Ζηλευω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ζηλευω
Ζηλευω τους αυτοδημιουργητους λεφταδες που ειναι παιδια καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα, εγγονια καποιου αλλου αυτοδημιουργητου λεφτα, δισεγγονα καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα που τον επιδοτησε το κρατος..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ζηλευω
Aκομα τους ζηλεύω γιατί όλα όσα κατάφερε η ανθρωπότητα, σαν σύνολο, να συλλάβει εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, όπως η επιστήμη, η γλώσσα, κλπ, αυτοί τσουπ σε 10-15 χρόνια τα ανακάλυψαν όλα από την αρχή, μέσα στις σπηλιές στις οποίες γεννήθηκαν...
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:55Ζηλευω τους αυτοδημιουργητους λεφταδες που ειναι παιδια καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα, εγγονια καποιου αλλου αυτοδημιουργητου λεφτα, δισεγγονα καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα που τον επιδοτησε το κρατος..
'Ελα κακίες. Υπάρχουν και αυτοδημιούργητοι λεφτάδες που δεν είχαν αυτοδημιούργητο πατέρα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Χουργιατς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:07ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:55Ζηλευω τους αυτοδημιουργητους λεφταδες που ειναι παιδια καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα, εγγονια καποιου αλλου αυτοδημιουργητου λεφτα, δισεγγονα καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα που τον επιδοτησε το κρατος..
'Ελα κακίες. Υπάρχουν και αυτοδημιούργητοι λεφτάδες που δεν είχαν αυτοδημιούργητο πατέρα.
Εισαι απο δαυτους/ες ;;;;
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:15Χουργιατς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 22:07ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:55Ζηλευω τους αυτοδημιουργητους λεφταδες που ειναι παιδια καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα, εγγονια καποιου αλλου αυτοδημιουργητου λεφτα, δισεγγονα καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα που τον επιδοτησε το κρατος..
Εισαι απο αυτους ;;;;
όχι, δεν ήταν ήδη λεφτάς ο πατέρας μου
- ΜπλεΜπουμπυς
Εισαι αυτοδημιουργητη λεφτου δλδ;
...Πως τολμάς να υποθέτεις το φύλο μου;
- ΜπλεΜπουμπυς
Καλα το αφηνω φλου....με παρεσυρε το αβαταρ
Εισαι αυτοδημιουργητος/η λεφτας/ου δλδ;
Δε ζηλευω κανενα
Αν με ζηλεύουν πρόβλημα τους
Αν με ζηλεύουν πρόβλημα τους
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αν θέλω εγώ να δουλεύω σαν σκύλος μέχρι τα 90 ζώντας με τα ελάχιστα και να τα αφήσω όλα στα παιδιά μου είναι 100% δικαίωμα μου. Το μεγάλο ψέμα που λένε οι αριστεροί είναι πως παλεύουν για κοινωνική δικαιοσύνη, για τους φτωχούς κτλ αλλά στην πραγματικότητα απλά μισούν τους παραγωγικούς ανθρώπους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Ιουν 2018, 21:55Ζηλευω τους αυτοδημιουργητους λεφταδες που ειναι παιδια καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα, εγγονια καποιου αλλου αυτοδημιουργητου λεφτα, δισεγγονα καποιου αυτοδημιουργητου λεφτα που τον επιδοτησε το κρατος..