Πάντα φταίνε οι ξένοι. Από καταβολής Ελληνικού κράτους φταίνει οι ξένοι, άλλωστε οι ξένοι το έφτιαξαν. Και πιο πριν υπήρχαν άλλοι ξένοι, οι Οθωμανοί.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:18οκ οι ξενοι φταινε . Εμεις τα κανουμε ολα καθαρα φυσικα...βοθρατζης έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:14λογικό δεν είναι;Οργισμένος έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:07μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
εχομε τεραστια παραοικονομία δυστυχως. Μεγαλο μερος αυτης κρυβεται στο τεραστιο πληντυριο μαυρου χρηματος που ονομαζεται αγορα ακινητων.
μεγάλα ποσά μπορούν να κρυφτούν εκεί
ειδικά με τις βίζες που έχουν βγάλει, δεν συμφέρει να το βάζεις για πώληση κανονικά
καλύτερα να το δώσεις σε κάποιο κύκλωμα που ξεπλένει με ξένους
Γιατί νομίζεις όλη η περιοχή κοντά στη βάρη μετά τη γλυφάδα, έχει γεμίσει ρώσους και ουκρανούς νακρέμπορους που πήραν βίλες εκεί πέρα;
Κραχ στα ακίνητα!
Re: Κραχ στα ακίνητα!
Το ξέρω με άλλον επενδυτή και λουστράκο που του έβαφε τα παπούτσια.Ερμής έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 15:06Οι Εβραίοι λένε πως πουλάς με βιολιά και αγοράζεις με κανόνιαBeria έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:33Οι δύο -και μοναδικοί - άνθρωποι που ξέρω να έβγαλαν πολλά λεφτά από τη χρηματιστηριακή σπεκουλα του τέλους των 90, ήταν και οι δύο πρώην μαοϊκοί.
Πήραν είδηση το παιχνίδι που παίξανε οι αγοραίοι το 1995, τζιραρισαν αρκετά μέχρι το 1998 και έφυγαν οριστικά στα μέσα του 1999, πριν μπει ο κάθε συνταξιούχος.
Δεν ξαναδουλεψαν έκτοτε
Επίσης ο Μέγας Γουόρεν σώθηκε από το κραχ του 87 όταν τον ρώτησε ο παρκαδορος του μεγάρου τι μετοχές να αγοράσει ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε καν ποια είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα του Μαντειου της Ομαχα.
Σορος;sharp έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:18Το ξέρω με άλλον επενδυτή και λουστράκο που του έβαφε τα παπούτσια.Ερμής έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 15:06Οι Εβραίοι λένε πως πουλάς με βιολιά και αγοράζεις με κανόνιαBeria έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:33
Οι δύο -και μοναδικοί - άνθρωποι που ξέρω να έβγαλαν πολλά λεφτά από τη χρηματιστηριακή σπεκουλα του τέλους των 90, ήταν και οι δύο πρώην μαοϊκοί.
Πήραν είδηση το παιχνίδι που παίξανε οι αγοραίοι το 1995, τζιραρισαν αρκετά μέχρι το 1998 και έφυγαν οριστικά στα μέσα του 1999, πριν μπει ο κάθε συνταξιούχος.
Δεν ξαναδουλεψαν έκτοτε
Επίσης ο Μέγας Γουόρεν σώθηκε από το κραχ του 87 όταν τον ρώτησε ο παρκαδορος του μεγάρου τι μετοχές να αγοράσει ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε καν ποια είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα του Μαντειου της Ομαχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν θυμάμαι πια. Αλλά νομίζω μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, τον μπαμπά φυσικά, δεν πιστεύω ότι παίζουν ακόμη λούστροι στις ΗΠΑ.Ερμής έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:20Σορος;sharp έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:18Το ξέρω με άλλον επενδυτή και λουστράκο που του έβαφε τα παπούτσια.Ερμής έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 15:06
Οι Εβραίοι λένε πως πουλάς με βιολιά και αγοράζεις με κανόνια
Μάλλον επειδή κοιτάς ακίνητα, σε έχει σταμπάρει ο αλγόριθμος. Αλλά φούσκα γιατί, στο Ντουμπάι κινούνται λεφτά έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 10:59Εδω και κανα χρόνο, ισως και παραπάνω, έχει γαμηθεί να μου πετάει διαφημίσεις για αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι με τιμές πολύ καλές
Όχι δεν έχω κοιταξει ουτε απο την ουτε απο τον υπολογιστή οτιδήποτε έχει σχέση με το real estate ούτε στα ΗΑΕ ουτε πουθενά, ουτως ώστε να πει κανείς πως φταίνε τα μπισκότα. Μιλάμε για κάτι χαϊλίκια του τύπου 1500-2000 το τμ που εδώ θες ένα οχτάρι το τμ αντίστοιχα. Ειδικά απο το καλοκαίρι και μετά είναι μια στις πέντε διαφημίσεις.
Τι παίζει άραγε; Απο εκεί θα ξεκινήσει η φάση τώρα;
Μα το έγραψα καθαρά, δε κοιτάω ακίνητα, δε με αφορούν, γιαυτο μου έκανε τόση εντύπωσηsharp έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:34Μάλλον επειδή κοιτάς ακίνητα, σε έχει σταμπάρει ο αλγόριθμος. Αλλά φούσκα γιατί, στο Ντουμπάι κινούνται λεφτά έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 10:59Εδω και κανα χρόνο, ισως και παραπάνω, έχει γαμηθεί να μου πετάει διαφημίσεις για αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι με τιμές πολύ καλές
Όχι δεν έχω κοιταξει ουτε απο την ουτε απο τον υπολογιστή οτιδήποτε έχει σχέση με το real estate ούτε στα ΗΑΕ ουτε πουθενά, ουτως ώστε να πει κανείς πως φταίνε τα μπισκότα. Μιλάμε για κάτι χαϊλίκια του τύπου 1500-2000 το τμ που εδώ θες ένα οχτάρι το τμ αντίστοιχα. Ειδικά απο το καλοκαίρι και μετά είναι μια στις πέντε διαφημίσεις.
και στις ΗΠΑ κινιόταν πολύ χρήμα το 2007
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μλκμ, μάς ακούν, διαβάζουν τι γράφεις στο πχόρουμ... δεν εξηγείται διαφορετικάΕρμής έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:37Μα το έγραψα καθαρά, δε κοιτάω ακίνητα, δε με αφορούν.sharp έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 11:34Μάλλον επειδή κοιτάς ακίνητα, σε έχει σταμπάρει ο αλγόριθμος. Αλλά φούσκα γιατί, στο Ντουμπάι κινούνται λεφτά έτσι κι αλλιώς.Ερμής έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 10:59Εδω και κανα χρόνο, ισως και παραπάνω, έχει γαμηθεί να μου πετάει διαφημίσεις για αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι με τιμές πολύ καλές
και στις ΗΠΑ κινιόταν πολύ χρήμα το 2007

