Είναι οι Γερμανοί μπαταχτσήδες;

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Είναι οι Γερμανοί μπαταχτσήδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Απρ 2020, 14:54

sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:53
Η αλήθειες πονάνε.
Ταξιτζήδικες αλήθειες.
:wave:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 08 Απρ 2020, 15:01

sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:50
Κόκκορας έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:38
Cavaliere έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:33
Η Γερμανία την έβγαλε στο τσάμπα μετά τον πόλεμο, και πήρε και λεφτά από τις Η.Π.Α.. Έριχνε και η Ε.Σ.Σ.Δ. από την άλλη. Και εργάτες πήρε από Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γιουγκοσλαβία.
παρολο το μακελειο που προκαλεσε
και το δανειο της δεν πληρωσε στην ελλαδα και της σβησαν και τα χρεη στην ενωση

και κουναει τωρα και το δαχτυλο

εχει προγραμμα
Το τραγικό κόκορα είναι το φαινόμενο που παρατηρούμε από κάποιους ας τους πούμε Έλληνες οι οποίοι υιοθετούν πλήρως το γερμανικό ξεδιάντροπο και ακραία ρατσιστικό αφήγημα του τεμπέλη και άχρηστου Έλληνα με τέτοιο φανατισμό που θα ζήλευαν και οι αξιωματικοί των ss.
Η έμπρακτη μεταμέλεια δε τόσο των ιδίων των ναζί όσο και της ιστορικής συνέχειας τους του επίσημου Γερμανικού κράτους δηλαδή είναι ακριβώς 0.
Ακόμη και στο Δίστομο που έκανε 60 ολόκληρα χρόνια να εμφανιστεί επίσημος Γερμανός αξιωματούχος να ζητήσει τάχα συγγνώμη διευκρίνησε ότι δεν το ζητάει επίσημα εκ μέρους του κράτους του.
Μιλάμε για τέτοιους ανθρώπους, δεν θέλω να χαρακτηρίσω γιατί θα βρίσω πάρα πολύ άσχημα.
κοιτα μην ισοπεδωνουμε τον κοσμο,δεν ειναι ολοι το ιδιο..
εν προκειμενω

αντε εμεις,ειμαστε και η μεσαια(;) τρυπα του ζουρνα της ευρωπης.

αλλα πως την παθανε οι γαλλοι ετσι και γυρευαν ενωση με την γερμανια!
τι απιστευτη κουταμαρα ηταν εκεινη,τους εκθειαζαν κιολαςεκεινους τους πολιτικους(ακομα το κανουν)για την...διορατικοτητα τους. :lol:

κατεληξε ο ηττημενος δυο πολεμων να ανεβει στον αφρο και να ηγειται της ενωσης να εχει τα κουμαντα,ενεκα οικονομικης ισχυς
και οι αλλοι να κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο μη τυχον πεσει ο πελεκυς βαρυς!

σε αυτο βγαζω το καπελο στους αγγλους,δεν μπηκαν στην ΟΝΕ,τωρα την κανουν και απο την ευρωπαικη ενωση
βεβαιως καθαρα λογω αλαζονειας,ειχαν ακομα καποια καταλοιπα αυτοκρατορικης στοφας(επαρσης δηλαδη,που αλλωστε την βλεπεις απο τον δρομο που θα οδηγησεις μεχρι τις μοναδες μετρησης τους που παρολη την αλλαγη ακομα χρησιμοποιουν και οτι αλλο)
ειναι βεβαιως και νησι.

αλλα τελος παντων ειναι ανεξαρτητοι δεν εχουν μπελα στο κεφαλι τους...

γαλλοι,ιταλοι φαγαν καλα...ιδιως οι μεσογειοι...και το ευρω/μαρκο μαλακωσαν κανοντας το ανταγωνιστικοτερο και ελλειμματα γεμισανε και ειναι υποχειρια των βορειων.
τσιμπησαν με τις (προσκαιρες) επιδοτησεις και τα πακετα...απο την μια τρυπα μπαιναν στην αλλη βγαιναν...
κοβονται και αυτα πλεον και χαιρετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 08 Απρ 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Απρ 2020, 15:02

Cavaliere έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:54
sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:53
Η αλήθειες πονάνε.
Ταξιτζήδικες αλήθειες.
Αμφιβάλλεις για κάτι από όλα αυτά που έγραψα φίλε;
Για πες μας.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO » 08 Απρ 2020, 15:02

