Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 16 Δεκ 2024, 23:22

Μπραβο τους!!!!Χιλια μπραβο.

At age 16, Bezos got a summer job at McDonald's Corp. frying burgers

It was at high school, when Gates was 15, that he first went into business with Paul Allen, a fellow student and future cofounder of Microsoft. Together they created Traf-O-Data, a tool for tracking traffic flow in the area.

Adani's career began in 1978 in Bombay (now Mumbai), where he joined the diamond industry after dropping out of school at the age of 16

Warren Buffett took on the task of delivering copies of The Washing Post in Washington, D.C., at the age of 13. He earned $175 a month

Νοτης Σφακιανακης:Τελειώνοντας την Α’ Γυμνασίου ο έφηβος Νότης αποφασίζει να παρατήσει το σχολείο καθώς η αποτυχία στο μάθημα των μαθηματικών στις τελικές εξετάσεις του κόστισε και από τότε αρχίζει να εργάζεται δοκιμάζοντας πολλά επαγγέλματα. Η αγάπη του όμως για τη μουσική κυριαρχεί και από το 1975 ξεκινά να εργάζεται ως dj σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.

Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»

Αντώνης Ρέμος: «Από τα 12 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου, πάλεψα και νίκησα»

Λευτερης Πανταζης:Eπιασα δουλειά στη Λουζιτάνια στο Αιγάλεω, το 1969, σε ηλικία 12-13χρόνων».

Αλεξης Κουγιας: Στα 12 μου χρόνια έκανα τον τζαμά.

Βασιλης Καρρας:Απο τα12 μου χρόνια πήγαινα στον φούρνο να βοηθάω, πουλούσα κουλούρια, λαχεία, ήμουν “μουτζούρης” σε συνεργείο»

Στελιος Καζαντζιδης:Aπo έφηβος (13 ετών) αναγκάστηκε να εργαστεί σε διάφορες δουλειές.

Ο νεαρός Μάνος Χατζιδάκις εργάστηκε για βιοπορισμό ως φορτοεκφορτωτής στο λιμάνι, παγοπώλης στο εργοστάσιο του Φιξ, υπάλληλος στο φωτογραφείο του Μεγαλοκονόμου και βοηθός νοσοκόμος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο...

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Ατομα που εργαστηκαν απο μικρη ηλικια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 16 Δεκ 2024, 23:29

Περιμένεις τώρα πως κάποιος θα σου πει για το βάψιμο της πρεσβείας στη Σοφία και θα ξεκινήσει αντιπαράθεση.Δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο Βραδιάτικα?

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 16 Δεκ 2024, 23:30

Γιατι να πει καποιος κατι τετοιο;
Που κολλαει;

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Δεκ 2024, 23:30

SeaHawk έγραψε:
16 Δεκ 2024, 23:22

:smt005:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Δεκ 2024, 23:49

Η κόρη μου ξεκίνησε φέτος στα 15 σε ένα παγοδρόμιο που πήγαινε έτσι κι αλλιώς. Η δουλειά είναι να κόβει εισητήρια 5-6 ώρες μετά το σχολείο, νοικιάζει παγοπέδιλα, πουλάει τίποτα απ'το ψυγείο, καθαρίζει καμμιά τουαλέτα, αυτά.

Το όφελος είναι ότι τώρα που έμαθε ότι τα λεφτά που βγάζεις με τη δουλειά δε φτάνουν για τίποτα χαλάει πολύ λιγότερα από πριν. Σε δύο χρόνια που θα δίνει εξετάσεις για πανεπιστήμιο θα σταματήσει να δουλεύει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 16 Δεκ 2024, 23:53

Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία από μικρή σχετικά ηλικία. Έστω και τα καλοκαίρια.

Έτσι θα μάθει να σέβεται τα λεφτά,δεν θα τα ξοδεύει όπου βρει,και θα καταλάβει πως δεν φτάνουν για γούστα.

Αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι φυσικά.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 16 Δεκ 2024, 23:54

GoBack έγραψε:
16 Δεκ 2024, 23:30
SeaHawk έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Δεκ 2024, 00:06

.

Ολοι τους πάνω απο 12.....κι εμένα με έπαιρνε απο τα 9 τα καλοκαίρια στη δουλειά του Σωκράτους κ Σατωβριανδου

απέναντι απο τη ΒΙΑΝΕΞ του Γιαννακό..... :a040:

Για να μήν αλητεύω έλεγε.....λες και όλα τάλλα παιδιά οταν έπαιζαν ηταν αλήτες.....

Απο τότε δεν ξαναείδα καλοκαίρι ελεύθερο μέχρι τα 33.....

Μετα τα 12 τα καλοκαίρια δούλεψα σε Χημικά στην Ξούθου , σε Φαρμακαποθήκη , σε παλιό Φαρμακείο στο Κολωνάκι κ άλλες.....

Το οτι μου " εκλεψε " αυτά τα καλοκαίρια με έκανε να τα αναζητήσω αργότερα και να ταξιδέψω το χειμώνα σε χώρες που είχαν καλοκαίρι.....

Τα κυνηγάω ακόμα..... :-?

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Δεκ 2024, 00:10

Λευκός Λύκος έγραψε:
16 Δεκ 2024, 23:53
Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία από μικρή σχετικά ηλικία. Έστω και τα καλοκαίρια.

Έτσι θα μάθει να σέβεται τα λεφτά,δεν θα τα ξοδεύει όπου βρει,και θα καταλάβει πως δεν φτάνουν για γούστα.

Αυτο λογικα συμβαινει στην αμερικη που τα στελνουν σε κατι σταβλους να φτυαριζουν,ετσι εχω δει στις ταινιες.Στην αγνη πασοκικη ελλαδα τα λεφτα γινονται πιτσες μπυρες κινητα και ο σεβασμος βγαινει απ το παραθυρο.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 17 Δεκ 2024, 00:12

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι οτι όσοι δουλέψαν από πολύ μικρή ηλικία, έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες να μη σπουδάσουν τίποτα. Φαίνεται και από τα παραδείγματα του πρώτου ποστ. Οπότε μάλλον δε βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη του ατόμου.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Δεκ 2024, 00:13

Λευκός Λύκος έγραψε:
16 Δεκ 2024, 23:53

.

Αφού διαβάσεις το αποπάνω μου πόστ.....

ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.....

Τόκανα οταν παράτησα τα Κινέζικα μαθήματα για να πάω 2η δουλειά σε μπουζουξύδικο..... :hammer:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Δεκ 2024, 00:17

mao mao έγραψε:
17 Δεκ 2024, 00:12
Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι οτι όσοι δουλέψαν από πολύ μικρή ηλικία, έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες να μη σπουδάσουν τίποτα. Φαίνεται και από τα παραδείγματα του πρώτου ποστ. Οπότε μάλλον δε βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη του ατόμου.
Δεν χρειάζονται παραδείγματα, είναι και αυτονόητο και επιστημονικά παρατηρημένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 17 Δεκ 2024, 00:18

mao mao έγραψε:
17 Δεκ 2024, 00:12
Ολα αυτα αν υποθεσεις οτι το να σπουδασεις κατι βοηθαει πολυ στην εξελιξη του ατομου,πραγμα που δεν ισχυει κατα την γνωμη μου.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Δεκ 2024, 00:36

GoBack έγραψε:
16 Δεκ 2024, 23:30
SeaHawk έγραψε:

μπροστα απο την εποχη του :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Δεκ 2024, 01:20

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών