1000 ευρω κοστιζει το μηχάνημα και τα τεστ θα γινονται εβδομαδιαία.CRWH έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:09Δεν χρειαζεται να επιδοτησει το κρατος τα τεστ, αρκει να βαλει πλαφον στην τιμη γιατι κατι που αγοραζεται κανα διευρο δεν μπορει σε τετοιες συνθηκες να πωλειται εξι μισο.
Εστίαση: Δεν άνοιξε το 25% των επιχειρήσεων
Re: Εστίαση: Δεν άνοιξε το 25% των επιχειρήσεων
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιο μηχανημα;zteo έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:121000 ευρω κοστιζει το μηχάνημα και τα τεστ θα γινονται εβδομαδιαία.
-
Το εμβόλιο του H1N1 το έχεις κάνει ποτέ; Το ξέρεις ότι μπορεί να κόλλησες κάποιον στο παρελθόν και να μεταδόθηκε σκοτώνοντας κάποιον; Ή επειδή η τηλεόραση δεν μας πιπίλιζε τότε το μυαλό όλα είναι καλά;Jack Shephard έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 16:45Τι σχέση έχει το παραπάνω με αυτό που γράφω εγώ;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 16:35[Δεν μπορεί όμως μονά ζυγά να είναι της φαρμακευτικής. Αν πας σε ένα κατάστημα και χεστείς μετά από πρόβλημα στο φαγητό δεν θα ζητήσεις τα ρέστα; Γιατί λοιπόν όχι και στο εμβόλιο;
Στο παρόν θέμα θα περιοριστώ στο ότι επιστροφή στην κανονικότητα, στην εργασία, στην κοινωνική ζωή γίνεται μόνο μέσω του εμβολιασμού.
Τα εμβόλια είναι εγκεκριμένα από τους ειδικούς οργανισμούς και έχουν δείξει ότι δουλεύουν με τις όποιες παρενέργειες τους. Αν έχεις κάποιες ειδικές και καλοπροαίρετες ανησυχίες μίλα με το γιατρό σου, ο οποίος ξέρει το ιστορικό σου και θα σου πει αν πρέπει να το κάνεις ή όχι.
Όσο εσύ κι εγώ είμαστε ανεμβολίαστοι (εγώ λόγω αναμονής του ραντεβού, εσύ δε ξέρω γιατί) πρέπει να εφαρμόζουμε κάποιους περιορισμούς γιατί και μπορεί να κινδυνεύσουμε και μπορεί να βλάψουμε άλλους. Δε ξέρω πως σκέφτεσαι εσύ, εγώ είμαι ένας πολύ δυνατός οργανισμός. Υποθέτω βάσει της ζωής μου ότι τον κορωνοϊό μπορεί να μην τον καταλάβω κάν. Αλλά είναι απαράδεκτο στο μυαλό μου να κολλήσω και να μεταδώσω τον ιό σε κάποιον ακόμα και άγνωστο μου, που είναι άρρωστος, μεγάλης ηλικίας κλπ και μπορεί να κινδυνεύσει. Ακόμα κι αν αυτός από πλευράς του είναι ανεύθυνος.
Τα τεστ αυτα θα γινονται απο εταιρεια και θα γινονται με μηχανημα δεν μιλαω για τα self-test των φαρμακειων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Η απόφαση μου να εμβολιαστώ δεν ήταν επιρροή από την τηλεόραση. Είμαι 42, από τότε που έγινα 40 άρχισα να κάνω το εμβόλιο της γρίπης και ας μην είναι στο βασικό ηλικιακό target group. Ξέρω ότι είναι το σωστό να εμβολιαστώ, γι' αυτό το κάνω.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:21Το εμβόλιο του H1N1 το έχεις κάνει ποτέ; Το ξέρεις ότι μπορεί να κόλλησες κάποιον στο παρελθόν και να μεταδόθηκε σκοτώνοντας κάποιον; Ή επειδή η τηλεόραση δεν μας πιπίλιζε τότε το μυαλό όλα είναι καλά;
Του H1N1 δε το είχα κάνει, όχι. Να το δεχτώ ως σωστό επιχείρημα απέναντι σε όσα έγραψα, το ότι είχα κάνει αυτό το λάθος τότε δε σημαίνει ότι πρέπει να το επαναλάβω και με το εμβόλιο του κορωνοϊού.
-
Απλά να πούμε ότι για τα εμβόλια του κορονοϊού στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που κράζανε και το ρωσικό. Πήδηξαν κάποιες φάσεις δοκιμών, τις πήγαν στα γρήγορα και γενικά παίζει να πήρε γρηγορότερη έγκριση και από το ραουντάπ της Bayer που τελικώς βγήκε καρκινογόνο...Jack Shephard έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:31Η απόφαση μου να εμβολιαστώ δεν ήταν επιρροή από την τηλεόραση. Είμαι 42, από τότε που έγινα 40 άρχισα να κάνω το εμβόλιο της γρίπης και ας μην είναι στο βασικό ηλικιακό target group. Ξέρω ότι είναι το σωστό να εμβολιαστώ, γι' αυτό το κάνω.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:21Το εμβόλιο του H1N1 το έχεις κάνει ποτέ; Το ξέρεις ότι μπορεί να κόλλησες κάποιον στο παρελθόν και να μεταδόθηκε σκοτώνοντας κάποιον; Ή επειδή η τηλεόραση δεν μας πιπίλιζε τότε το μυαλό όλα είναι καλά;
Του H1N1 δε το είχα κάνει, όχι. Να το δεχτώ ως σωστό επιχείρημα απέναντι σε όσα έγραψα, το ότι είχα κάνει αυτό το λάθος τότε δε σημαίνει ότι πρέπει να το επαναλάβω και με το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Ε, για αυτού του τύπου τα εμβόλια προφανώς και ο καθένας δικαιούται να έχει τις αντιρρήσεις του. Αλλά προφανώς τα κανάλια, διεθνώς, που πληρώνονται αδρά, ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι χρόνια. Δεν σου παρουσιάζουν ανθρώπους με τέτοιου είδους προβληματισμούς αλλά κάτι αστείους τύπους που βλέπουν μέσα στα εμβόλια τσιπς, έιντς και αποβολές εγκύων. Όλα στον αγώνα για να γελοιοποιήσουν τον σοβαρό αντίλογο...
