Διαγραφή από τη σχολή λόγω ποστ στο Facebook!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Διαγραφή από τη σχολή λόγω ποστ στο Facebook!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Απρ 2018, 19:05

Ήμουνα σήμερα νωρίτερα στα ΜΜΜ και άκουσα μια συζήτηση που είχε μια κοπέλα δίπλα μου. Την παίρνουνε τηλέφωνο και πάει να κλάψει.
Τη ρωτάει μια κυρία "για άντρα κλαις κοπέλα μου;" :smt005: . Όχι λέει αυτή, με τη σχολή κάτι έγινε.

Από τηλέφωνα που έκανε μετά κατάλαβα ότι αυτή και άλλες συμφοιτήτριες της στο Νηπιαγωγών, κάνανε πρακτική σε ένα νηπιαγωγείο.
Οι φίλες της ανέβασαν φωτογραφίες στο Facebook με τα παιδάκια, το οποίο δεν επιτρέπεται χωρίς την άδεια των γονιών. Αυτή δεν ανέβασε αλλά φαινόταν στις φωτογραφίες.
Απ΄ότι φαίνεται έφτασε στ' αυτιά του λάθος ατόμου, και τις ανακοίνωσαν διαγραφή από τη σχολή. Δεν ξέρω αν είναι τελική η απόφαση.

Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανένας να διαγράφεται από σχολή στην Ελλάδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Διαγραφή από τη σχολή λόγω ποστ στο Facebook!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 20 Απρ 2018, 19:07

Σωστή απόφαση.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 20 Απρ 2018, 19:10

Σε καλό δρόμο είμαστε.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 20 Απρ 2018, 19:12

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Απρ 2018, 19:05
Ήμουνα σήμερα νωρίτερα στα ΜΜΜ και άκουσα μια συζήτηση που είχε μια κοπέλα δίπλα μου. Την παίρνουνε τηλέφωνο και πάει να κλάψει.
Τη ρωτάει μια κυρία "για άντρα κλαις κοπέλα μου;" :smt005: . Όχι λέει αυτή, με τη σχολή κάτι έγινε.

Από τηλέφωνα που έκανε μετά κατάλαβα ότι αυτή και άλλες συμφοιτήτριες της στο Νηπιαγωγών, κάνανε πρακτική σε ένα νηπιαγωγείο.
Οι φίλες της ανέβασαν φωτογραφίες στο Facebook με τα παιδάκια, το οποίο δεν επιτρέπεται χωρίς την άδεια των γονιών. Αυτή δεν ανέβασε αλλά φαινόταν στις φωτογραφίες.
Απ΄ότι φαίνεται έφτασε στ' αυτιά του λάθος ατόμου, και τις ανακοίνωσαν διαγραφή από τη σχολή. Δεν ξέρω αν είναι τελική η απόφαση.

Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανένας να διαγράφεται από σχολή στην Ελλάδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τα κορίτσια, αν θα τις διαγράψουν ή όχι εννοώ, ξέρω όμως ότι όντως είναι πολύ αυστηρές οι σχολές τους σε τέτοια θέματα.
Το ξέρω από πρώτο χέρι δηλαδή, η κόρη μου έκανε πρακτική πριν 1 και 2 χρόνια (σε δυο δόσεις) και ήταν από τα πρώτα-πρώτα πράγματα που τους είχαν επισημάνει από την σχολή τους.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Απρ 2018, 19:13

συμφωνώ με την απόφαση, φώτο με παιδάκια μόνο στο ινσταγκραμ, το fb παίρνει τα στοιχεία μας.

Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia » 20 Απρ 2018, 19:13

Σκληρό βέβαια, αλλά από την άλλη, σπουδάζεις παιδαγωγός... δεν έχεις υπ' όψιν σου τι συμβαίνει με τις αναρτήσεις παιδιών στο f/b;
Κρίμα...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 20 Απρ 2018, 19:20

Σωστή φυσικά απόφαση γι' αυτές που τις ανέβασαν, αλλά για τη συγκεκριμένη που απλώς εμφανιζόταν;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Απρ 2018, 19:26

shrike έγραψε:
20 Απρ 2018, 19:12
Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τα κορίτσια, αν θα τις διαγράψουν ή όχι εννοώ, ξέρω όμως ότι όντως είναι πολύ αυστηρές οι σχολές τους σε τέτοια θέματα.
Το ξέρω από πρώτο χέρι δηλαδή, η κόρη μου έκανε πρακτική πριν 1 και 2 χρόνια (σε δυο δόσεις) και ήταν από τα πρώτα-πρώτα πράγματα που τους είχαν επισημάνει από την σχολή τους.
Ευχαριστώ για το σχόλιο!
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Απρ 2018, 19:36

Παραλογη αντιδραση στη σχολη. Πανε εκει για να μαθουνε. Δεν ξετουν ηδη. Τεσπα αν δεν το εχει ανεβασει αυτη ας τους παει δικαστικα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Απρ 2018, 19:50

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
20 Απρ 2018, 19:20
Σωστή φυσικά απόφαση γι' αυτές που τις ανέβασαν, αλλά για τη συγκεκριμένη που απλώς εμφανιζόταν;
αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 20 Απρ 2018, 20:20

Υδράργυρος έγραψε:
20 Απρ 2018, 19:36
Παραλογη αντιδραση στη σχολη. Πανε εκει για να μαθουνε. Δεν ξετουν ηδη. Τεσπα αν δεν το εχει ανεβασει αυτη ας τους παει δικαστικα
Παράλογη αντίδραση; Μιλάμε για κάτι βασικότατο, που δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει τη σχολή για να το ξέρεις... Δεν εκθέτεις σε καμία περίπτωση τα παιδιά που σου έχουν εμπιστευτεί στο διαδίκτυο!!!
Είναι καλή κίνηση για παραδειγματισμό. Οι επόμενοι / ες θα προσέχουν περισσότερο τί κάνουν.

Παρ' όλ' αυτά εάν η συγκεκριμένη κοπέλα δεν συμμετείχε στο ανέβασμα, το βρίσκω πολύ άδικο.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 20 Απρ 2018, 20:29

Γιατί δεν διέγραφαν την φωτό ;

Αυτό θυμίζει τον παλιό συντονιζμό ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 20 Απρ 2018, 20:31

τωρα τι μαλακιες ειναι αυτες απο την ηλιθια αριστερη κυβερνηση!

γταψτε νηπιαγωγειο στο γοογλε να δειτε τι θα θα βγαλει
χαος γλωσσα και νεφελες

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 20 Απρ 2018, 20:35

Ασφαλως και δεν ηταν σωστο που ανεβασαν φωτο, ομως μιλαμε για διαγραφη!!!!! Ας τις ειδοποιουσαν να τις κατεβασουν! Τα κοριτσια φανταζομαι με καλη διαθεση ενηργησαν! Κακως δεν γνωριζαν, αλλα και η διαγραφη υπερβολικη ειναι! Εγω αν ημουν απο τις μητερες, θα απαιτουσα να κατεβουν οι φωτο, αλλα δε θα επιθυμουσα τη διαγραφη των κοριτσιων με τιποτα!

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Απρ 2018, 20:39

Πηγαδίσιος έγραψε:
20 Απρ 2018, 20:31
τωρα τι μαλακιες ειναι αυτες απο την ηλιθια αριστερη κυβερνηση!

γταψτε νηπιαγωγειο στο γοογλε να δειτε τι θα θα βγαλει
Εβγαλε κάτι νήπια να προσπαθούν να ξηλώσουν με σχοινιά την τραμπάλα στο προαύλιο και άλλα να σφυροκοπούν με πυροσβέστήρες την πόρτα του παιδότοπου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών