Τρανς άτομα και εργασια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τρανς άτομα και εργασια
Το θέμα του αθλητισμού και τα τρανς άτομα είναι πολύπλοκο. Τι γίνεται όμως με την εργασία?
Λοιπόν σε ποιες δουλειές θα δεχόσασταν να προσλάβετε ένα τρανς άτομο?
Λοιπόν σε ποιες δουλειές θα δεχόσασταν να προσλάβετε ένα τρανς άτομο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τρανς άτομα και εργασια
Καμία.
Ποιός θα προσλάμβανε έναν τρελό;
Ποιός θα προσλάμβανε έναν τρελό;
λολ καμία φυσικά
O Μητσοτάκης
Για να εστιάσουμε στη δύσκολη κατηγορία των αστυνομικών
όσο ειναι σοβαροί και κάνουν σωστά τη δουλειά τους .....κανένα πρόβλημα

Απλά θα πρέπει να περάσουν και ένα έξτρα τεστ .....αν μπορούν να ρίξουν καμιά φάπα στις υστερικές

Aν περάσουν και αυτό το τεστ

και λειτουργήσουν σαν κανονικοί αστυνομικοί.....πρόσληψη
όσο ειναι σοβαροί και κάνουν σωστά τη δουλειά τους .....κανένα πρόβλημα

Απλά θα πρέπει να περάσουν και ένα έξτρα τεστ .....αν μπορούν να ρίξουν καμιά φάπα στις υστερικές

Aν περάσουν και αυτό το τεστ

και λειτουργήσουν σαν κανονικοί αστυνομικοί.....πρόσληψη

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Λίνο Βεντούρα

Νηπιαγωγός βέβαια, τι άλλο καταλληλότερο;
Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ως επόπ μάλλον με ειδικότητα ολμιστή.
Εχω διαβαζει πολλες μαλακιες εδω μεσα, αλλα αυτη μπαινει τοπ τεν
Τότε πες μου που είναι το πρόβλημα σου με μια τρανς γιατρό ή με μια τρανς δικηγόρο?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο περισσότερος κόσμος όταν χρειάζεται βοήθεια δεν θα επιλέξει να πάει σε κάποιον που είναι εμφανώς διαταραγμένος.
Εσυ το εχεις ως αυτονοητο οτι ενας πουστης που πηρε ορμονες και εκοψε τα παπαρια του, εγινε γυναικα, αρα οποιος δεν θα προσλαμβανε τραβελι δεν θα προσλαμβανε ουτε γυναίκα.
Γι'αυτο το συμπέρασμα μιλαω.
Άρα καταλήγουμε ότι θεωρείται τα τρανς άτομα διαταραγμενα γιαυτό δεν θέλετε να εργαστούν. Το ερώτημα τι διαταραχή θεωρείται ότι έχουν που τους εμποδίζει να εργαστούν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 46 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
- 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-