Πρέπει να δημιουργείς και περιβάλλον για να ανθίσουν οι μικρές επιχειρήσεις. Άμα τις πνιγείς με μέτρα όπως το τεκμαρτό εισόδημα τότε μοιραία πολλές θα γίνουν προβληματικεςOtto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:19Δεν υπάρχει αφανισμός μικρών επιχειρήσεων. Μόνο εντελώς προβληματικών.
Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε λαϊκές περιοχές μάλιστα δεν έχω δει να κλείνουν.
Δεν εχει μείνει σάλιο για το 30% των μικρομεσαιων επιχειρήσεων
Re: Δεν εχει μείνει σάλιο για το 30% των μικρομεσαιωνεπιχειρήσεων
Re: Δεν εχει μείνει σάλιο για το 30% των μικρομεσαιων επιχειρήσεων
ΕΕ πλέον για να είσαι, πρέπει να έχεις γερες καβάτζες και πλατες πίσω. Εναλλακτικές ροές χρημάτων πχ μερικά νοικια τουλάχιστον, σόι δυνατό με γνωριμίες, σπιτια ξεχρεωμένα κ.ά. Τα από το πουθένά να κατεβαίνεις από χωριουδάκια, με ένα ξερό πτυχιάκι, μία τέχνη, να γινεσαι όνομα τελείωσαν. θα μου πεις και παλιά δεν πετύχαιναν πολλοί, αλλά τουλάχιστον ζούσαν αξιοπρεπώς.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
αυτή η κυβέρνηση έχει στόχο να κλείσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να αφήσει να λειτουργούν μόνο οι πολυεθνικές και οι μεγαλοεπιχειρήσεις
όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά κοιμάται
όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά κοιμάται
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- hellegennes
Re: Δεν εχει μείνει σάλιο για το 30% των μικρομεσαιωνεπιχειρήσεων
Η κυβέρνησή σου μάς κάνει συστηματικά πόλεμο με διάφορους τρόπους. Στον δικό μου κλάδο έκανε ανοιχτή επίθεση, με 100% παράνομες ρυθμίσεις και απροκάλυπτη διαφήμιση -ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ- σε μεγάλες επιχειρήσεις.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:19Δεν υπάρχει αφανισμός μικρών επιχειρήσεων. Μόνο εντελώς προβληματικών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όσο υπάρχει έστω και ΜΙΑ μικρή επιχείρηση που επιβιώνει, ακόμα κι αν είναι υγιέστατη, ο Χατζηδάκης έχει εφιάλτες τα βράδια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- hellegennes
Με χαροποιεί αυτή η θεωρία. Ελπίζω να έχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Κερδίζεις λιγότερο διότι δεν υπολογίζεις το κόστος της εργατοώρας σου που μένει απλήρωτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ενεργειακό κόστος είναι πολύ μεγάλο, που σημαίνει πως αν θες να κρατήσεις ανταγωνιστικό τιμές θα πρέπει να πουλάς περισσότερο για να βγάζεις το ίδιο. Δε σε πάω σε άλλα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:24Κερδίζεις λιγότερο διότι δεν υπολογίζεις το κόστος της εργατοώρας σου που μένει απλήρωτη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ πάντως τις κοπάνησα τις τιμές όταν εμφανίστηκαν οι ανατιμήσεις, όλα 20% πάνω. Αλλά και πάλι δεν πιάνω το 40% της αύξησης στις τιμές των τροφίμων.Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 22:36Το ενεργειακό κόστος είναι πολύ μεγάλο, που σημαίνει πως αν θες να κρατήσεις ανταγωνιστικό τιμές θα πρέπει να πουλάς περισσότερο για να βγάζεις το ίδιο. Δε σε πάω σε άλλα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:24Κερδίζεις λιγότερο διότι δεν υπολογίζεις το κόστος της εργατοώρας σου που μένει απλήρωτη.
Πιο πολύ δεν μπορούσα να ανεβάσω.
Της σημερινής μπλε κυβέρνησης, η της προηγούμενης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το mall στον Άγιο ΔημήτριοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:39μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι κάποτε σε εναν ανύποπτο χρόνο κάποιος κυβερνητικός είχε πει ότι πρέπει να αφανιστούν οι μικρές επιχειρήσεις και να υπάρχουν μόνο λίγες και πολύ μεγάλες
- hellegennes
Εγώ τις κράτησα με νύχια και με δόντια με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το συνειδητό σαμποτάζ που έκανε η κυβέρνηση-τσίρκο, να περάσει ένα τρίμηνο που το κέρδος μου βυθίστηκε.Green Dragon έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 23:25Εγώ πάντως τις κοπάνησα τις τιμές όταν εμφανίστηκαν οι ανατιμήσεις, όλα 20% πάνω. Αλλά και πάλι δεν πιάνω το 40% της αύξησης στις τιμές των τροφίμων.Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 22:36Το ενεργειακό κόστος είναι πολύ μεγάλο, που σημαίνει πως αν θες να κρατήσεις ανταγωνιστικό τιμές θα πρέπει να πουλάς περισσότερο για να βγάζεις το ίδιο. Δε σε πάω σε άλλα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:24
Κερδίζεις λιγότερο διότι δεν υπολογίζεις το κόστος της εργατοώρας σου που μένει απλήρωτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ τις αύξησα άπειροελαχιστα, αυξήθηκε η δουλειά μου, δλδ στα λεφτά μου. Μακάρι να είμαι πάντα έτσιGreen Dragon έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 23:25Εγώ πάντως τις κοπάνησα τις τιμές όταν εμφανίστηκαν οι ανατιμήσεις, όλα 20% πάνω. Αλλά και πάλι δεν πιάνω το 40% της αύξησης στις τιμές των τροφίμων.Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 22:36Το ενεργειακό κόστος είναι πολύ μεγάλο, που σημαίνει πως αν θες να κρατήσεις ανταγωνιστικό τιμές θα πρέπει να πουλάς περισσότερο για να βγάζεις το ίδιο. Δε σε πάω σε άλλα.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:24
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η ελληνορθόδοξη εκκλησιαστική τέχνη έχει μείνει κολλημένη στο Μεσαίωνα;
από έργο_μακέτο » 27 Μάιος 2024, 18:57 » σε Eικαστικές τέχνες - 56 Απαντήσεις
- 2292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Μάιος 2024, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικη σχολη διοίκησης επιχειρησεων
από panos291 » 27 Ιούλ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις
- 1017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
27 Ιούλ 2024, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτιάς vs Σπύρος, δεν θα μείνει άντερο..
από πήζον bot » 15 Ιουν 2024, 19:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιουν 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε οτι ο Ντιντής θα μείνει στη φυλακή?
από Kauldron » 18 Οκτ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
31 Οκτ 2024, 23:56
-