Συγκεκριμένα παραδείγματα, να δούμε το πριν και το τωρα.Zelda έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 16:08Otto κοιτάτε λίγο και τον καθρέφτη σας.
Δεν είναι όλη η Ελλάδα Αθήνα.
Σε όλη την ελληνική επαρχία επί ΝΔ έχει καταργηθεί η πρωτοβάθμια υγεία. Στα επειγοντα περιστατικα απλα κανεις το στσυρο σου. Όλοι οι αγροτικοί γιατροί πάνε πλεον στα νοσοκομεία για να βγαίνουν οι εφημερίες. Οικογενειακό γιατροί σε αποστάσεις απαγορευτικες, όπου υπάρχουν.
Και βγαίνει ο Μητσοτάκης και λέει πηγαινε στο χωριο να κάνεις τον ψηφιακό νομα, τζάμι..
Τι "ανθεκτικοτητα" έχουν αυτές οι κοινωνιες και τι υπηρεσιες προσφερει το κρατος για να ζητάς αύξηση σε κάποιον που έχει ένα κατάλυμα σε ενα χωριο;
Γαλαζιοι γδαρτες/απατεωνες
- Otto Weininger
Re: Γαλαζιοι γδαρτες/απατεωνες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger

Δεν παίρνουν κουκουέδες στην ΣΣΑΣ έτσι κι αλλιώς.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι γελά ρε μλκ; Dum spiro spero.