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Απρ 2020, 15:04

sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:02
Για πες μας.
Όχι, δεν θα κάνω κανονικό διάλογο, επειδή σνομπάρω, όχι εσένα φυσικά, αλλά την αφετηρία σκέψης της συζήτησης.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο » 08 Απρ 2020, 15:06

sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:50
Κόκκορας έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:38
Cavaliere έγραψε:
08 Απρ 2020, 14:33
Η Γερμανία την έβγαλε στο τσάμπα μετά τον πόλεμο, και πήρε και λεφτά από τις Η.Π.Α.. Έριχνε και η Ε.Σ.Σ.Δ. από την άλλη. Και εργάτες πήρε από Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γιουγκοσλαβία.
παρολο το μακελειο που προκαλεσε
και το δανειο της δεν πληρωσε στην ελλαδα και της σβησαν και τα χρεη στην ενωση

και κουναει τωρα και το δαχτυλο

εχει προγραμμα
Το τραγικό κόκορα είναι το φαινόμενο που παρατηρούμε από κάποιους ας τους πούμε Έλληνες οι οποίοι υιοθετούν πλήρως το γερμανικό ξεδιάντροπο και ακραία ρατσιστικό αφήγημα του τεμπέλη και άχρηστου Έλληνα με τέτοιο φανατισμό που θα ζήλευαν και οι αξιωματικοί των ss.
Η έμπρακτη μεταμέλεια δε τόσο των ιδίων των ναζί όσο και της ιστορικής συνέχειας τους του επίσημου Γερμανικού κράτους δηλαδή είναι ακριβώς 0.
Ακόμη και στο Δίστομο που έκανε 60 ολόκληρα χρόνια να εμφανιστεί επίσημος Γερμανός αξιωματούχος να ζητήσει τάχα συγγνώμη διευκρίνησε ότι δεν το ζητάει επίσημα εκ μέρους του κράτους του.
Μιλάμε για τέτοιους ανθρώπους, δεν θέλω να χαρακτηρίσω γιατί θα βρίσω πάρα πολύ άσχημα.
Είναι η καινούργια εθνικοφροσύνη, η ευρωενωσιοφροσύνη. Περιλαμβάνει δεξιούς, ακροδεξιούς, νεοναζί κλπ. και τους αποκηρύξαντες το ΠΑΣΟΚ και τους κεντροαριστερούς πλέον του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουν ότι χρεοκοπήσαμε από το δημόσιο χρέος και τον δημόσιο τομέα που διόγκωσε ο Α. Παπανδρέου, ότι εμείς φταίμε, τρώγαμε τα λεφτά της ΕΟΚ-ΕΕ και όλα τα άλλα. Είναι μνημονιακότατοι γιατί πιστεύουν ότι με τα μνημονιακά δάνεια πληρωνόταν η σύνταξη τους και επίσης είναι δε πιστοί σε αυτά που επιβάλουν οι Γερμανοί (ιδιωτικοποιήσεις κλπ.).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 08 Απρ 2020, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 08 Απρ 2020, 15:06

η ΟΝΕ πρεπει να διαλυθει και γρηγορα!αλλα ποιος θα την διαλυσει ετσι που ειμαστε ολοι μπλεγμενοι σε αυτην χειροποδαρα

ασε την γερμανια και τους βορειους που κανουν τους καμποσους να ανταγωνιστουν εργοστασιακα τις ασιατικες χωρες με ενα ευρωπαικο σκληρο μαρκο.

μακαρι η μεσογειος να ενωθει κ να διαλυσει την ενωση,αλλα δεν το βλεπω να γινεται συντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 08 Απρ 2020, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Απρ 2020, 15:07

Cavaliere έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:04
sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:02
Για πες μας.
Όχι, δεν θα κάνω κανονικό διάλογο, επειδή σνομπάρω, όχι εσένα φυσικά, αλλά την αφετηρία σκέψης της συζήτησης.
Ω τι έκπληξις!
Στο χωριό μου έχουμε και όνομα για αυτές τις φάσεις δικέ μου, ξες, έχεις και συ χωριό, όπως όλοι μας.
:D
Μην το πάρεις προσωπικά ε, οι περισσότεροι κάνουν κοκοκο όταν δεν έχουν στην πραγματικότητα απολύτως τίποτα να πούνε.

.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Απρ 2020, 15:11

sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:07
Ω τι έκπληξις!
Στο χωριό μου έχουμε και όνομα για αυτές τις φάσεις δικέ μου, ξες, έχεις και συ χωριό, όπως όλοι μας.
Μην το πάρεις προσωπικά ε, οι περισσότεροι κάνουν κοκοκο όταν δεν έχουν στην πραγματικότητα απολύτως τίποτα να πούνε.
Στο δικό μου χωριό δεν μας νοιάζει η άποψή σου.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας » 08 Απρ 2020, 15:13

Το χειρότερο για εμένα είναι η οικοδόμηση της Γερμανίας από τα Ελληνικά μυαλά με τον πόλεμο.
Ο εξαναγκασμός, ή καλύτερα ο διωγμός εκατομμυρίων Ελλήνων στο εξωτερικό οδήγησε σε ανάπτυξη ξένες χώρες και όχι την Ελλάδα.

Γιά αυτήν την αιμορραγία δεν μιλάει κανείς. Πως Έλληνες του Πόντου στελεχωσαν την Daimler και την Ziemens. Πως μέσω των Ελλήνων επηστιμόνων γαλούχησαν την γερμανική ελίτ διαννοούμενων.

Μια χαρά τα έλεγε ο Τσώρτσιλ μου φαίνεται, αλλά τόσο μαλάκες είμαστε και εμείς που πιστέψαμε ότι οι γερμανοι άλλαξαν συνήθιες.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Απρ 2020, 15:15

Cavaliere έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:11
sys3x έγραψε:
08 Απρ 2020, 15:07
Ω τι έκπληξις!
Στο δικό μου χωριό δεν μας νοιάζει η άποψή σου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση.

.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 08 Απρ 2020, 15:19

αυτα ειναι φυσιολογικη ροη των πραγματων η χωρα δεν μπορουσε να τους ζησει φυγαν

τωρα σε τι συνθηκες εργαστηκαν πολλοι απο αυτους και τι γκασταρμπαιτερς και αλλες ιστοριες μηχανευτηκαν εκει,αλλο καπελο
προφανως τιθεται θεμα,αλλα παρηλθε η εποχη εκεινη

το ζουμι ειναι αλλο πλεον οι μεσογειοι δεν κερδιζουν κατι απο την ΟΝΕ,εχουν παραχωρησει τις τραπεζες τους τις κεντρικες και την ανεξαρτησια τους,επιδοτησεις πλεον περιοριζονται,το νομισμα που εχουν ειναι πιο σκληρο απο τις οικονομιες τους,εχουν ελλειμματα
και απο πανω αυτοι που ευεργετουνται απο το μαλακο νομισμα γινομενοι ανταγωνιστικοι στους ασιατες θετουν πολυ αυστηρους δημοσιονομικους ορους
ειναι μια καταστροφη για τους λαους τους.

η ελλαδα καμια δουλεια δεν εχει στην ΟΝΕ,ο Σημιτης υπηρξε απαραδεκτος σε αυτο
αλλα ο σημιτης και οι αλλοι(η πλειοψηφια του κοσμου,εμεις δηλαδη ολοι τελικα) αντιπροσωπευαν μια ευρωλιγουρικη νοοτροπια αιωνων,δεν μπορεις ευκολα να γινεις λογικος ,διορατικος,οταν ανοιγεις μια σπιθαμη το στομα σου σε καθετι ευρωπαικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 08 Απρ 2020, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Απρ 2020, 15:25

Δεν αισθάνομαι υπερύφανος που η χώρα μου έκανε πιπέτο στους Γερμανούς και ενώ είναι οι ίδιοι Γερμανοί που μπήκαν μέσα ξαφνικα τους χωρίσαμε σε ΝΑΖΙ και μη ΝΑΖΙ. Δεν με νοιάζει αν ήταν ΝΑΖΙ ή χαζοί ή μαζί, αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν Γερμανοί. Οποιους φίλους είχαν τότε είχαν πάντα έχουν και τώρα. Οι δικοί μου πολέμησαν Γερμανούς δεν πολέμησαν γερμανικά κόμματα ούτε ιδεολογίες.
Και όλα αυτά τα κάναμε γαργάρα για να πάνε μερικοί να δουλέψουν στην Γερμανία σαν δούλοι στα εργοστάσια.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο » 08 Απρ 2020, 15:26

Κανονικά οι νικητές του πολέμου έπρεπε να δημιουργήσουν τόσα γερμανικά κράτη όσα είναι οι ομοσπονδίες της Γερμανίας. Αλλά έπρεπε να υπάρχει ένα ισχυρό κράτος στο κέντρο της Ευρώπης σαν ασπίδα κατά του ανατολικού μπλοκ.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 08 Απρ 2020, 15:30

Πότε μας βοήθησαν οι γερμανοί είπαμε; Πότε υπερασπίστηκαν τα δίκαιά μας ή άλλου έθνους;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών