Το φαινόμενο των πυραμιδάτων(?) ψευτοεκατομμυριούχων ινφλουένσερς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το φαινόμενο των πυραμιδάτων(?) ψευτοεκατομμυριούχων ινφλουένσερς
Λαμποργκίνες και Ντουμπάγια και κογκλάβιοι και η μπίζνα της πούτσας!
Ο τυπάς εδω (δεξιός μάλιστα) τους ξεγυμνώνει κανονικότατα. Επιτέλους, κάποιος βρέθηκε να τα πει σωστά και ολοκληρωμένα.
Και ενα παλιότερο βιντεάκι του
Σε επόμενο βιντεάκι του, απ'οτι κατάλαβα θα μιλήσει και για τα κρυπτος, και το πως χρησιμοποιούνται ως μπισνεσοβιτρίνα εκατομμυρίων (λολ) απο τους εν λόγω παπατζήδες.
Ο τυπάς εδω (δεξιός μάλιστα) τους ξεγυμνώνει κανονικότατα. Επιτέλους, κάποιος βρέθηκε να τα πει σωστά και ολοκληρωμένα.
Και ενα παλιότερο βιντεάκι του
Σε επόμενο βιντεάκι του, απ'οτι κατάλαβα θα μιλήσει και για τα κρυπτος, και το πως χρησιμοποιούνται ως μπισνεσοβιτρίνα εκατομμυρίων (λολ) απο τους εν λόγω παπατζήδες.
-
Re: Το φαινόμενο των πυραμιδάτων(?) ψευτοεκατομμυριούχων ινφλουένσερς
αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα χαζοί που τρώνε τόσο παπά
και δεύτερον πως γίνεται το youtube να επιτρέπει διαφημήσεις από τέτοια σκαμς
Κατά καιρούς τιγκάρει με χλιδάτους πάμπλουτους που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σε μάθουν πως θα βγάλεις και εσύ εκατομμύρια
Αλλά αν σκεφτείς ότι ένα από τα διεθνή βεστ σελλερ είναι το think and become rich και το the secret καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μαλάκες και η βιομηχανία του πουλάω παπά έχει αρκετά περιθώρια κέρδους
Κατά καιρούς τιγκάρει με χλιδάτους πάμπλουτους που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σε μάθουν πως θα βγάλεις και εσύ εκατομμύρια
Αλλά αν σκεφτείς ότι ένα από τα διεθνή βεστ σελλερ είναι το think and become rich και το the secret καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μαλάκες και η βιομηχανία του πουλάω παπά έχει αρκετά περιθώρια κέρδους
- vantono
Καποτε ηθελα εγώ ο ιδιος να γραψω ενα αρθρο ή να γυρισω βιντεο(?) κατι τετοιο καποια στιγμη (δεν το ειχα σκεφτεί ακομα 100% στο στάδιο υλοποίησής του) και συγκέντρωνα επιχειρηματα και στοιχεια που καταδεικνυουν τις σκαμεριές αυτων των εκατομμυριουχοϊνφλουενσερς της πουτσας. Ενα απο τα πολλά στοιχεια ηταν αυτο ακριβώς με τις Λαμποργκινι και τα ΗΑΕ που αναφερει ο τυπος στο 2ο βιντεο του, ακριβώς μα ακριβώς ετσι οπως τα αναφέρει! Σχεδόν αυτολεξεί, λες και του τα εστειλα να τα πει εκεινος.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 12:16αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα χαζοί που τρώνε τόσο παπά
Και στο τελικο συμπερασμα συμφωνουμε, που κι εγω πιστευω οτι ολο αυτο λειτουργεί πυραμιδωτά.
Ρε βαντόνιε, ειλικρινά τώρα.
Ξέρεις πολλούς, πάνω από 15-16 που να ασχολούνται με αυτούς τους τύπους;
Ξέρεις πολλούς, πάνω από 15-16 που να ασχολούνται με αυτούς τους τύπους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πριν κανένα μήνα διάβαζα για μια startup που αγόρασε σκηνικά από το χόλιγουντ με ψεύτικα αεροπλάνα, σπίτια κτλ και τα νοίκιαζε σε ινφλουένσερς
Δες και αυτό
https://www.aerotime.aero/articles/jet- ... -followers
Δες και αυτό
https://www.aerotime.aero/articles/jet- ... -followers
-
ξέρω εγώ και μάλιστα στα 30+
όπως ήξερα και τύπους που ήταν στην πυραμίδα της χέρμπαλ λάιφ και άλλα τέτοια σχήματα.
