hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 18:00
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 17:49
Δεν μας ειπες πως εβγαλες τα 72.000€
Ας περασουμε λοιπον στις πραξεις
Αν εχω στο συρταρι μου σημερα 100.000 γερμανικα μαρκα η αξια τους ειναι μονο συλλεκτικη καθως θα επρεπε να τα εχω ανταλλαξει με ευρω εδω και πολλα χρονια
Αλλα τετοιες λεπτομερειες δεν επηρεαζουν γκουρου σαν κι εσενα
Το μάρκο είναι νόμισμα, δεν είναι παγκόσμια σταθερά να μην αλλάζει στον χρόνο. Η μετατροπή μάρκου σε ευρώ με την κλειδωμένη ισοτιμία ίσχυε μόνο για το έτος που κλείδωσε η ισοτιμία και αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους. Δεν έχει νόημα να μετατρέψεις σημερινά ευρώ σε μάρκα οποιασδήποτε περιόδου. Σε λίγο θα μας πεις ότι 50 τρισεκατομμύρια μάρκα του 1923 (με τα οποία έπαιρνες ένα ψωμί) είναι 25 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Άρα κάποιος που είχε χρηματιστεί τότε με 50 τρισεκατομμύρια μάρκα, στο κεφάλι σου σημαίνει ότι είχε χρηματιστεί με 25 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδη με λες ψευτη γαιτι μετετρεψα τα μαρκα σε ευρω με την μοναδικη ισοτιμια μαρκου/ευρω που υπηρξε ποτε και την μοναδικη ισποτιμια με την οποια θα μπορουσαν να μετατραπουν τα μαρκα σε ευρω.
Εν τω μεταξυ μιλαμε για μαρκα που το 1999 ηταν ξεχασμενα σε συρταρι συμφωνα με τους καταγγελοντες
Τα 100.000 μαρκα του 1994 ποσα μαρκα εγιναν στο συρταρι το 1999;Με ποιον τροπο γεννησαν;
Γαμουσε το ενα μαρκο το αλλο και κανανε μαρκακια;
Ρε τι γελιο
Αλλα ας τα ξεχασουμε ολα αυτα και ας περιμενουμε να παραθεσεις τον τροπο υπολογισμου που επινοησες
Βλεπω οτι αποφευγεις συστηματικα να τον απραθεσεις
Ειναι καποιος μυστικος τροπος που γνωριζετε μονο καποιοι πεφτισμενοι και αν τον μαθει καποιος αλλος πρεπει να πεθανει;