- hellegennes
Σε εκνευρίζει που παρουσιάζω τα αληθινά στοιχεία, θες να πεις. Για πες μας τι βλέπεις σ' αυτό το γράφημα που είναι από την ΕΚΤ.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:25Με εκνευρίζει όταν παριστάνεις τον χαζό.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 04:04Παραμύθια λες εσύ. Εγώ έχω βάλει στοιχεία του χρέους από την ΤτΕ και στοιχεία του ελλείμματος από την ΕΚΤ, όπως βλέπεις παραπάνω, που δεν υπάρχει κανένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, αντιθέτως ήταν σε όλην του την θητεία καραελλειμματικός του κερατά. Πάρε πάλι να το βλέπεις καλά:Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:21
Μια χαρά ισοσκελισμένοι είναι οι προϋπολογισμοι. Απλά φάγαμε στον κωλο την πανδημία.
Όσο για τους φόρους, είναι αναρτημένοι πολλάκις εδώ μέσα ένας προς έναν.
Απλά σου αρέσει να πουλάς τρέλα οπως τότε που έλεγες παραμύθια για το χρέος προς ΑΕΠ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάλι καλά μπορούμε να διαμαρτυρομαστε.
Φανταστειτε να ήμασταν στην βόρεια Κορέα.
Να λέτε και ένα ευχαριστώ.
- Otto Weininger
Με εκνευρίζει που παριστάνεις τον χαζό, που αποκόπτεις απαντήσεις, που κάνεις την κότα να απαντήσεις κλπ.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:16Σε εκνευρίζει που παρουσιάζω τα αληθινά στοιχεία, θες να πεις. Για πες μας τι βλέπεις σ' αυτό το γράφημα που είναι από την ΕΚΤ.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:25Με εκνευρίζει όταν παριστάνεις τον χαζό.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 04:04
Παραμύθια λες εσύ. Εγώ έχω βάλει στοιχεία του χρέους από την ΤτΕ και στοιχεία του ελλείμματος από την ΕΚΤ, όπως βλέπεις παραπάνω, που δεν υπάρχει κανένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, αντιθέτως ήταν σε όλην του την θητεία καραελλειμματικός του κερατά. Πάρε πάλι να το βλέπεις καλά:
Αλλά θα σου κοπεί η χαρά, κλείνω μήνα που σου ετοιμάζω το χουνέρι, γιατί αποφάσισα πέρα από τις έρευνες να συγκεντρώσω και ένα προς ένα τε ποστ σου.
- hellegennes
Καλό κατευόδιο.
Εγώ πάλι δεν εκνευρίζομαι. Έχω συνηθίσει να λες απλώς ψέματα και όταν έρχονται τα στοιχεία να αλλάζεις θέμα, καλή ώρα, με τους δήθεν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.
Εγώ πάλι δεν εκνευρίζομαι. Έχω συνηθίσει να λες απλώς ψέματα και όταν έρχονται τα στοιχεία να αλλάζεις θέμα, καλή ώρα, με τους δήθεν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να λέμε και δόξα το θεό που χάρη στον Σημίτη, το Ευρώ, και τον Κούλη μας καταφέραμε να γίνουμε Βουλγαρία, αλλιώς χωρίς αυτούς θα είχαμε γίνει κάτι μεταξύ ναγκόρνο καραμπάχ και λωρίδας της γάζας.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:39Πάλι καλά μπορούμε να διαμαρτυρομαστε.
Εισαι σιγουρος οτι δεν θα γυρισει μπουμερανγκ;Αν ηταν τοσο ευκολο δηλαδη δεν θα το χε κανει ηδη ο γιαννοπουλας;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:46
Αλλά θα σου κοπεί η χαρά, κλείνω μήνα που σου ετοιμάζω το χουνέρι, γιατί αποφάσισα πέρα από τις έρευνες να συγκεντρώσω και ένα προς ένα τε ποστ σου.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ληστοσυμμορίτης
για να δούμε, έχουν απολυθεί/παραιτηθεί/συνταξιοδοτηθεί στην πενταετία 16+ χιλιάδες μόνιμοι υπάλληλοι από το υπουργείο υγείας (υπουργοί: κικιλιας, πλευρης, χρυσοχοίδης, γεωργιάδης, αφήνουμε εξω την κοτανίδου στην ενδιάμεση κυβέρνηση σαρμά) και έχουν προσληφθεί μονιμοι επαναλαμβάνω 8+ χιλιάδες.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 16:10Συγκεκριμένα παραδείγματα, να δούμε το πριν και το τωρα.Zelda έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 16:08Otto κοιτάτε λίγο και τον καθρέφτη σας.
Δεν είναι όλη η Ελλάδα Αθήνα.
Σε όλη την ελληνική επαρχία επί ΝΔ έχει καταργηθεί η πρωτοβάθμια υγεία. Στα επειγοντα περιστατικα απλα κανεις το στσυρο σου. Όλοι οι αγροτικοί γιατροί πάνε πλεον στα νοσοκομεία για να βγαίνουν οι εφημερίες. Οικογενειακό γιατροί σε αποστάσεις απαγορευτικες, όπου υπάρχουν.
Και βγαίνει ο Μητσοτάκης και λέει πηγαινε στο χωριο να κάνεις τον ψηφιακό νομα, τζάμι..
Τι "ανθεκτικοτητα" έχουν αυτές οι κοινωνιες και τι υπηρεσιες προσφερει το κρατος για να ζητάς αύξηση σε κάποιον που έχει ένα κατάλυμα σε ενα χωριο;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΈτσιPillars έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 00:06Να λέμε και δόξα το θεό που χάρη στον Σημίτη, το Ευρώ, και τον Κούλη μας καταφέραμε να γίνουμε Βουλγαρία, αλλιώς χωρίς αυτούς θα είχαμε γίνει κάτι μεταξύ ναγκόρνο καραμπάχ και λωρίδας της γάζας.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:39Πάλι καλά μπορούμε να διαμαρτυρομαστε.
- Otto Weininger
Ή με το χρέος προς ΑΕΠ.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:58Καλό κατευόδιο.
Το ψεμα, η αποκοπή, η παραποίηση, οι επιλεκτικές απαντήσεις κλπ είναι δικές σου τέχνες.
(Θα το αποδείξω και αυτο με κάποια link με συζητήσεις που έχεις με αλλα μέλη όπου κανείς τα ίδια και στο επισημαίνουν συνεχώς)
Γιαυτό και δεν θα σου αφήσω περιθώριο. Θα αποδείξω τα ψέματα (γιαυτό αποφάσισα να συγκεντρωσω και τα ποστ σου), θα αποδείξω ότι δεν διαβασες καμια έρευνα, ότι είσαι ένας άσχετος ημιμαθής που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ακόμα και όταν είναι περίληψη της περίληψης.
Και , οχι δεν εκνευρίζομαι. Αποφάσισα απλά να σε αποδομήσω πλήρως. Ψυχρά και ωραία. Έχεις πει πάρα πολλά.
Χαλάλι οι εκατοντάδες σελίδες διαβάσματος και το γράψιμο του νήματος σε word.
After all, επιστημονικές έρευνες είναι, τίποτα δεν πάει χαμένο.
- hellegennes
Καλό.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:04Ή με το χρέος προς ΑΕΠ.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:58Καλό κατευόδιο.
Το ψεμα, η αποκοπή, η παραποίηση, οι επιλεκτικές απαντήσεις κλπ είναι δικές σου τέχνες.
(Θα το αποδείξω και αυτο με κάποια link με συζητήσεις που έχεις με αλλα μέλη όπου κανείς τα ίδια και στο επισημαίνουν συνεχώς)
Γιαυτό και δεν θα σου αφήσω περιθώριο. Θα αποδείξω τα ψέματα (γιαυτό αποφάσισα να συγκεντρωσω και τα ποστ σου), θα αποδείξω ότι δεν διαβασες καμια έρευνα, ότι είσαι ένας άσχετος ημιμαθής που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ακόμα και όταν είναι περίληψη της περίληψης.
Και , οχι δεν εκνευρίζομαι. Αποφάσισα απλά να σε αποδομήσω πλήρως. Ψυχρά και ωραία. Έχεις πει πάρα πολλά.
Χαλάλι οι εκατοντάδες σελίδες διαβάσματος και το γράψιμο του νήματος σε word.
After all, επιστημονικές έρευνες είναι, τίποτα δεν πάει χαμένο.

Τουλάχιστον κατάφερα να σε κάνω να διαβάσεις κάτι στην ζωή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι.GoBack έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 00:09Εισαι σιγουρος οτι δεν θα γυρισει μπουμερανγκ;Αν ηταν τοσο ευκολο δηλαδη δεν θα το χε κανει ηδη ο γιαννοπουλας;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:46
Και δεν είναι καθόλου εύκολο. Απλά δεν περίμενε ότι θα κάτσω να διαβάσω 400+ σελίδες (πλέον) απο τις έρευνες που επικαλεστηκε και ουδέποτε διαβασε αλλά ούτε και καταλαβε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Ιούλ 2024, 03:00
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστρέφουν στο μαντρί οι δύο γαλάζιοι τιτάνες της αυτοδιοίκησης.
από Frappezitis » 20 Ιούλ 2023, 07:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Ιούλ 2023, 07:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε τι πολιτικοί απατεώνες είναι οι Νδκρατες;
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2023, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Μάιος 2023, 01:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 01:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1094 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Ιαν 2025, 20:54
-