ας το γράψει.
Re: Καλή συνέχεια : πότε και πως ξεκίνησε;
Νομίζω ήταν από τότε που μετά την συνάντηση, κάποιοι από τους συμμετέχοντες είχαν και κάτι άλλο να κάνουν εκτός από το να πεθάνουν ή κάτι παρόμοιο.πατησιωτης έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 09:03Μία φράση - ευχή που ακούω διαρκώς τον τελευταίο καιρό μετά το τέλος μιας συνάντησης,δουλειάς ή επίσκεψης είναι η φράση "Καλή συνέχεια" χωρίς άλλη διευκρίνιση για το τι θα συνεχισθεί.Η ευχή αυτή δεν υπήρχε πριν μερικά χρόνια,αυτό είναι βέβαιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Και το καλημέρα δεν έχει καμια διευκρίνιση.
Τι εννοούμε καλή;
Ποια μέρα;
Τι εννοούμε καλή;
Ποια μέρα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Υποπτεύομαι ότι βγήκε επειδή το "καλημέρα" και το "καλησπέρα" έπαψαν να χρησιμοποιούνται για αποχαιρετισμό. Παραδόξως, δεν φαίνεται να είναι αγγλισμός.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Είναι καθαρά "εργασιακή" ευχή, ανεξαρτήτως του είδους εργασίας.Rakomelofronas έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 09:19Υποπτεύομαι ότι βγήκε επειδή το "καλημέρα" και το "καλησπέρα" έπαψαν να χρησιμοποιούνται για αποχαιρετισμό. Παραδόξως, δεν φαίνεται να είναι αγγλισμός.
Νομίζω ότι είναι απόδοση του "keep up the good work".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγω το χρησιμοποιω.
Περα απο ευχη, ειναι κατι σαν φιλοφρονηση.
Και καλα αναγνωριζεις και θεωρεις δεδομενο οτι ο αλλος θα εχει και κατι αλλο σημαντικο να κανει μετα, επειδη και καλα ειναι ικανος και πολυασχολος.
Εγω το λεω παντου εκτος απο γυναικες μετα απο γαμησι (γιατι σημαινει οτι θα πανε να γαμηθουν ξανα)
Και καλα αναγνωριζεις και θεωρεις δεδομενο οτι ο αλλος θα εχει και κατι αλλο σημαντικο να κανει μετα, επειδη και καλα ειναι ικανος και πολυασχολος.
Εγω το λεω παντου εκτος απο γυναικες μετα απο γαμησι (γιατι σημαινει οτι θα πανε να γαμηθουν ξανα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μου το λένε συνέχεια όταν αγοράζω ουίσκι 12 το βράδυ
-
δεν το χω πει ποτέ [φατσούλα που καμαρώνει].ειδικά όταν κάνει καμιά κωλοδουλειά ο άλλος είναι σαν να τον κοροιδεύεις
Αυτη ειναι η σωστη χρησηΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 09:59Είναι καθαρά "εργασιακή" ευχή, ανεξαρτήτως του είδους εργασίας.Rakomelofronas έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 09:19Υποπτεύομαι ότι βγήκε επειδή το "καλημέρα" και το "καλησπέρα" έπαψαν να χρησιμοποιούνται για αποχαιρετισμό. Παραδόξως, δεν φαίνεται να είναι αγγλισμός.
Νομίζω ότι είναι απόδοση του "keep up the good work".
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξεκίνησε από το παλιό πχόρουμ. Ήταν ο τρόπος να σταματήσουν οι συντονιστές μια συζήτηση όταν δεν είχαν να προσθέσουν κάτι άλλο.
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Daje έγραψε: ↑14 Σεπ 2019, 10:03Κι εγω το χρησιμοποιω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μου αρέσει αυτή η ευχή και τη χρησιμοποιώ.
Εργασιακή ή όχι, δηλώνει ότι και να κάνει κάποιος ας πάει καλά, ή καλύτερα (σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν πήγαινε).
Σε αντίθεση με την φράση "Καλό παράδεισο" (σχετικά καινούργιο κι αυτό), λες και υπάρχει και "κακός" Παράδεισος.
Εργασιακή ή όχι, δηλώνει ότι και να κάνει κάποιος ας πάει καλά, ή καλύτερα (σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν πήγαινε).
Σε αντίθεση με την φράση "Καλό παράδεισο" (σχετικά καινούργιο κι αυτό), λες και υπάρχει και "κακός" Παράδεισος.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Βασανισμένη καρδιά και συ, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί συνέχεια
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 23 Νοέμ 2023, 09:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 2891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιούλ 2024, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ρε ανεβάζετε συνέχεια δυσάρεστες και στρεσογόνες ειδήσεις.......
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 14 Οκτ 2023, 18:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Οκτ 2023, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι για εσάς η πραγματική συνέχεια του Dragon Ball Z;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Μάιος 2025, 17:56 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
04 Μάιος 2025, 23:11
-