Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ τωρα και στα PUBLIC
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ τωρα και στα PUBLIC
Στα PublicStores (Λάρισα) θεωρούν φυσικό να μας προτείνουν το "Ο Αγών Μου" του Χίτλερ.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ τωρα και στα PUBLIC
συμπέρασμα: αν δεν πέσει κράξιμο δουλειά δε γίνεται
- ΜπλεΜπουμπυς
Στο κατάστημα σας βρέθηκε ως δια μαγείας ή ήρθε μόνο του;
Αφου κι εσυ το εχεις μωρη κουφαλα και μαλιστα στην πρωτη εκδοση της Αντιφασιστικης Βιβλιοθηκης 

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- ΜπλεΜπουμπυς
Jumbo-Public Πρόεδροι ομάδων, "Δημοσιογράφοι",προωθούν την ναζιστική ιδεολογία.
Σάλος με προϊόντα του Jumbo που απεικονίζουν τον Χίτλερ και ναζιστικά σύμβολα

Σάλος με προϊόντα του Jumbo που απεικονίζουν τον Χίτλερ και ναζιστικά σύμβολα

- Υπερκουλτουριάρης
Το είχα πάρει πριν καμιά δεκαετία σε αυτή την έκδοση, από τον Μπαρμπουνάκη στην Αριστοτέλους, το είχε στην βιτρίνα και ξεπούλησε. Έχει και αντιφα πρόλογο.
Μέτριο βιβλίο.
Μέτριο βιβλίο.
Καλα ρε συ! Κανει μπαμ οτι δεν ειναι του καταστηματος και οτι ειναι καθαρη προβοκατσια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
νομιζε ο βιβλιοπωλης οτι με ενα βιβλιο για αντισημιτισμο διπλα (ειναι πισω απο τον αγκωνα του χιτλερ) θα την εβγαζε καθαρη. αμ δε. λογαριαζε χωρις τον μπουμπη τον μπλε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Αν θέλετε το 'Αγών Μου' πάρτε το σε έκδωση δίχως <<δημοκρατικές επισημάνσεις>> και παράξενους προλόγους
Η κουφαλα παιζει και να δουλευει για την Αντιφα Βιβλιοθηκη και να κανει σαμποταζ στη συγκεκριμενη εκδοση!
- Dwarven Blacksmith
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που έγινε Ναζί διαβάζοντας αυτό το βιβλίο έτσι κι αλλιώς.
Οι ομιλίες την έκαναν τη δουλειά.

Οι οποιες τα πρωτα χρονια κατεληγαν παντα σε μαχες στις μπυραριες γιατι ηθελημενα ο Χιτλερ μιλαγε σε μερη που ειχε κομμουνιστες 

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Εγώ θυμάμαι και το βιβλίο ιστορίας της Γ Λυκείου να έχει μέσα απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ, ένα από τα παραληρήματά του περί ρατσισμού που μάταια προσπαθούσε ο επιμελητής της έκδοσης να τα αποδώσει ως στρωτό λόγο. Μου θυμίζει το Κοράνι, με τη διαφορά ότι το Κοράνι αν μη τι άλλο έχει και λογοτεχνική αξία.
https://www.kaktos.gr/005335
Έκδοση με προλόγους και επισημάνσεις σχετικά με τις ανακρίβειες του συγγραφέα για να φανεί καλύτερος. Αν αυτό είναι... προβολή της ναζιστικής ιδεολογίας, εγώ είμαι συριζαίος και ο μπλεμαστοί δεν αντιγράφει τουίτς φιλοκομμουνιστικών λογαριασμών.
https://www.kaktos.gr/005335
Έκδοση με προλόγους και επισημάνσεις σχετικά με τις ανακρίβειες του συγγραφέα για να φανεί καλύτερος. Αν αυτό είναι... προβολή της ναζιστικής ιδεολογίας, εγώ είμαι συριζαίος και ο μπλεμαστοί δεν αντιγράφει τουίτς φιλοκομμουνιστικών λογαριασμών.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Υπερκουλτουριάρης
Σωστό. Εμένα περισσότερο με απομάκρυνε. Καλό παιδί ο Αδόλφος, αλλά δεν το είχε. Στο φόρουμ να έγραφε σήμερα,ούτε το νικ του δεν θα θυμόμασταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 23:49Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που έγινε Ναζί διαβάζοντας αυτό το βιβλίο έτσι κι αλλιώς.
Απόλαυσα πολύ το κάφρικο White Power του George Lincoln Rockwell, αυτό ναι,κρατούσε το ενδιαφέρον.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Το μακράν πιο κάφρικο είναι το Turner Diaries. Φλωριές το Μάιν Καμπφ και το White Power μπροστά του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
από Aprilianos » 05 Ιουν 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 211 Απαντήσεις
- 7447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2023, 21:05
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 2213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Ιούλ 2023, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Δεκ 2023, 14:30