Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
EKPLIKTIKOS
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από EKPLIKTIKOS » 29 Αύγ 2023, 14:51
Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ

.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 29 Αύγ 2023, 14:54
Πήγες μέχρι το κοντινότερο Εβερεστ/Γρήγορη?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 29 Αύγ 2023, 15:00
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 14:57
George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 14:54
Πήγες μέχρι το κοντινότερο Εβερεστ/Γρήγορη?
Όχι αλλά αν πήγαινα στο κοντινότερο ΑΤ θα ερχόντουσαν λες;
Μπαααα... Πιο πιθανό να τους έβρισκες στο πλησιέστερο Έβερεστ και να τους εφερνες από εκεί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 29 Αύγ 2023, 15:10
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 14:51
Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ

.
Έρχονται όταν δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έρθουν
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Dorian
από Dorian » 29 Αύγ 2023, 15:13
3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" να τα κυνηγήσω δικαστικά . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Dorian την 29 Αύγ 2023, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 29 Αύγ 2023, 15:14
Dorian έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:13
3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
Μα δεν είναι χάρμα η ελληνική δημοκρατία;

-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 29 Αύγ 2023, 15:14

.
φίλη μου που κάλεσε την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας από γείτονες (στις 2:000 τα ξημερώματα έκαναν τρελό θόρυβο, σαν να φτιάχναν ή να μετακινούσαν κάτι), δεν ήρθε ποτέ
πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
foscilis
από foscilis » 29 Αύγ 2023, 15:15

.
Αν δε δώσεις όνομα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έρθουν μια και δεν υπάρχει τρόπος να διασταυρωθεί η φάση.
Αν δώσεις και πάλι παίζεται, ιδιαίτερα για οικοδομή ή παρκάρισμα πάρα πολύ δύσκολα. Άσε που αν αυτός που κάνει την παρανομία είναι ισχυρός ή έχει γνωστό μπορεί να βρεθείς με καμμένο αυτοκίνητο.
Είναι από τα πιο σάπια και τεμπέλικα κομμάτια του Δημοσίου.
-
foscilis
από foscilis » 29 Αύγ 2023, 15:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 15:14
πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
Πράγματι δεν το ελέγχει ο τηλεφωνητής, απλά διαβιβάζει την κλήση.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 29 Αύγ 2023, 15:22
Εγώ τους λέω "το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, η υπεράσπιση του οποίου είναι ο βασικός ρόλος των σωμάτων ασφαλείας και του κράτους γενικότερα στον καπιταλισμό, βρίσκεται σε κίνδυνο".
Και έρχονται γρήγορα.

Vladimir, STOP!

-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
από Antares » 29 Αύγ 2023, 15:23
Σε μια περίπτωση για ένα ελληνάδικο που άρχισε να βάζει δυνατά μουσική έκανα μια κλήση. Μου είπαν να βρω την ακριβή διεύθυνση του. Μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε, πρέπει να την βρήκαν άλλοι και να κάλεσαν την αστυνομία. Είχα τον Ρέμο δίπλα με ηχομόνωση, δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί αυτός που έκανε την φασαρία.
Σε μια άλλη περίπτωση κάλεσα για φασαρία από σκύλους από γειτονικό πάρκο. Κατήγγειλα κακοποίηση των ζώων.

Γάβγιζαν όλες τις ώρες που δεν είχε κοινή ησυχία. Δεν έγινε τίποτα. Βέβαια θα μπορούσε να πάει κάποιος να ρωτήσει "τι επαγγέλεσθε κύριοι και κυρίες"; Ήταν τα ίδια άτομα όλη την ημέρα.
-
sys3x
από sys3x » 29 Αύγ 2023, 15:29

.
Γιαφτό παίρνει αβέρτα ο κύριος πρωθυπουργός αστυνομικούς, για να έρχονται, να, δοκίμασε τώρα να δεις, θα έρθουν, απλά καλό θα ήτανε να μην
καίγεσαι κιόλα ε, τι άλλο να κάνει για μας ο άθρωπος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Απρ 2024, 11:31
-
-
- 63 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Απρ 2024, 12:18
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Δεκ 2023, 08:16
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.