Νταξ άλλο ΗΠΑ. Δεν μπορεί το Ντουμπάι να κινήσει παγκόσμια κρίση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
παίζουν, έχω κάνει σου σάιν στη ΝΥ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θεσσαλονίκη: Αγγελίες με τιμές πώλησης άνω των 200K = 6421
https://www.spitogatos.gr/pwliseis-kato ... apo-200000
Aριθμός αγοραπωλησίων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη μέ τίμημα άνω των 200K όλο το 2024 = 65
https://webapps.gsis.gr/dsae2/trxregist ... !329266386
Aριθμός αγοραπωλησίων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη μέ τίμημα άνω των 200K όλο το 2024 = 65
Ένας φίλος πούλησε ακίνητο με αντικειμενική αξία 12.000 ευρώ στα 15.000. Καλή συναλλαγή ; 

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
ισχύει! δεν έχουν πλέον Κασελάκη, είναι με ειδικό κάθισμα και μηχανημα αλλά υπάρχουν, ειχε ερθει προχθες ενας στην εισοδο του γραφειου, ο δεξα δεξα

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
mao mao έγραψε: ↑11 Δεκ 2024, 23:02Θεσσαλονίκη: Αγγελίες με τιμές πώλησης άνω των 200K = 6421

με αυτό το ρυθμό θα ξεπουλήσουν σε 100 χρόνια (αν δε βγεί κανένα καινούριο για πώληση)
πρέπει να βιαστούμε, δε θα μείνει τίποτα..
Μόλις είχα μια προσφορά στα 25.000 ευρώ για ακίνητο αντικειμενικής αξίας 90.000 ευρώ. 

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Όχι, αγγελία.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
06 Σεπ 2023, 18:28
-
- 0 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
31 Ιούλ 2024, 19:09
-
-
Νέα δημοσίευση 2025 : Υποχρεωτική ασφάλιση σε Ι.Χ. (και ακίνητα; ) από φυσικές καταστροφές
από georgebi » 31 Οκτ 2024, 15:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
31 Οκτ 2024, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τούρκοι αγοράζουν μαζικά ακίνητα στην Θράκη και τα νησιά του Β. Αιγαίου
από Vardos » 30 Μαρ 2025, 08:46 » σε Εθνικά Θέματα - 33 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 13:38
-