Warrior ή wimp;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Warrior ή wimp;
Γουέλκαμ στον 19ο αιώνα!
Μόλις ανακάλυψες την state-of-the-art ψευδοΕπιστήμη της Φρενολογίας!
Μόλις ανακάλυψες την state-of-the-art ψευδοΕπιστήμη της Φρενολογίας!

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εμένα είναι ηπειρώτικο Cro-Magnon 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εσυ παντα με στηριζεις.

Part-time hunter gatherer, part-time warrior, part-time a cave lion's wimp bitch.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 14:52Εσυ παντα με στηριζεις.

παρεμπιπτόντως είμαι κρομανιόν..
(✿ ♥‿♥)
πως εισαι σιγουρη;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:01
παρεμπιπτόντως είμαι κρομανιόν..
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
έχω κάνει ανάλυση.είμαι κρομανοειδης με μεσογειακή επίδραση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:03πως εισαι σιγουρη;

(✿ ♥‿♥)
Εβαλες τη φωτογραφια σου σε εθνικιστικο φορουμ και την ανελυσαν;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:04έχω κάνει ανάλυση.είμαι κρομανοειδης με μεσογειακή επίδραση.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
όχι βέβαια που ξέρω τι θα κάνουν άγνωστοι με φωτό μου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:08Εβαλες τη φωτογραφια σου σε εθνικιστικο φορουμ και την ανελυσαν;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:04έχω κάνει ανάλυση.είμαι κρομανοειδης με μεσογειακή επίδραση.
είχαμε κάνει μια γενετική ανάλυση με βάση τα χαρακτηριστικά μας πριν χρόνια με ένα βιολόγο στο φροντιστήριο.
(✿ ♥‿♥)
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ψηφισα wimp μαλλον προς τα εκει κλινω.Ακομα και στα 36 που ειμαι τωρα εχω καποια παιδικα χαρακτηριστικα συν οτι ειμαι πολυ λεπτος 1.73 στα 53 κιλα.Αυτον τον σωματοτυπο εχω απο τα 16 μου και παρολο που διεκοψα το καπνισμα για 7 χρονια(τωρα βεβαια καπνιζω) δεν πηρα ουτε ενα κιλο.
Να τρως λιγο ελαιολαδο φιλε.plouf έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:21Ψηφισα wimp μαλλον προς τα εκει κλινω.Ακομα και στα 36 που ειμαι τωρα εχω καποια παιδικα χαρακτηριστικα συν οτι ειμαι πολυ λεπτος 1.73 στα 53 κιλα.Αυτον τον σωματοτυπο εχω απο τα 16 μου και παρολο που διεκοψα το καπνισμα για 7 χρονια(τωρα βεβαια καπνιζω) δεν πηρα ουτε ενα κιλο.
και ποια ειναι τα κρομανιον χαρακτηριστικα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:10όχι βέβαια που ξέρω τι θα κάνουν άγνωστοι με φωτό μου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:08Εβαλες τη φωτογραφια σου σε εθνικιστικο φορουμ και την ανελυσαν;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:04έχω κάνει ανάλυση.είμαι κρομανοειδης με μεσογειακή επίδραση.
είχαμε κάνει μια γενετική ανάλυση με βάση τα χαρακτηριστικά μας πριν χρόνια με ένα βιολόγο στο φροντιστήριο.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
να ψάξεις να τα δεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:26Να τρως λιγο ελαιολαδο φιλε.plouf έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:21Ψηφισα wimp μαλλον προς τα εκει κλινω.Ακομα και στα 36 που ειμαι τωρα εχω καποια παιδικα χαρακτηριστικα συν οτι ειμαι πολυ λεπτος 1.73 στα 53 κιλα.Αυτον τον σωματοτυπο εχω απο τα 16 μου και παρολο που διεκοψα το καπνισμα για 7 χρονια(τωρα βεβαια καπνιζω) δεν πηρα ουτε ενα κιλο.και ποια ειναι τα κρομανιον χαρακτηριστικα;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:10όχι βέβαια που ξέρω τι θα κάνουν άγνωστοι με φωτό μου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 15:08
Εβαλες τη φωτογραφια σου σε εθνικιστικο φορουμ και την ανελυσαν;
μασημένη τροφή θέλεις!

(✿ ♥‿♥)