ανοιξαν το σπιτι βουλευτη τ συριζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ανοιξαν το σπιτι βουλευτη τ συριζα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: ανοιξαν το σπιτι βουλευτη τ συριζα
Εγώ δεν κατάλαβα. Εντάξει, ο Σάκης είναι βουλευτής. Η κόρη του Έλενα είναι γενική γραμματέας του υπουργείου οικονομικών. Η γυναίκα του Ρωρώ τι θέση έχει; Και αν δεν έχει, γιατί δεν έχει.
Συναγερμο γιατι δε βαλανε
Αν ημουν εξεχων θα φρόντιζα να εχω συναγερμο επανω μου δλ
Εδω ανοιγουν σπιτια για 5 ευρω. Εχουμε κανει με τη γειτονιά συμφωνιες ποιος θα φεύγει ποιος θα μενει
Αν ημουν εξεχων θα φρόντιζα να εχω συναγερμο επανω μου δλ
Εδω ανοιγουν σπιτια για 5 ευρω. Εχουμε κανει με τη γειτονιά συμφωνιες ποιος θα φεύγει ποιος θα μενει
Kαλό είναι να παραγραφεί, μπορεί αργότερα οι κλέφτες να θέλουν να μπουν στο Δημόσιο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Όποιος θέλει κινητό, στον Άγιο Στέφανο. Κατεβαίνουμε την Πανδρόσου στο Μοναστηράκι, συνεχίζουμε και στρίβουμε αριστερά. Τα πάντα όλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 7748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
21 Μαρ 2025, 15:02
-
-
Νέα δημοσίευση Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον τοπικό βουλευτή της περιοχής μου;
από Εκτωρ » 19 Αύγ 2023, 10:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Αύγ 2023, 15:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καστοριά: Αγρότες έριξαν κοπριά στο πολιτικό γραφείο βουλευτή της ΝΔ
από Frappezitis » 25 Φεβ 2024, 10:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Φεβ 2024, 10:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύζυγος γνωστού πρώην βουλευτή απασχολεί 15 Αλβανούς και χρωστάει 470.000 ευρώ στο ΙΚΑ
από talaipwros » 25 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Μάιος 2023, 17:10
-