Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
τροτσκιστριες 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Οι κόρες του Σκιαδαρέση προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελληνων
Δεν κατάλαβα τίποτα 

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έναν πούτσο θα τον έριχνα. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ουτε εγω.
Σαν ακαταληπτο παραληρημα ειναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θεατρική σαρκαστική παρουσίαση του εαυτού τους είναι. Απλά τα ορθόδοξη brothers των τζιχαντιστων έχουν ζηλέψει την σαρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν σέβεσαι τον εαυτό σου
- Golden Age
Ποια παρουσίαση του εαυτού τους; Δεν "σαρκάζουν" τον ευατό τους. Γενικά δεν σαρκάζουν. Απλώ ςυβρίζουν ιερά. Η ουσία της "τέχνης" τους είναι η ύβρις ιερών. Πνευματική διαταρραχή είναι που το παρουσιάζουν ως τέχνη. Αλλά τί να πούμε για τον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης...
- Dwarven Blacksmith
Πως το κάνουν αυτό;
Ξέχασαν να πουν ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική;
Ξέχασαν να πουν ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική;

Εδώ είναι ολόκληρο όχι κομμένο όπως το βάζουν τα ορθοδοξα τζιχαντια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και τι είναι οι κόρες του Σκιαδαρέση για να ασχοληθούμε; Δηλαδή εκτός απο κόρες του μπαμπά..
Κόρες της μαμάς δεν είναι?
Εκτός από κόρες του μπαμπά και της μαμάς τυγχάνει να είναι και μουσικοί που έχουν ένα συμπαθητικό σκυλάκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εαστοδιαλο
σκεφτόμουν ότι δεν μπορείς να γράψεις τροτσκιστές σε όλα τα νήματα
μπορείς!
Γιατί τα μετράς?

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καναλια εντάσσουν θρησκευτικες σειρές στο προγραμμα τους