Πως θα πληρώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πως θα πληρώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ
Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
Σας έκατσε βαριά η ρήτρα αναπροσαρμογής;
Μην στεναχωριέστε και μην απελπίζεστε.
Στείλτε τον λογαριασμό στα μέλη
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Είναι εξαιρετικά πιθανό να σας τον πληρώσουν, για να μην ψάχνουν δουλειά μετά τις εκλογές....
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Είναι εξαιρετικά πιθανό να σας τον πληρώσουν, για να μην ψάχνουν δουλειά μετά τις εκλογές....
Birds of a feather,
we should stick together
we should stick together
Re: Πως θα πληρώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ
Πάλι ο Otto Weininger στην απέξω;aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ο φαρμακοτρίφτης έχει επωφεληθεί ήδη.vagabondo έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:53Πάλι ο Otto Weininger στην απέξω;aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Πως νομίζεις ότι πλήρωσε το ρεύμα στο φαρμακείο;
Birds of a feather,
we should stick together
we should stick together
- Hector Buas
Πάλι παραλήρημα?aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
- EKPLIKTIKOS
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εξωφρενικος λογαριασμός δε μου έχει έρθει ακόμα προσωπικά, αν κ έχει έρθει προφανώς σε πολλούς που ξέρω
Διαφωνώ με την πρόταση.aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
40% πήρε η κυβέρνηση στις εκλογές.
Τα 4 μέλη αποτελούν το 0,000004% της Ελλάδας.
Δεν θα ξελασπώσουμε το 39,99996% με 4 πρόβατα προς σφαγή.
Μια απο τα ίδια.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 10:36Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εξωφρενικος λογαριασμός δε μου έχει έρθει ακόμα προσωπικά, αν κ έχει έρθει προφανώς σε πολλούς που ξέρω
Σε έναν ξέρω που του ήρθε χιλιάρικο για 100τμ σπίτι, αλλα τα ac δε κλείνουν καθολου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μαντεύω ότι φταίει ο Μητσοτάκης. Καλά τα λέω;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γιατί στέλνουμε τους λογαριασμούς μας στους
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
-
Για εναν αδιευκρινιστο λογο,οι αριστεροι θεωρουν οτι ολοι οι υπολοιποι που χρησιμοποιουμε αλλους τροπους θερμανσης πρεπει να πληρωνουμε το καυσιμο αλλά οσοι χρησιμοποιουν το ρευμα πρεπει να την βγαζουν στο τζαμπέ.Ερμής έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 11:02Μια απο τα ίδια.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 10:36Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εξωφρενικος λογαριασμός δε μου έχει έρθει ακόμα προσωπικά, αν κ έχει έρθει προφανώς σε πολλούς που ξέρω
Σε έναν ξέρω που του ήρθε χιλιάρικο για 100τμ σπίτι, αλλα τα ac δε κλείνουν καθολου.
Εγω παντως δεχομαι να πληρωσω τον λογαριασμο αυτου που σε φιλοξενει μιας και επι τρια χρονια εχει κοπει το μελι και εχει πεσει πεινα.aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Υπομονή, θα έρθει. Μη βιάζεστε.Ερμής έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 11:02Μια απο τα ίδια.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 10:36Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εξωφρενικος λογαριασμός δε μου έχει έρθει ακόμα προσωπικά, αν κ έχει έρθει προφανώς σε πολλούς που ξέρω
-
Πάντως, έχω συγγενή που δουλεύει στον ΔΕΔΔΗΕ και πολιτευτές και βουλευτές από τα τρία μεγάλα κόμματα παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα για να καθυστερήσουν τις διαδικασίες για κόψιμο του ρεύματος σε ψηφοφόρους τους.
aljawn έγραψε: ↑03 Μάιος 2022, 08:51Αγαπητοί συμφορουμήτες, σας ήρθε υπέρογκος ο λογαριασμός της ΔΕΗ;
under
Νon4me
Hector Buas
Yochanan
Βρε τον μπαγάσα...
Φίλε Ζαχαρία, έχεις επισκεφτεί ποτέ την αμερικανική πρεσβεία στη Σόφια;
Birds of a feather,
we should stick together
we should stick together
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυνική παραδοχή της εκκλησίας: Αν δεν πληρώσετε μνημόσυνο, δεν μπαίνετε παράδεισο.
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:56 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Φεβ 2024, 16:19
-
-
Νέα δημοσίευση Τσαμπα ανοιξανε το λογαριασμο;
από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 18 Νοέμ 2023, 18:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Νοέμ 2023, 18:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση To Tik Tok έριξε το λογαριασμό της Λατινοπούλου
από southern » 05 Απρ 2024, 20:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern