Να κάνω ταπ στην οθόνη μου πάνω από το μηχάνημα του μπουρδέλου στο Μεταξουργείο και τι στον κόσμο ρε!
να πάρεις και ρολογάκι, τζαμες μποντ και έτσι, να μην βγάλεις καν κινητό
Δεν το χω ζηλέψει ποτέ αυτό ρε. να μουν πιο πιτσιρικάς (και μάλιστα όχι στη σημερινή εποχή, αλλά στην εποχή που πράγματι ήμουν πιτσιρικάς) να πω ναι. Αλλά τώρα... Μπορεί να παίζει ρόλο και η στραβωμάρα ρε συ. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγω τις οπτικές δραστηριότητες γενικά.
Mα καλά αυτό δεν το υποστήριζουν και οι 4 συστημικές;
Όχι. Η πειραιώς γαμιέται.
Άσε που τους έσκασα κι 6 ευρώ για την κάρτα που έχασα και μου βγάλανε άλλη.
Κ μένα 6 με πήρε σήμερα για καινούργια κάρτα αλλά εμένα απλά έληγε η παγιά δεν είμαι κάνας κάνγκουρας, επίσης με ψιλοκολλούσε η υπαλληλίνα που με την έβγαλε, έχει πέραση ο χρυσαυγητισμός ρε άμπαλε, ψήσου.
τι μαλάκες έλεος..και από οτι βλέπω καμία ελληνική τράπεζα δεν έχει μπει στο google pay. Παρήγγειλε μια ρέβολουτ και φόρτωσε την. Δουλέυει μια χαρά με google pay και αν πας και κανα ταξιδάκι μπορείς να κάνεις συνάλλαγμα με την καλύτερη ισοτιμία.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.