Ελεύθερος ο 50χρονος για την αυτοδικία κατά του βιαστή τής κόρης του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ελεύθερος ο 50χρονος για την αυτοδικία κατά του βιαστή τής κόρης του
Μπράβο στον ανακριτή!
.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 16 Ιαν 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Re: Ελεύθερος ο 50χρονος για την αυτοδικία κατά του βιαστή τής κόρης του
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Προσωρινά ελεύθερος. Έχει οριστεί δικάσιμος.
Απλώς δεν προφυλακίστηκε.
Ευχαριστώ. το διόρθωσα
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Όπως δείχνει το πράμα, (πολύ καλώς) δε θα φυλακιστεί και όπως λέει ο Κούγιας, ούτε από ακροαματική διαδικασία θα περάσει.
.,
Εγώ νομικός δεν είμαι και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά με αυτά τα λίγα που ξέρω ,που έχω ακούσει από δικηγόρους , ο φόνος θα δικαιολογούταν μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας ,όταν κινδυνεύει άμεσα η σωματική σου ακεραιότητα και δεν μπορείς να την προστατέψεις με άλλο τρόπο. Μήπως ο Κούγιας θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις;
Αυτό καθορίζει και το κατά πόσον θεωρείται επικίνδυνος κάποιος.
Οπότε, σαφώς και είναι κάτι θετικό.
Το κατά πόσον μ' αυτήν την απόφαση, επιχειρείται μία εξισορρόπηση της τρέχουσας επικαιρότητας σε άλλα κοινωνικά ζητούμενα, είναι άλλο θέμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπερδεύεις ανόμοιες καταστάσεις.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:32Εγώ νομικός δεν είμαι και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά με αυτά τα λίγα που ξέρω ,που έχω ακούσει από δικηγόρους , ο φόνος θα δικαιολογούταν μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας ,όταν κινδυνεύει άμεσα η σωματική σου ακεραιότητα και δεν μπορείς να την προστατέψεις με άλλο τρόπο. Μήπως ο Κούγιας θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε γω είμαι νομικός αλλά τα χειροκροτήματα που ακούγονται στο βάθος στο βίντεο αντί για τα γιουχαΐσματα (έστω από οικείους) που ακούγονται συνήθως σε περίπτωση φόνου, νομίζω είναι μια επιβεβαίωση ότι κανείς δε θέλει να δικαστεί. Ούτε οι στενοί οικείοι του βιαστή που δεν ακούγονται να διαμαρτύρονται σε αυτή τη συνέντευξη.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:32Εγώ νομικός δεν είμαι και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά με αυτά τα λίγα που ξέρω ,που έχω ακούσει από δικηγόρους , ο φόνος θα δικαιολογούταν μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας ,όταν κινδυνεύει άμεσα η σωματική σου ακεραιότητα και δεν μπορείς να την προστατέψεις με άλλο τρόπο. Μήπως ο Κούγιας θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις;

.,
- Space_Passenger
Το κρατος δημιουργει "προηγουμενο" με την μη προφυλακιση. (Ασχετα αν εκανε καλα που τον σκοτωσε ή οχι).
Κοινωνική υποκρισία είναι να θεωρεί κάποιος τους άνδρες ως εν δυνάμει βιαστές και ότι ο βιασμός είναι το χειρότερο των εγκλημάτων, αλλά άπαξ και κάποιος άλλος σκοτώσει βιαστή, τότε να καταδικάζει την ενέργεια ως βιντζιλαντισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Space_Passenger
Εισαι σε ευνομουμενο κρατος αν το ξεχασες. (Εστω στα χαρτια). Στην Ευρωπη τρομαρα σου.
Το κράτος (ο δικαστικός λειτουργό) έχει ακράδαντα στοιχεία στα χέρια του για τα συμβάντα και βάζει τον καθένα στη θέση του πατέρα.Space_Passenger έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:50Το κρατος δημιουργει "προηγουμενο" με την μη προφυλακιση. (Ασχετα αν εκανε καλα που τον σκοτωσε ή οχι).
.,
Σημασία δεν έχει τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε. Οι δικαστές πρέπει να τον κρίνουν με βάση τον νόμο.O I έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:40Ούτε γω είμαι νομικός αλλά τα χειροκροτήματα που ακούγονται στο βάθος στο βίντεο αντί για τα γιουχαΐσματα (έστω από οικείους) που ακούγονται συνήθως σε περίπτωση φόνου, νομίζω είναι μια επιβεβαίωση ότι κανείς δε θέλει να δικαστεί. Ούτε οι στενοί οικείοι του βιαστή που δεν ακούγονται να διαμαρτύρονται σε αυτή τη συνέντευξη.pylothess έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 12:32Εγώ νομικός δεν είμαι και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά με αυτά τα λίγα που ξέρω ,που έχω ακούσει από δικηγόρους , ο φόνος θα δικαιολογούταν μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας ,όταν κινδυνεύει άμεσα η σωματική σου ακεραιότητα και δεν μπορείς να την προστατέψεις με άλλο τρόπο. Μήπως ο Κούγιας θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις;
.,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2027 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Φεβ 2024, 13:32
-
-
Νέα δημοσίευση Διερχομενος πλακώνει επίδοξο βιαστή και τον παραδίδει στην Αστυνομια
από George_V » 28 Αύγ 2024, 15:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 1817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2024, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
07 Οκτ 2024, 11:37