Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 29 Αύγ 2023, 14:51

Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ :smt017

.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 29 Αύγ 2023, 14:54

Πήγες μέχρι το κοντινότερο Εβερεστ/Γρήγορη?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 29 Αύγ 2023, 14:57

George_V έγραψε:
29 Αύγ 2023, 14:54

Όχι αλλά αν πήγαινα στο κοντινότερο ΑΤ θα ερχόντουσαν λες;

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 29 Αύγ 2023, 15:00

EKPLIKTIKOS έγραψε:
29 Αύγ 2023, 14:57
George_V έγραψε:
29 Αύγ 2023, 14:54

Όχι αλλά αν πήγαινα στο κοντινότερο ΑΤ θα ερχόντουσαν λες;
Μπαααα... Πιο πιθανό να τους έβρισκες στο πλησιέστερο Έβερεστ και να τους εφερνες από εκεί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Αύγ 2023, 15:02

κάπου διάβασα όποιος είναι ερωτευμένος έρχεται

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 29 Αύγ 2023, 15:10

EKPLIKTIKOS έγραψε:
29 Αύγ 2023, 14:51
Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ :smt017

.
Έρχονται όταν δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έρθουν
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 29 Αύγ 2023, 15:13

3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" να τα κυνηγήσω δικαστικά . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 29 Αύγ 2023, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Αύγ 2023, 15:14

Dorian έγραψε:
29 Αύγ 2023, 15:13
3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
Μα δεν είναι χάρμα η ελληνική δημοκρατία;

:smt005:

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 29 Αύγ 2023, 15:14

EKPLIKTIKOS έγραψε:

.
φίλη μου που κάλεσε την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας από γείτονες (στις 2:000 τα ξημερώματα έκαναν τρελό θόρυβο, σαν να φτιάχναν ή να μετακινούσαν κάτι), δεν ήρθε ποτέ
πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 29 Αύγ 2023, 15:15

EKPLIKTIKOS έγραψε:

.
Αν δε δώσεις όνομα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έρθουν μια και δεν υπάρχει τρόπος να διασταυρωθεί η φάση.

Αν δώσεις και πάλι παίζεται, ιδιαίτερα για οικοδομή ή παρκάρισμα πάρα πολύ δύσκολα. Άσε που αν αυτός που κάνει την παρανομία είναι ισχυρός ή έχει γνωστό μπορεί να βρεθείς με καμμένο αυτοκίνητο.

Είναι από τα πιο σάπια και τεμπέλικα κομμάτια του Δημοσίου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 29 Αύγ 2023, 15:15

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
29 Αύγ 2023, 15:14

πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
Πράγματι δεν το ελέγχει ο τηλεφωνητής, απλά διαβιβάζει την κλήση.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Αύγ 2023, 15:17

για να έρθουν σίγουρα σε κάποια φάση πρέπει να τους τάξεις πτώμα,δεν έρχονται για πλάκα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 29 Αύγ 2023, 15:22

Εγώ τους λέω "το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, η υπεράσπιση του οποίου είναι ο βασικός ρόλος των σωμάτων ασφαλείας και του κράτους γενικότερα στον καπιταλισμό, βρίσκεται σε κίνδυνο".
Και έρχονται γρήγορα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 29 Αύγ 2023, 15:23

Σε μια περίπτωση για ένα ελληνάδικο που άρχισε να βάζει δυνατά μουσική έκανα μια κλήση. Μου είπαν να βρω την ακριβή διεύθυνση του. Μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε, πρέπει να την βρήκαν άλλοι και να κάλεσαν την αστυνομία. Είχα τον Ρέμο δίπλα με ηχομόνωση, δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί αυτός που έκανε την φασαρία.
Σε μια άλλη περίπτωση κάλεσα για φασαρία από σκύλους από γειτονικό πάρκο. Κατήγγειλα κακοποίηση των ζώων. :003: Γάβγιζαν όλες τις ώρες που δεν είχε κοινή ησυχία. Δεν έγινε τίποτα. Βέβαια θα μπορούσε να πάει κάποιος να ρωτήσει "τι επαγγέλεσθε κύριοι και κυρίες"; Ήταν τα ίδια άτομα όλη την ημέρα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 29 Αύγ 2023, 15:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:

.
Γιαφτό παίρνει αβέρτα ο κύριος πρωθυπουργός αστυνομικούς, για να έρχονται, να, δοκίμασε τώρα να δεις, θα έρθουν, απλά καλό θα ήτανε να μην καίγεσαι κιόλα ε, τι άλλο να κάνει για μας ο άθρωπος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών