Τι σας πονάει περισσότερο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τι σας πονάει περισσότερο;
Μιας που αυτές τις μέρες, για ακόμη μια φορά, είδαμε ναζιάριδες και κομμουνιστές να τα βρίσκουν στο Παλαιστινιακό, προσπαθώ να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος.
Θέμα υπάρχει σίγουρα. Αλλοι "σκάνε" για τα λεφτά που ξοδεύουν οι ΗΠΑ ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τις ΗΠΑ. Αλλοι νευριάζουν με τις εκκλησίες που βομβαρδίζει το Ισραήλ, αλλά το Ισραήλ ουτε βομβαρδίζει εκκλησίες αλλά και οι ίδιοι που παραπονιούνται στην καθημερινότητα τους κράζουν πιστούς/ιερείς/ναούς/θρησκείες. Πάνω κάτω ίδιες συμπεριφορές βλέπουμε και στο ουκρανικό, αλλά πλεον μιλάμε για νέο σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ.
Κάποιες διευκρινίσεις για το poll:
Εάν σας πονάει που έχασε ο Χίτλερ και υπάρχουν ακόμη Εβραίοι, παίξτε μπαλίτσα "Η Δύση γενικά" ή "οι Εβραίοι"
Εάν σας πονάει που η ΕΣΣΔ κατέρρευσε είστε στο "οι ΗΠΑ" "η Δύση γενικά".
Εάν είστε δυστυχισμένοι που ζείτε στην Δύση αντί σε μια Ισλαμική/κομμουνιστική/φασιστική δικτατορία είστε στο "η Δύση γενικά", ή ίσως "οι ΗΠΑ".
Θέμα υπάρχει σίγουρα. Αλλοι "σκάνε" για τα λεφτά που ξοδεύουν οι ΗΠΑ ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τις ΗΠΑ. Αλλοι νευριάζουν με τις εκκλησίες που βομβαρδίζει το Ισραήλ, αλλά το Ισραήλ ουτε βομβαρδίζει εκκλησίες αλλά και οι ίδιοι που παραπονιούνται στην καθημερινότητα τους κράζουν πιστούς/ιερείς/ναούς/θρησκείες. Πάνω κάτω ίδιες συμπεριφορές βλέπουμε και στο ουκρανικό, αλλά πλεον μιλάμε για νέο σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ.
Κάποιες διευκρινίσεις για το poll:
Εάν σας πονάει που έχασε ο Χίτλερ και υπάρχουν ακόμη Εβραίοι, παίξτε μπαλίτσα "Η Δύση γενικά" ή "οι Εβραίοι"
Εάν σας πονάει που η ΕΣΣΔ κατέρρευσε είστε στο "οι ΗΠΑ" "η Δύση γενικά".
Εάν είστε δυστυχισμένοι που ζείτε στην Δύση αντί σε μια Ισλαμική/κομμουνιστική/φασιστική δικτατορία είστε στο "η Δύση γενικά", ή ίσως "οι ΗΠΑ".
- Dwarven Blacksmith
Re: Τι σας πονάει περισσότερο;
1/10, για την προσπάθεια.
- EKPLIKTIKOS
Το μπράτσο μου απ το μπολι
επίσης, είμαστε στο πχωρουμ, δεν υπαρχει "με εδερνε η μανα μου" εδώ μεσα, "με πηδουσε ο πατερας μου" ειναι το σωστό οταν ανοίγουμε σοβαρά νηματα.
Το παίρνω ως "οι ΗΠΑ"

Εγώ φταίω που προσπαθώ να βοηθήσω.
Εδώ μέσα κάποιοι δεν ξέρουν από ποιους έγινε η γενοκτονία των Ποντίων και κατεβαίνουν στους δρόμους να παίξουν ξύλο με την αστυνομία για την γενοκτονία των Παλαιστινίων. Κάποιοι άλλοι ονειρεύονται να ανοίξει ξανά το auschwitz αλλά το παίζουν δημοκράτες.
Βασικά δεν με πονάει τίποτε εφόσον δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο πορτοφόλι μου ...
- Dwarven Blacksmith
Πάντως αγαπητέ GoBzi επειδή σε έχω σε εκτίμηση, θα σου πω να προσέξεις το εξής. Από το φιλοπαλαιστινιακό πχορουμικό κοινό κανείς δεν έχει πει "αυτό ήταν, τώρα δίνω λευκή επιταγή στη Χαμάς να μη δείξει κανένα έλεος στις κατσαρίδες, τα εγκλήματα πολέμου δεν ισχύουν γιατί είναι μόνο για ανθρώπους".
Από το φιλοισραηλινό κοινό το έχουν πει γύρω στους μισούς το αντίστοιχο.
Το παραδέχεσαι αυτό ή όχι;

Νομίζω τα περί κατσαρίδων είναι τρολ ή απλά τους βγαίνει εκεί ο ρατσισμός. Εγώ προσωπικά τρολλαρω με το poll. Δεν έχω θέμα με κανέναν, ίσα ίσα θα πήγαινα και για κάνα καφέ με τους πάντες (με εξαίρεση 2-3 κρυφοναζιάριδες).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 21:51Πάντως αγαπητέ GoBzi επειδή σε έχω σε εκτίμηση, θα σου πω να προσέξεις το εξής. Από το φιλοπαλαιστινιακό πχορουμικό κοινό κανείς δεν έχει πει "αυτό ήταν, τώρα δίνω λευκή επιταγή στη Χαμάς να μη δείξει κανένα έλεος στις κατσαρίδες, τα εγκλήματα πολέμου δεν ισχύουν γιατί είναι μόνο για ανθρώπους".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα σας λείψει περισσότερο απ'το καλοκαίρι;
από Εκτωρ » 14 Σεπ 2023, 10:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 714 Προβολές
-