Μιλάμε με ανθρώπους με πτυχία που δεν σε πάει το μυαλό ότι έιναι τέρμα ηλίθιοι
- Dwarven Blacksmith
Ωραία αυτά μάγκες αλλά που έχετε παρκάρει τη Μπουγκάτι σας;

- vantono
Κι ομως, ξερω αρκετους της ηλικιας μου και παραπανω, και μαλιστα φαινομενικα σοβαρά άτομα, τα οποία στην καλυτερη τους βλεπουν και αναρωτιουνται "χμμ ναι οκ, μα δεν μπορει να ειναι και εντελως ψεματα ολα αυτα, αφου οδηγουν σουπερ καρς και γιωτς και μενουν σε σπιταρώνες, τα βλεπουμε με τα ματια μας". Στη χειροτερη, τους στηριζουν κιολας και "θελουν να αγγιξουν κι αυτοι το ονειρο".
- Space_Passenger
Βλέπω τον Κονκλαβιο απο περιεργεια. Εννοειται δεν εχω δωσει λεφτα και ουτες προκειται.
Και αυτή η κατηγορία παίζει στο 15-16 πακέτο. Δεν συμβαδίζει πάντα η αύξηση της ηλικίας με την κρίση. Ενίοτε, λειτουργεί και αντιστρόφως.vantono έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 12:41Κι ομως, ξερω αρκετους της ηλικιας μου και παραπανω, και μαλιστα φαινομενικα σοβαρά άτομα, τα οποία στην καλυτερη τους βλεπουν και αναρωτιουνται "χμμ ναι οκ, μα δεν μπορει να ειναι και εντελως ψεματα ολα αυτα, αφου οδηγουν σουπερ καρς και γιωτς και μενουν σε σπιταρώνες, τα βλεπουμε με τα ματια μας". Στη χειροτερη, τους στηριζουν κιολας και "θελουν να αγγιξουν κι αυτοι το ονειρο".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ακριβώςΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 12:39ξέρω εγώ και μάλιστα στα 30+
όπως ήξερα και τύπους που ήταν στην πυραμίδα της χέρμπαλ λάιφ και άλλα τέτοια σχήματα.
Μιλάμε με ανθρώπους με πτυχία που δεν σε πάει το μυαλό ότι έιναι τέρμα ηλίθιοι

δε μιλάμε για άτομα που δεν έχουν βγάλει δημοτικό αλλά ανθρώπους με μεταπτυχιακά που έχουν μηδαμινή κριτική ικανότητα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
https://conclavio.com/%CE%B7-%CE%B1%CF% ... avio-scam/
https://amazonios.net/chronis-prosalent ... symvanton/
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/02/13.html
https://ellanionforum.wordpress.com/201 ... b5%ce%bdd/
Σωρρας κτλ. Βαρυς παπας δηλαδη κατα τα προτυπα του πατερα του αλλα με crypto προκαλυμμα
https://amazonios.net/chronis-prosalent ... symvanton/
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/02/13.html
https://ellanionforum.wordpress.com/201 ... b5%ce%bdd/
Σωρρας κτλ. Βαρυς παπας δηλαδη κατα τα προτυπα του πατερα του αλλα με crypto προκαλυμμα
- vantono
Αν ήταν άλλος ο κονκλαβιος, κανένας πραγματικά ωραίος σαν σκάμερ που ήξερε να πλασάρει τη σκαμερια του σωστά, ίσως να τον παρακολουθούσα κι εγώ έτσι για την τρολιά.Space_Passenger έγραψε: ↑22 Ιαν 2024, 12:50Βλέπω τον Κονκλαβιο απο περιεργεια. Εννοειται δεν εχω δωσει λεφτα και ουτες προκειται.
Αλλά αυτό το αμόρφωτο καραφλολιγδιάρικο είναι τρομερά αντιπαθής ρε φίλε, απορώ πως τον αντέχεις. Ο Σώρρας φαντάζει τέρας γκουρού της Αλήθειας, μπροστά σε αυτόν.
Ωραία τα video του μαν, δεν τον ήξερα. Ας συνεχίσει με τέτοια βίντεο γιατί με τα πολιτικοποιημένα βίντεο του σε πιάνει μια αηδία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
26 Σεπ 2023, 12:44
-