Πάντως εάν έβαζε έναν εργαζόμενο να κάνει τον παπαγάλο δεν θα έτρωγε πρόστιμοΠρόστιμο 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική ο οποίος χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες». Την σχετική είδηση αποκάλυψε η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad με ανάρτησή της στο Facebook.
Όπως επισημαίνει η οργάνωση, στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν άνδρας από το Τμήμα Κασσάνδρειας, το δασαρχείο Χαλκιδικής και ο δήμος Κασσάνδρας.
Πρόστιμο σε ξενοδοχειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πρόστιμο σε ξενοδοχειο
https://www.google.com/amp/s/www.news.g ... html%3famp
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πρόστιμο σε ξενοδοχειο
Δηλαδή, αν χρησιμοποιείς ένα ζώο για την δουλειά σου, θεωρείται κακοποίηση, ενώ αν το εκτρεφεις να το φας, όχι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Πρόστιμο σε ξενοδοχειο
Οι φιλοζωικες οργανώσεις θα σου πουν ότι και η εκτροφή για σφαγή είναι κακοποίησηΖενίθεδρος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 08:30Δηλαδή, αν χρησιμοποιείς ένα ζώο για την δουλειά σου, θεωρείται κακοποίηση, ενώ αν το εκτρεφεις να το φας, όχι;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Απρ 2025, 06:06
-
- 11 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
27 Μάιος 2023, 13:24
-
-
Νέα δημοσίευση Θες να παραιτηθεις;;;; 5,000 προστιμο !!!!
από Frappezitis » 25 Μάιος 2023, 22:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Μάιος 2023, 17:32
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
28 Ιούλ 2023, 13:51