Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao

Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 07 Οκτ 2023, 00:13

Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover» προειδοποιεί η Τροχαία

Θα γίνει προσπάθεια να μην είναι εγκλωβισμένοι οι οδηγοί κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα αποφευχθούν όλα τα προβλήματα, επισήμανε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Μιλώντας την Παρασκευή (6/10) στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm είπε ότι «η προσπάθεια να μην είμαστε ώρες εγκλωβισμένοι στους δρόμους θα γίνει, αλλά ελπίδες δεν μπορώ να δώσω. Θα πρέπει να είμαι αντικειμενική»Πρόσθεσε ότι «όπως είπε και ο Αριστοτέλης νομίζω “αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον άνεμο, ρύθμισε τα πανιά”. Άρα επειδή και μεις θα βρεθούμε σε μια δεδομένη κατάσταση, θα πρέπει να την ρυθμίσουμε με βάση τις ανάγκες που έχουμε. Όπως είπα και στα παιδιά μου, θα κοιμάστε νωρίτερα το βράδυ, θα ξυπνάτε νωρίτερα το πρωί για να προλαβαίνουμε να είμαστε νωρίτερα το πρωί στο σχολείο»..
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-trohaia/

Ούτε μετρό, ούτε περιφερειακός. Κλάμα και γέλιο μαζί.

mao mao

Re: Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 07 Οκτ 2023, 00:18

Πρόσθεσε ότι «όπως είπε και ο Αριστοτέλης νομίζω “αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον άνεμο, ρύθμισε τα πανιά”
κοντά έπεσε
SpoilerShow
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 07 Οκτ 2023, 00:19

mao mao έγραψε:
07 Οκτ 2023, 00:13
Θεσσαλονίκη: «Θα ξυπνάμε νωρίτερα για να είμαστε στην ώρα μας όσο θα φτιάχνεται το Flyover» προειδοποιεί η Τροχαία

Θα γίνει προσπάθεια να μην είναι εγκλωβισμένοι οι οδηγοί κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα αποφευχθούν όλα τα προβλήματα, επισήμανε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Μιλώντας την Παρασκευή (6/10) στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm είπε ότι «η προσπάθεια να μην είμαστε ώρες εγκλωβισμένοι στους δρόμους θα γίνει, αλλά ελπίδες δεν μπορώ να δώσω. Θα πρέπει να είμαι αντικειμενική»Πρόσθεσε ότι «όπως είπε και ο Αριστοτέλης νομίζω “αν δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον άνεμο, ρύθμισε τα πανιά”. Άρα επειδή και μεις θα βρεθούμε σε μια δεδομένη κατάσταση, θα πρέπει να την ρυθμίσουμε με βάση τις ανάγκες που έχουμε. Όπως είπα και στα παιδιά μου, θα κοιμάστε νωρίτερα το βράδυ, θα ξυπνάτε νωρίτερα το πρωί για να προλαβαίνουμε να είμαστε νωρίτερα το πρωί στο σχολείο»..
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-trohaia/

Ούτε μετρό, ούτε περιφερειακός. Κλάμα και γέλιο μαζί.
Προχθές ψιχαλισε λίγο,και είχε 8 τρακαρισμένα αυτοκίνητα από το τούνελ μέχρι την Τριανδρία. Η ουρά έφτανε στην Μουδανίων.
Σκέψου τι έχει να γίνει όταν ξεκινήσει το έργο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών