Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 18:29να κάνεις παρέα με τον ΑΙΝΕΙΑΝ

Otto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 18:29να κάνεις παρέα με τον ΑΙΝΕΙΑΝ
Παραμύθια λες εσύ. Εγώ έχω βάλει στοιχεία του χρέους από την ΤτΕ και στοιχεία του ελλείμματος από την ΕΚΤ, όπως βλέπεις παραπάνω, που δεν υπάρχει κανένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, αντιθέτως ήταν σε όλην του την θητεία καραελλειμματικός του κερατά. Πάρε πάλι να το βλέπεις καλά:Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:21Μια χαρά ισοσκελισμένοι είναι οι προϋπολογισμοι. Απλά φάγαμε στον κωλο την πανδημία.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:53Αφού είναι που είναι ψέματα, κάν' τους 7.000. Μην λυπάσαι τα νούμερα, είναι τόσο αληθινά όσο οι μη ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43
Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Σοβαρεψου. Καμία 70αρια φόροι έχουν μειωθεί από το 2019.
Όσο για τους φόρους, είναι αναρτημένοι πολλάκις εδώ μέσα ένας προς έναν.
Απλά σου αρέσει να πουλάς τρέλα οπως τότε που έλεγες παραμύθια για το χρέος προς ΑΕΠ.
Ας γινοσουν στρατιωτικόςΣτύξ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 18:33Μαλακίαν γέγραφας , διότι έχω ακόμα 12 χρόνια μέχρι τη σύνταξη ,δηλαδή μέχρι τα 67 στην τάξη.
Δεν είμαι στρατιωτικός να βγω με πρόωρη και γαμάτο εφάπαξ.
Με εξαίρεση το 2020, ίσως και μέρος του 2021, που ήταν μειωμένη η κατανάλωση λόγω covid, τις άλλες χρονιές δεν αυξήθηκε η κατανάλωση, αυξήθηκαν οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών. Ένα πολύ μεγάλο μέρος απ' αυτό είναι από την ενέργεια, το υπόλοιπο από καταναλωτικά προϊόντα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 03:27το ερώτημα εδώ είναι σε τι ποσοστό αυξήθηκαν τα έσοδα από τον φπα εξαιτίας της αύξησης των τιμών και εξαιτίας της (όποιας;) αύξησης της κατανάλωσηςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:11Ας δούμε τι πληρώνει ο λαός, η επιχείρηση απλά κάνει τον εισπράκτοραOtto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43
Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.
Και ναι, άλλαξε παροχο. Άν και με αυτά που λες ότι πληρώνεις μιλάμε για τεράστιες επιχειρήσεις.
ΦΠΑ
12,925 δισ. 2020
15,16 δισ. 2021
18,6 δισ. 2022
23,4 δισ. 2023
και τουλάχιστον 25 δισ. 2024 χωρλίς το δ΄ τρίμηνο
σχεδόν διπλασιάστηκε ο φπα που εισπράττει η γενική κυβέρνηση μέσα σε λίγα χρόνια. Εδω να επαναλάβουμε ότι ο φπα είναι φόρος που τον πληρώνει ο καταναλωτής.
αν δεν αυξήθηκε η κατανάλωση, τότε αυτό το πινακάκι δείχνει κανονική ληστεία σε βάρος των καταναλωτών
Εγω σου ειπα κατι συγκεκριμενο, εσυ μου απαντησες με ενα κατεβατο το οποιο επιβεβαιωνε αυτα που ειχα γραψει (οτι τα παίρνει απο τις επιχειρήσεις και τα μοιραζει χωρις να προσφερει τιποτα σε εμας) και τωρα πουλας μαγκια γιατι σε ενοχλησε το "α μπραβο" και βασικα λες πως πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο επειδη στην αρχη μειωσε φορους.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.
Και ναι, άλλαξε παροχο. Άν και με αυτά που λες ότι πληρώνεις μιλάμε για τεράστιες επιχειρήσεις.
