Μιζερολαγνεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μιζερολαγνεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 31 Ιούλ 2018, 22:46

Καθημερινα βομβαρδιζομαστε με θλιβερες ειδησεις. Φονους, φορους, φωτιες, κακομοιρια, δυστυχία. Άρθρα που "θα σας κανουν να δακρυσετε/κλαψετε" κλπ. Καρκινοπαθεις, σακατεμενοι, βιασμενοι παρελαύνουν καθημερινά απο τιβι και σαιτς.
Γιατι δεν δειχνουν και χαρουμενες, αισιοδοξες ειδησεις? Δεν πουλανε? Γιατι ο κοσμος επιλέγει να εθιζεται στη μιζέρια?
Προσωπικα το αποφευγω. Ακομα και με τα προσφατα γεγονοτα με τις φωτιες, την τριτη μερα ειπα αρκετα και δεν ξαναδιαβασα τιποτα. Ουτε κλικ στο σχετικο νημα εδω μεσα δεν κανω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Μιζερολαγνεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 31 Ιούλ 2018, 22:50

Συμφωνώ. Εγώ διαβάζω μόνη διεθνή, επιστημονικά και τεχνολογικά νέα συνήθως.
Τα υπόλοιπα, ό,τι πιάσω από το πχόρουμ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Ιούλ 2018, 23:04

Ξερεις τι γίνεται; Μιζεριαζουμε λογω περιβάλλοντος..κοινωνιας..κτλ κτλ.Σε υπερθετικο βαθμο.

Καινουργιο φαινόμενο ας πουμε. Σήμερα με τακουνι πλατφόρμα οχι πολυ ψηλο αλλα θα ειναι 5 ποντους ημουν σε μια διαδρομη...20 μετρων έως πανω απ τον αστραγαλο και προχωρούσα μεσα απο βροχονερα. Πάσχιζα να φτασω στο αυτοκίνητο κι ένοιωθα απ τη πιεση του νερου να μου βγαινουν τα πέδιλα και φυσουσε πολυ σε ισιαδι
Σε κεντρικοτατο σημείο που ποτέ δεν υπηρξε θέμα μεσα σε πολυκατοικιες και μαγαζια. Μιλαμε για 1 τεταρτο ισχυρη βροχη οχι παραπανω
Κάποιο εφηβο παιδι φυλαχτηκε κατω απο υποστεγο πολυκατοικίας και στη προτροπη μου να μπει στο αυτοκίνητο να το μεταφέρω μη στέκεται μου λεει...θα προχωρήσει το αμαξι; Μιλαμε νερο οχι αστεια. Αποτομα.

Ποτέ δεν υπηρξε θεμα. Τώρα ξαφνικα βλεπεις μια βροχη δημιουργησε θεμα. Φυσουσε οπως να ειναι εντωμεταξύ δε ξέρω αν έφταιξε αυτο. Ας πουμε αν συνέχιζε κι αλλο η βροχη θα ζουσα στιγμες σαν αυτες που βλεπουμε

Κατι περίεργο γίνεται καποια ειδους..προετοιμασια να το πω;
Δε μου αρεσει κατι

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 31 Ιούλ 2018, 23:23

Ουφ, ευτυχώς καλά είμαι και σήμερα...
the end

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 31 Ιούλ 2018, 23:28

Η παροιμία αγαπητέ λέει .......η Κακία σου θά μάς μείνει .......

Μπορείς νά μού κάνεις πολλά καλά ... αλλά δέν επιτρέπεται Κακό .....

Τό Κακό μάς μένει κάπως .... Μάς πονάει περρισότερο πές ....

Από μιά άλλη άποψη .....στή Ζωή λύνουμε προβλήματα .....

Γιαυτό μάς ενδιαφέρει κάτι άσχημο /πρόβλημα/κακό νά τό καλυτερέψουμε ....

Γιαυτό ασχολούμαστε μέ τά άσχημα ...... γιά νά τά μεταμορφώσουμε κάπως ....

Από μιά άλλη ο πόνος δημιουργεί συγκίνηση καί συμπόνια .....

Σίγουρα πάντως δέν έχεις συνειδητοποιησει ότι ή λέξη καί τό περιεχόμενο

τού 90% τών τραγουδιών μιλάει γιά Τραγουδία ........καί γιά πόνο ......

Καί γιά νά θυμηθώ καί τήν άπαιχτη φράση τού " Αγγελου " στό Ρεμπέτικο ....

Οταν τόν ρωτάει η " Μαρίκα " ......δέν ξέρω μωρέ ...έχω καλή φωνή ;

Τής απαντάει τό άπαιχτο ...... Τί φωνή ρέ Μαρίκα .... Καημό έχεις ; βγές εσύ κι ειμαι πίσω σου .....

Από τήν άλλη υπάρχουν φακοί καί γυαλιά κάθε χρώματος ...από Ρόζ έως Μαύρα .... ο καθένας επιλέγει ....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Ιούλ 2018, 23:32

Τοσα χρονια με μαζεμένες πεταμενες μασημενες τσιχλες μες τα φρεάτια δε τραβούν νερα. Πουρι

Δε φαινότανε. Ξαφνικα πατησα σε βαθος

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Αύγ 2018, 00:14

panos291 έγραψε:
31 Ιούλ 2018, 22:46
Καθημερινα βομβαρδιζομαστε με θλιβερες ειδησεις. Φονους, φορους, φωτιες, κακομοιρια, δυστυχία. Άρθρα που "θα σας κανουν να δακρυσετε/κλαψετε" κλπ. Καρκινοπαθεις, σακατεμενοι, βιασμενοι παρελαύνουν καθημερινά απο τιβι και σαιτς.
Γιατι δεν δειχνουν και χαρουμενες, αισιοδοξες ειδησεις? Δεν πουλανε? Γιατι ο κοσμος επιλέγει να εθιζεται στη μιζέρια?
bluerose έγραψε:
31 Ιούλ 2018, 23:32
Τοσα χρονια με μαζεμένες πεταμενες μασημενες τσιχλες μες τα φρεάτια δε τραβούν νερα. Πουρι

Δε φαινότανε. Ξαφνικα πατησα σε βαθος

Νομίζω πως το ποστ της μπλου απαντά άθελα της στο αρχικό ερώτημα του νήματος από τον παν.

