Εγώ σε πιστεύω αδερφή μου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εγώ σε πιστεύω αδερφή μου.
Γεωργία Μπίκα: Αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της για εμπλοκή σε τροχαίο -Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
https://www.iefimerida.gr/ellada/georgi ... methysmeni
Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
https://www.iefimerida.gr/ellada/georgi ... methysmeni
Re: Εγώ σε πιστεύω αδερφή μου.
Αυτή θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή για συκοφαντία;
Μετά την κατάρρευση όλων όσων ισχυριζόταν και ο κουβάς που ξαναπήγαν οι αριστεροί, σήμερα ακόμα ένα κατόρθωμα της 'αδελφής' Γεωργίας και αυτό ποινικά κολάσιμο. Μέχρι και πορεία έκαναν οι κατσαπλιαδες του ΣΥΡΙΖΑ και οι woke Σημιτικοι της Νδουλας αλλά αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα. Συγνώμη σε όσους άδικα διεσυρε δεν ζήτησε κανένας.
-
Με το κόμμα του εμφιετζογλου δεν ήταν υποψήφια;Vardos έγραψε: ↑24 Μαρ 2025, 17:46Μετά την κατάρρευση όλων όσων ισχυριζόταν και ο κουβάς που ξαναπήγαν οι αριστεροί, σήμερα ακόμα ένα κατόρθωμα της 'αδελφής' Γεωργίας και αυτό ποινικά κολάσιμο. Μέχρι και πορεία έκαναν οι κατσαπλιαδες του ΣΥΡΙΖΑ και οι woke Σημιτικοι της Νδουλας αλλά αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα. Συγνώμη σε όσους άδικα διεσυρε δεν ζήτησε κανένας.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ποια είναι αυτή;
Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους, την ίδια μεταχείριση ακριβώς που έχει η Μπίκα αναφορικά με την παραβατικότητα στην οδήγηση, ακόμη κι όταν καταλήγει σε θάνατο του ατυχούς που βρέθηκε στο δρόμο τους, έχουν και όλοι οι "επίλοιποι" Έλληνες, επώνυμοι ή μη.
Οπότε, δεν έχει να κάνει με πίστη σε αδελφές ψυχές κλπ
Οπότε, δεν έχει να κάνει με πίστη σε αδελφές ψυχές κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν το πιστεύω ,συλλεκτικό κομμάτι !
από Niki » 30 Σεπ 2024, 22:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
04 Οκτ 2024, 11:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποιά θα κάνατε σχέση αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία: Αχτσιογλου ή αδερφή Κιμ Τζονγκ-ουν;
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2023, 11:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 2214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
21 Σεπ 2023, 16:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διορίσανε την αδερφή της Όλγας Κεφαλογιάννη... "Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη".
από Kauldron » 05 Ιαν 2024, 19:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Ιαν 2024, 22:17
-