Με εκνευρίζει όταν παριστάνεις τον χαζό.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 04:04Παραμύθια λες εσύ. Εγώ έχω βάλει στοιχεία του χρέους από την ΤτΕ και στοιχεία του ελλείμματος από την ΕΚΤ, όπως βλέπεις παραπάνω, που δεν υπάρχει κανένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, αντιθέτως ήταν σε όλην του την θητεία καραελλειμματικός του κερατά. Πάρε πάλι να το βλέπεις καλά:Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:21Μια χαρά ισοσκελισμένοι είναι οι προϋπολογισμοι. Απλά φάγαμε στον κωλο την πανδημία.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:53
Αφού είναι που είναι ψέματα, κάν' τους 7.000. Μην λυπάσαι τα νούμερα, είναι τόσο αληθινά όσο οι μη ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί.
Όσο για τους φόρους, είναι αναρτημένοι πολλάκις εδώ μέσα ένας προς έναν.
Απλά σου αρέσει να πουλάς τρέλα οπως τότε που έλεγες παραμύθια για το χρέος προς ΑΕΠ.
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 19:44Του έχει στρίψει τελείως του Ότο. Έχει παραισθήσεις ότι όχι μόνο είναι μέρος της κυβέρνησης και εκπρόσωπός της, αλλά και ότι είναι κάτι σαν επίτροπος κάποιας ξένης χώρας και μιλάει στους υπόλοιπους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 19:39δε θυμάμαι κάποια διάταξη που να ορίζει ότι το κράτος αναλαμβάνει να πληρώσει τα χρέη των ιδιωτών
Έχει ξεφύγει το πράγμα. Από απλός υποστηρικτής ενός κόμματος έχει πέσει τόσο πολύ στην λούμπα υπεράσπισής του που του έχει σαλέψει τελείως. Καμμία σχέση με τον παλιό Ότο, δυστυχώς.
Ξέρεις πόσοι του το έχουν πει αυτό; Αλλά κάνει σαν τον Γιωρίκα που οδηγεί ανάποδα στην Πανεπιστημίου.panos291 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:15Εγω σου ειπα κατι συγκεκριμενο, εσυ μου απαντησες με ενα κατεβατο το οποιο επιβεβαιωνε αυτα που ειχα γραψει (οτι τα παίρνει απο τις επιχειρήσεις και τα μοιραζει χωρις να προσφερει τιποτα σε εμας) και τωρα πουλας μαγκια γιατι σε ενοχλησε το "α μπραβο" και βασικα λες πως πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο επειδη στην αρχη μειωσε φορους.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.
Για να ξερεις, οταν την πρωτη τετραετια εκανε οντως φοροελαφρυνσεις και χωρις πλεονασματα, μια χαρα ελεγα μπραβο γι'αυτα. Τωρα που τα παιρνει απο εμας και τα μοιραζει σε ψηφαλακια και στους φιλους του τι περιμενεις να πουμε?
Παντως τα τελευταία 2-3 χρονια εχει αλλαξει η συμπεριφορά σου σε οτι έχει σχεση με την ΝΔ. Οτι και να κανει ο Μητσοτάκης το δικαιολογεις και την πεφτεις στους αλλους λες και θιγουμε ή δεν συμπαθουμε εσενα προσωπικα, και για μενα τουλάχιστον δεν ισχύει και το ξέρεις.
Θέλω να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν είμαστε εμείς και αυτοί. Τι πάει να πει τα μοιράζει σε ψηφαλακια; Οι αλλοι να μην πάρουν; Ή νομιζεις οτι οι κάποιοι άλλοι δεν έλεγαν/λένε "μόνο για τους επιχειρηματίες κάνει, τους φοροφυγάδες, για εμάς τιποτα".panos291 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:15Εγω σου ειπα κατι συγκεκριμενο, εσυ μου απαντησες με ενα κατεβατο το οποιο επιβεβαιωνε αυτα που ειχα γραψει (οτι τα παίρνει απο τις επιχειρήσεις και τα μοιραζει χωρις να προσφερει τιποτα σε εμας) και τωρα πουλας μαγκια γιατι σε ενοχλησε το "α μπραβο" και βασικα λες πως πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο επειδη στην αρχη μειωσε φορους.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.
