και στα δικά σας οι λεύθερες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
και στα δικά σας οι λεύθερες
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: και στα δικά σας οι λεύθερες
τουλάχιστον έβαλαν κορίτσαρο να το διαφημίσει
φτου μη τ@ μ@τι@σω
φτου μη τ@ μ@τι@σω
- EKPLIKTIKOS
Περισσότερη θηλυκότητα από αρκετές γυναίκες που ξέρω. balls no touch = no gay
San ton poutso mou ksenyxth legame sta 80s 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπρο, δεν ήτανε ανάγκη να το γράψεις αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 13:43Περισσότερη θηλυκότητα από αρκετές γυναίκες που ξέρω. balls no touch = no gay
klg, γιατί ρε μλκ; γιατί;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ευτυχώς που έχει μείνει έστω και μια πσυχή αμόλυντη.

Πάω να σε αφιερώσω κάτι, λοβ γιου ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Χωράει και σπασουαρ;
Ρε χαμένε Χιουνκιάρ, βάζε και κανένα warning εκεί στον τίτλο, έστω κι ένα NSFW κάνει, πάλι θα καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει και δεν θα το ανοίξουμε.
Μου γάμησες τη μέρα και το καλοκαίρι ολόκληρο, λέμε. Θα πηγαίνω στην παραλία θα βλέπω από πίσω καμμιά με ολόσωμο μαγιό και θα με πιάνει κρίση πανικού μέχρι να γυρίσει...
Μου γάμησες τη μέρα και το καλοκαίρι ολόκληρο, λέμε. Θα πηγαίνω στην παραλία θα βλέπω από πίσω καμμιά με ολόσωμο μαγιό και θα με πιάνει κρίση πανικού μέχρι να γυρίσει...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Πως κάνεις έτσι, δεν έβαλε και μπικίνι ο άνθρωπος.Bic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 14:57Ρε χαμένε Χιουνκιάρ, βάζε και κανένα warning εκεί στον τίτλο, έστω κι ένα NSFW κάνει, πάλι θα καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει και δεν θα το ανοίξουμε.
(Πόσα χρόνια έχεις να πας στην παραλία, καμιά δεν φοράει ολόσωμο.)
Μια χαρά φοράνε αρκετές (όχι οι περισσότερες βέβαια), μη λες χαζά. Και κάποιες απ' αυτές είναι σκέτη κ@ύλα με τα ολόσωμα.Καρολίνα έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:02Πως κάνεις έτσι, δεν έβαλε και μπικίνι ο άνθρωπος.Bic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 14:57Ρε χαμένε Χιουνκιάρ, βάζε και κανένα warning εκεί στον τίτλο, έστω κι ένα NSFW κάνει, πάλι θα καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει και δεν θα το ανοίξουμε.
Εκτός κι αν εσύ πας μόνο Μύκονο πχ και δεν βλέπεις καθόλου ολόσωμα. Μετά απ' αυτό όμως του νήματος, προβλέπεται να γίνει κι εκεί μόδα.

Δεν έχω πάει ποτέ στην Μύκονο και ούτε σκοπεύω (εκτός και αν είναι άδεια από λόρδους του Λιντλ και λοιπούς νεόπλουτους).Bic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:05Μια χαρά φοράνε αρκετές (όχι οι περισσότερες βέβαια), μη λες χαζά. Και κάποιες απ' αυτές είναι σκέτη κ@ύλα με τα ολόσωμα.Καρολίνα έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:02Πως κάνεις έτσι, δεν έβαλε και μπικίνι ο άνθρωπος.Bic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 14:57Ρε χαμένε Χιουνκιάρ, βάζε και κανένα warning εκεί στον τίτλο, έστω κι ένα NSFW κάνει, πάλι θα καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει και δεν θα το ανοίξουμε.
Εκτός κι αν εσύ πας μόνο Μύκονο πχ και δεν βλέπεις καθόλου ολόσωμα. Μετά απ' αυτό όμως του νήματος, προβλέπεται να γίνει κι εκεί μόδα.
Έχω να δω ολόσωμο χρόνια.
Αλλά ευκαιρία να στείλω το ποστ αυτό στην Μπίκαινα, θα χαρεί να δει τι έγραψες.

-
Φοράμε ολόσωμο κι είναι σούπερBic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:05Μια χαρά φοράνε αρκετές (όχι οι περισσότερες βέβαια), μη λες χαζά. Και κάποιες απ' αυτές είναι σκέτη κ@ύλα με τα ολόσωμα.Καρολίνα έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:02Πως κάνεις έτσι, δεν έβαλε και μπικίνι ο άνθρωπος.Bic έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 14:57Ρε χαμένε Χιουνκιάρ, βάζε και κανένα warning εκεί στον τίτλο, έστω κι ένα NSFW κάνει, πάλι θα καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει και δεν θα το ανοίξουμε.

Ναι ρε, άμα δεν ακουμπήσουν τα balls και πουν και οι δύο no homo, δεν είναι gay.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H πουτσ@ μου πηγε να σηκωθει και μετα κρυφτηκε αποτομα

H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Έτσι, έτσι. Πες τα στην άσχετη τη Μπικίναινα από πάνω (μου ήρθε απ' το Μπίκαινα που έγραψε). Όχι ότι δεν κοιτάμε και τα μπικίνια βέβαια, αλλά υπάρχουν και κάποια ολόσωμα σκέτη κόλαση. Και ειδικά πάνω σε κάποιους σωματότυπους δείχνουν πολύ σούπερ.user έγραψε: ↑18 Μάιος 2023, 15:09Φοράμε ολόσωμο κι είναι σούπερ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
28 Ιουν 2024, 23:10