Έκραξε ο κομπλέξας τα παιδιά των 700 ευρώ, που τα στέλνουν οι αρχισυντάκτες τους να ξεροσταλιάζουν για μια δήλωση του Γιωργάρα -σιγά τον Παβαρότι- που στην τελική ο ίδιος το προκάλεσε με τις προηγούμενες μικρόψυχες δηλώσεις του για τους συναδέλφους του. Κλασικός "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;", τώρα κατακεραύνωσε τους πληβείους: "ξέρεις κάτι για τον Τσιτσάνη;". Γιατί να ξέρει ρε φίλε, στην τελική γιατί είναι υποχρεωμένο ένα νέο παιδί να ξέρει κάτι για τον Τσιτσάνη, πέρα από το ότι υπήρξε ένας λαϊκός συνθέτης που έγραψε την συννεφιασμένη Κυριακή, ας πούμε; Δεν θες να σχολιάσεις -και καλά, έτσι κάνει ο απαυτός σου για να είσαι στο κέντρο της δημοσιότητας- λες ένα "ευχαριστώ παιδιά, δεν έχω κάτι για να σχολιάσω", και προχωράς, δεν σηκώνεις το δάχτυλο να μαλώσεις τα παιδιά που έχουν έρθει να βγάλουν ένα μεροκάματο, "ντροπή λέει αυτό που κάνετε", ώπα ρε μαλάκα, ξεκαβάλισε λιγάκι την καλάμα. Άμα δεν θες να σε ρωτάνε μαλακίες, φρόντισε να μην έχεις δηλώσει εσύ ο ίδιος μαλακίες την προηγούμενη μέρα.
Κι εσύ ρε Παύλο, μη τυχόν και δεις κάνα σύστριγγλο, η Βασίλω πρώτη, "καλώς ήλθατε" σου είπαν οι δημοσιογράφοι στις Σπέτσες, δεν σ' έβρισαν. Οσονούπω, μετά τον Ιούνιο, θα τούς ψάχνετε με το ντουφέκι τους δημοσιογράφους να δώσετε καμιά δήλωση Παυλάρα.