ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SpAcE_PaNtHeR
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ
https://www.techgame.gr/blogging/esy-po ... -site-moy/
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE MOY?
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ(ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 1500€ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ?
ΓΙΑΤΙ?
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
Υστερόγραφο. Εγώ είμαι που έχω το site και εγώ έγραψα το άρθρο
ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE MOY?
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ(ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 1500€ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ?
ΓΙΑΤΙ?
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?
ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 17 Απρ 2024, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ
Αν δεν το βάλει και σε άλλες γλώσσες (ρώσσικα, κινέζικα), δεν κάνει τίποτα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- SpAcE_PaNtHeR
Re: ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ DDOS ATTACK ΤΟ SITE ΜΟΥ(TECHGAME.GR).ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:06Υστερόγραφο. Εγώ είμαι που έχω το site και εγώ έγραψα το άρθρο

Σόρυ, δεν είχα προσέξει την υπογραφή σου. Υπομονή, αγαπητέ και κάνε κάτι με την ασφάλεια του server σου. Αλλά αυτό που σού είπα μάλλον ισχύει, ε;

-
Σκουριασαν οι δισκοκηλες επειδη δεν υπαρχει κοπελα ωστε να ασκειται η μεση παλινδρομικες κινησεις.
- SpAcE_PaNtHeR
Ε βρείτε μου μία(κοπέλα)αμα είναι τόσο έυκολο.Alex Amsterdam έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:09Σκουριασαν οι δισκοκηλες επειδη δεν υπαρχει κοπελα ωστε να ασκειται η μεση παλινδρομικες κινησεις.
- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς ή του είναι αδιάφορο και το κάνει γιατί έτσι, botnet. Ή χαίρεται με τον πόνο σου οπότε κακώς τα γράφεις αυτά. Δεν παίζει να σου βγει σε καλό, μπορεί να ελκύσεις κι άλλους για το δεύτερο. Θα σου πρότεινα να το διαγράψεις.
Όσον αφορά την εγχείρηση, γιατί δεν καλύπτεται;
Όσον αφορά την εγχείρηση, γιατί δεν καλύπτεται;

Να στρώσεις πρώτα το site σου να βγάζει φράγκα, για να φτιάξεις τη μέση σου. Αλλιώς, θα σου είναι άχρηστη.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:11Ε βρείτε μου μία(κοπέλα,αμα είναι τόσο έυκολο.)Alex Amsterdam έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:09Σκουριασαν οι δισκοκηλες επειδη δεν υπαρχει κοπελα ωστε να ασκειται η μεση παλινδρομικες κινησεις.

-
60+ με πολλες γατες σου κανει;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:11Ε βρείτε μου μία(κοπέλα)αμα είναι τόσο έυκολο.Alex Amsterdam έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:09Σκουριασαν οι δισκοκηλες επειδη δεν υπαρχει κοπελα ωστε να ασκειται η μεση παλινδρομικες κινησεις.
Αυτοί που κάνουν DDOS ATTACK συνήθως είναι αδίστακτες χαμούρες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- SpAcE_PaNtHeR
οχι μέχρι 45-47Alex Amsterdam έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:1460+ με πολλες γατες σου κανει;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:11Ε βρείτε μου μία(κοπέλα)αμα είναι τόσο έυκολο.Alex Amsterdam έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:09Σκουριασαν οι δισκοκηλες επειδη δεν υπαρχει κοπελα ωστε να ασκειται η μεση παλινδρομικες κινησεις.
- NewModelArmy
Καθικια Ρωσοι χακερς είναι που προσπαθούν να χρηματοδότησουν τη γενοκτονία στην Ουκρανια. Παταξτε τον Πουτινισμο σε όλα τα επίπεδα.
- Dwarven Blacksmith
Η επίθεση γίνεται από πλυντήριο που του έχουν περάσει λίνουξ;NewModelArmy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 15:18Καθικια Ρωσοι χακερς είναι που προσπαθούν να χρηματοδότησουν τη γενοκτονία στην Ουκρανια. Παταξτε τον Πουτινισμο σε όλα τα επίπεδα.

Ναι αλλα δε γραφεις ρε μαν στο site σου. 56 αρθρα εχει. Πως θα γινει δουλιτσα ετσι;
-
Μηπως να σβηνες το λινκ που εχει το ονομα σου με τη φωτο σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση The Great DDOS War
από Dwarven Blacksmith » 30 Μάιος 2024, 17:46 » σε Διεθνής πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
04 Οκτ 2024, 12:55
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
21 Νοέμ 2024, 10:44
-
- 87 Απαντήσεις
- 2097 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
26 Ιαν 2025, 00:58
-
-
Νέα δημοσίευση 30 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα το 2023. Πάνω από 20 δις τα έσοδα.
από Libre arbitre » 02 Μάιος 2024, 07:59 » σε Οικονομία - 3 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
03 Μάιος 2024, 11:00
-