Δεν ειναι τωρινός ο βομβαρδισμός των κακών ειδήσεων. Τωρα μας αγγίζουν περισσότερο τα κακά νέα συλλογικώς. Γιατί ζούμε ένα κακό μαντάτο το οποίο κατακερματίζεται σε πολλά μικρότερα μέσα στη μέρα μας.
Και πριν πνιγούμε σαν κοινωνία σε μια ξαφνική (καθόλου) βροχή, τα κακά νέα ηταν μικρές μαζεμένες μασημένες τσίχλες μες τα φρεάτια της μέρας μας που πλέον γέμισαν και δεν τραβούν νερό.

Φυσικά, τα κακά μαντάνα δεν έχουν τελειωμό, και μιλώντας από την πείρα μου ως υπονομολόγος, τα χειρότερα έρχονται, και το μέγεθός του θα είναι τετοιο που δεν θα βρεθει κανένας μας ανέγγιχτος.
Είτε λοιπόν βυθιστούμε στην άρνηση, είτε βυθιστούμε στην απόγνωση, το τελευταίο μας βύθισμα θα είναι στον ξεχειλισμένο υπόνομο.

Καληνύχτες

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 01 Αύγ 2018, 00:27

panos291 έγραψε:
Προσωπικα το αποφευγω. Ακομα και με τα προσφατα γεγονοτα με τις φωτιες, την τριτη μερα ειπα αρκετα και δεν ξαναδιαβασα τιποτα. Ουτε κλικ στο σχετικο νημα εδω μεσα δεν κανω.
Σταματα τον σκαι και την καθημερινη κσι θα γειανεις. Οι πορτοσαλτε και ομοιοι του περνανε κλιμακτηριακη θλιψη

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 01 Αύγ 2018, 00:29

η κακομοιριά «πουλάει» και πάντα θα υπάρχουν θύματα που θα την «αγοράζουν» :lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Αύγ 2018, 00:48

Η σύγχυση είναι η οδός και όχι μια στάση ...ΣΤΗΝ στάση
τα να αποσυνδέσεις τον εαυτό σου από τα άσχημα γεγονότα
και να διαλέξεις συνειδητά τον χαρωπό δρόμο
είναι σαν να πετάς το μοναδικό πράγμα που ανεβάζει την ζωή ένα επίπεδο πιο πάνω
όλα αυτά που συνθέτουν μια τραγωδία είναι ανάμεσα στην ζωή και στο τίποτα

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 01 Αύγ 2018, 00:56

Η κλάψα είναι η καινούρια συνήθεια του Έλληνα εδώ και 8 χρόνια.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 01 Αύγ 2018, 01:19

panos291 έγραψε:

Νομίζω οτι δεν εθισμός στη μιζέρια, αλλά εθισμός στην "ενημέρωση" εντός και εκτός εισαγωγικών. Καταναλώνουμε άπειρες ώρες ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Από τις έξι το πρωί βάζει ο άλλος πηγαίνοντας στη δουλειά να ακούσει τράγκα, μέχρι τα μεσάνυκτα που ακούει εκπομπές με ακροατές μου σχολιάζουν την επικαιρότητα. Στο ενδιάμεσο βλέπει ειδήσεις στην τιβί και κάνει ριφρές τα διάφορα site ανά μία ώρα. Για να ενημερωθείς ένα μισάωρο δελτίο ειδήσεων είναι υπέραρκετό. Όσο και μίζερο να είναι δεν πρόκειται να σε επηρεάσει αν μείνεις μόνο σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 01 Αύγ 2018, 15:06

taliban έγραψε:
01 Αύγ 2018, 00:56
Η κλάψα είναι η καινούρια συνήθεια του Έλληνα εδώ και 8 χρόνια.

Κλάψα σάν τού Καζαντζίδη καί τού Ξανθόπουλου δέν ματαγίνεται ..... άνοιξαν Σχολή

Σήμερα κυριαρχεί η Υστερία ..... καί κάποια μεγαλομανία .....

Τήν κλάψα τής Κρίσης τήν έφεραν στό λαό οι Γραφειοκράτες καί οι Αντισυνταγματικές Συντάξεις ......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης » 01 Αύγ 2018, 16:20

οποτε επιστρεφω Ελλαδα, εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφια
α) ειναι μες στα νευρα, ψαχνοντας αφορμη για φασαρια και κυριως
β) εχει μια μονιμη γκρινια, μιζερια και κακομοιρια που κουραζει αν δεν την ζεις καθημερινα, οποτε και εχεις αποκτησει ανοσια.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 01 Αύγ 2018, 21:43

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
01 Αύγ 2018, 15:06
Τήν κλάψα τής Κρίσης τήν έφεραν στό λαό οι Γραφειοκράτες καί οι Αντισυνταγματικές Συντάξεις ......
.
Να διοργανώσουμε μια ακόμη ολυμπιάδα να πάρουμε μια ανάσα βρε αδερφέ για μια δεκαετία ακόμη.
(Με δανεικά)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών