Καβγάς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία - 14χρονος σκότωσε την αδελφή του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Καβγάς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία - 14χρονος σκότωσε την αδελφή του
Πρέπει να συλληφθούν και οι γονείς ως ηθικοί αυτουργοί.
Αυτοί αγόρασαν και μοίρασαν τα δώρα με άδικο τρόπο.
https://www.skai.gr/news/world/florinta ... lopyrovoli
Αυτοί αγόρασαν και μοίρασαν τα δώρα με άδικο τρόπο.
https://www.skai.gr/news/world/florinta ... lopyrovoli
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Space_Passenger
Re: Καβγάς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία - 14χρονος σκότωσε την αδελφή του
Εκει υπαρχει τιμωρια οποτε ειμαι πιο ησυχος. Δεν εχει "παιδια ειναι'' και τετοια. Και παιδι να εισαι πας ΜΕΣΑ ακομα και ισοβια.
-
- Frappezitis
Re: Καβγάς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία - 14χρονος σκότωσε την αδελφή του
Αμερικα καταντησατε την χωρα Δεξιοι και Αριστεροι υπηρετες των καπιταληστων.
Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος κυνήγησε τον αδελφό του για να τον «καρφώσει» με το ψαλίδι – Οι εφιαλτικές στιγμές πριν από την δολοφονία
Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος κυνήγησε τον αδελφό του για να τον «καρφώσει» με το ψαλίδι – Οι εφιαλτικές στιγμές πριν από την δολοφονία
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Ωραία οικογένεια.Frappezitis έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 11:44Αμερικα καταντησατε την χωρα Δεξιοι και Αριστεροι υπηρετες των καπιταληστων.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-paidion/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... delfo-tou/
Μικροκαυγαδάκια με σιδερογροθιές και μαχαίρια, καταγγελίες αλλά οκ ακόμη μία φάση όπου δεν πρέπει να στιγματίζονται τα παιδιά ή έστω να απομακρύνονται από το συγκεκριμένο περιβάλλον. Χαλλλαρά...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν στις ΗΠΑ σπέρνουν όπλα θερίζουν πτώματα.15χρονος αδελφός, ο οποίος έβγαλε το δικό του όπλο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas.
Μάλιστα οι Ρεμπουμπλικανοι να νομοθετησουν την υποχρεωτική οπλοκατοχή από την ώρα που γεννιέται το παιδί
Να μην χάσουν την κονόμα τους οι χρηματοδότες τους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στις ΗΠΑ υπάρχει αστυνομία γειτονιάς (με κονδύλια αποτελούμενη από κατοίκους της γειτονιάς) που εποπτεύει όλη την γειτονιά για το παραμικρό.
Μερικές φορές δημιουργεί κιόλας περιστατικά (πως θα πληρωθούν κονδύλια;). Απορώ πως τους ξεφεύγουν τέτοια περιστατικά.
Διαβάζω ένα σχετικό βιβλίο.
Μερικές φορές δημιουργεί κιόλας περιστατικά (πως θα πληρωθούν κονδύλια;). Απορώ πως τους ξεφεύγουν τέτοια περιστατικά.
Διαβάζω ένα σχετικό βιβλίο.
- Frappezitis
Καπιταλησικη κοινωνία σε πλήρη αποσύνθεση!
Απο την πρωτευουσα του καπιταλισμου μεχρι τα προτεκτορα της.
Απο την πρωτευουσα του καπιταλισμου μεχρι τα προτεκτορα της.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Εντωμεταξύ, όταν η μικρή αδελφή μου έπαιρνε τα ρούχα μου (ουκ ολίγες φορέςFrappezitis έγραψε: ↑27 Δεκ 2023, 11:44Αμερικα καταντησατε την χωρα Δεξιοι και Αριστεροι υπηρετες των καπιταληστων.

Εγώ τιμωρία επειδή τη χτύπησα, αυτή επειδή μου πήρε τα ρούχα. Πού να τολμήσω να φανταστώ να κρατήσω έστω και χαρτοκόπτη, έστω και για πλάκα.
Είναι πώς τα μεγαλώνεις.
Και εδώ έχει ολόκληρη ανάλυση πού βρέθηκε το ψαλίδι στην κρεβατοκάμαρα.
Ε, στο κουτί με τα ραπτικά. Απαγορέψτε και τα ραπτικά τώρα, επειδή κάποιοι γονείς είναι βλήματα.
Η αδερφή μου είχε κάνει έξωση στον αδερφό μου από το δωμάτιο με καταστατικό κολλημένο στην πόρτα όπου αναγράφονταν οι λόγοι με σαφήνεια και αφού είχε πετάξει έξω τα πράγματά του. Ήταν στην έκτη δημοτικού.
Δεν είχαμε ποτέ σοβαρούς τσακωμούς.
Αυτά είναι τραγικά πράγματα.
Δεν είχαμε ποτέ σοβαρούς τσακωμούς.
Αυτά είναι τραγικά πράγματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ο 14Χρονος μαθητής στην Αίγινα αυτοκτονησε
από giorgos mpekos » 23 Σεπ 2023, 03:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
23 Σεπ 2023, 16:47
-
-
- 97 Απαντήσεις
- 1367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Δεκ 2024, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Δουλειά μέχρι τον θάνατο: Κατέληξε εν ώρα εργασίας 78χρονος στην Κρήτη
από Μαδουραίος » 09 Δεκ 2024, 19:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
09 Δεκ 2024, 22:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φοβού τούς Δαναούς καί δώρα φέροντες.
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 19:50 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 12 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιαν 2025, 09:49
-