Για να ξερεις, οταν την πρωτη τετραετια εκανε οντως φοροελαφρυνσεις και χωρις πλεονασματα, μια χαρα ελεγα μπραβο γι'αυτα. Τωρα που τα παιρνει απο εμας και τα μοιραζει σε ψηφαλακια και στους φιλους του τι περιμενεις να πουμε?
Παντως τα τελευταία 2-3 χρονια εχει αλλαξει η συμπεριφορά σου σε οτι έχει σχεση με την ΝΔ. Οτι και να κανει ο Μητσοτάκης το δικαιολογεις και την πεφτεις στους αλλους λες και θιγουμε ή δεν συμπαθουμε εσενα προσωπικα, και για μενα τουλάχιστον δεν ισχύει και το ξέρεις.
Φίλε, εσενα αναφέρω πιο πάνω. Έχεις πάρει γραμμή πόσα από αυτά που τσαμπουνάς είναι ιστορίες για αγρίους και απλά ταράζεσαι όταν σε χτυπάει η αλήθεια στα μούτρα;Green Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:49Ξέρεις πόσοι του το έχουν πει αυτό; Αλλά κάνει σνα τον Γιωρίκα που οδηγεί ανάποδα στην Πανεπιστημίου.panos291 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:15Εγω σου ειπα κατι συγκεκριμενο, εσυ μου απαντησες με ενα κατεβατο το οποιο επιβεβαιωνε αυτα που ειχα γραψει (οτι τα παίρνει απο τις επιχειρήσεις και τα μοιραζει χωρις να προσφερει τιποτα σε εμας) και τωρα πουλας μαγκια γιατι σε ενοχλησε το "α μπραβο" και βασικα λες πως πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο επειδη στην αρχη μειωσε φορους.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43
Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.
εχετε αποτρελαθει προφανωςGreen Dragon έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:33hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 19:44Του έχει στρίψει τελείως του Ότο. Έχει παραισθήσεις ότι όχι μόνο είναι μέρος της κυβέρνησης και εκπρόσωπός της, αλλά και ότι είναι κάτι σαν επίτροπος κάποιας ξένης χώρας και μιλάει στους υπόλοιπους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 19:39
δε θυμάμαι κάποια διάταξη που να ορίζει ότι το κράτος αναλαμβάνει να πληρώσει τα χρέη των ιδιωτών
Έχει ξεφύγει το πράγμα. Από απλός υποστηρικτής ενός κόμματος έχει πέσει τόσο πολύ στην λούμπα υπεράσπισής του που του έχει σαλέψει τελείως. Καμμία σχέση με τον παλιό Ότο, δυστυχώς.
Έκανα χοντρομαλακία στο μηχανογραφικό και έβαλα 1η τη Φιλολογία και 2η τη ΣΣΑΣ.
panos291 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:15Εγω σου ειπα κατι συγκεκριμενο, εσυ μου απαντησες με ενα κατεβατο το οποιο επιβεβαιωνε αυτα που ειχα γραψει (οτι τα παίρνει απο τις επιχειρήσεις και τα μοιραζει χωρις να προσφερει τιποτα σε εμας) και τωρα πουλας μαγκια γιατι σε ενοχλησε το "α μπραβο" και βασικα λες πως πρεπει να βγαζουμε τον σκασμο επειδη στην αρχη μειωσε φορους.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:43Τι "α μπράβο" ρε μεγάλε;
Συνέλθετε επιτέλους.