-
Γιατί πως θα ανοίξουν τα μπαρ χωρίς μουσική και τους μικρούς χώρους που έχουνε συνήθως έξω, όπως και οι ταβέρνες που στηρίζονται πιο πολύ στη μουσική πάρα στο καλό φαΐ;
Επίσης όσοι κάνουν εμβόλιο, πρέπει να έχουν περισσότερες ελευθερίες, και το λέω εγώ που δεν με ενδιαφέρει να το κάνω.
Επίσης όσοι κάνουν εμβόλιο, πρέπει να έχουν περισσότερες ελευθερίες, και το λέω εγώ που δεν με ενδιαφέρει να το κάνω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πρωτη φορα το ακουω αυτο μιας και δεν εχω σχεση με εστιαση.
Ε τους μαλακες.
Για δωσε λινκ.
Δεν εχω λινκ απλα ξερω απο προσωπικες συζητησεις οτι ετοιμαζονται καποιοι να επενδυσουν χρηματα σε τετοιες εταιρειες.Θα ξεκινησουν τις συμφωνιες με ξενοδοχεια πρωτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:39
Απλά να πούμε ότι για τα εμβόλια του κορονοϊού στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που κράζανε και το ρωσικό. Πήδηξαν κάποιες φάσεις δοκιμών, τις πήγαν στα γρήγορα και γενικά παίζει να πήρε γρηγορότερη έγκριση και από το ραουντάπ της Bayer που τελικώς βγήκε καρκινογόνο...
Ε, για αυτού του τύπου τα εμβόλια προφανώς και ο καθένας δικαιούται να έχει τις αντιρρήσεις του. Αλλά προφανώς τα κανάλια, διεθνώς, που πληρώνονται αδρά, ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι χρόνια. Δεν σου παρουσιάζουν ανθρώπους με τέτοιου είδους προβληματισμούς αλλά κάτι αστείους τύπους που βλέπουν μέσα στα εμβόλια τσιπς, έιντς και αποβολές εγκύων. Όλα στον αγώνα για να γελοιοποιήσουν τον σοβαρό αντίλογο...

- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα: τα εμβόλια έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς, τους οποίους εγώ τουλάχιστον εμπιστεύομαι. Δε θεωρώ σε κάθε περίπτωση ότι θέλουν συνειδητά να βλάψουν τη δημόσια υγεία για να κερδίσουν οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων (ήδη έχουμε πολλά εμβόλια από πολλές χώρες και αναπτύσσονται κι άλλα. Μέχρι και η Κούβα φτιάχνει).Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:39Απλά να πούμε ότι για τα εμβόλια του κορονοϊού στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που κράζανε και το ρωσικό. Πήδηξαν κάποιες φάσεις δοκιμών, τις πήγαν στα γρήγορα και γενικά παίζει να πήρε γρηγορότερη έγκριση και από το ραουντάπ της Bayer που τελικώς βγήκε καρκινογόνο...
Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν γρήγορα για να αντιμετωπίσουν μία πολύ έκτακτη κατάσταση αλλά αυτό είναι επίτευγμα, όχι λόγος κατηγορίας και δημιουργίας αμφιβολιών. Αν αφήναμε τον ιό ελεύθερο και πολύ περισσότερα θα ήταν τα θύματα και είναι αμφίβολο πόσα κράτη θα άντεχαν οικονομικά για να έχουμε ας πούμε ακόμα ένα χρόνο δοκιμών. Έχουν παρενέργειες, αναμενόμενο ήταν αλλά είναι σπάνιες. Και από την άλλη έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα, πιστεύεις ή δε πιστεύεις σε αυτά είναι ο μόνος τρόπος επιστροφής στην κανονικότητα.
Αν είναι δυνατόν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:47Γιατί πως θα ανοίξουν τα μπαρ χωρίς μουσική και τους μικρούς χώρους που έχουνε συνήθως έξω, όπως και οι ταβέρνες που στηρίζονται πιο πολύ στη μουσική πάρα στο καλό φαΐ;
Εγώ πάντως για φαΐ πάω στην ταβέρνα,όχι για ν' ακούω κάποιον κλάψα λαϊκό να γκαρίζει.
-
Υπάρχουν ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και τσίπουραδικά με ζωντανή μουσική που χωρίς αυτή, λίγοι θα πάνε. Και γενικά αν πας να πιεις, χωρίς μουσική δε γίνεται. Αν πας μόνο για το φαΐ, είναι και καλύτερα χωρίς.Papa John έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 18:05Αν είναι δυνατόν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:47Γιατί πως θα ανοίξουν τα μπαρ χωρίς μουσική και τους μικρούς χώρους που έχουνε συνήθως έξω, όπως και οι ταβέρνες που στηρίζονται πιο πολύ στη μουσική πάρα στο καλό φαΐ;
Εγώ πάντως για φαΐ πάω στην ταβέρνα,όχι για ν' ακούω κάποιον κλάψα λαϊκό να γκαρίζει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Αυτό σου λέω. Ότι και το ρώσικο έχει πάρει έγκριση από διάφορους διεθνείς οργανισμούς. Είτε έλεγαν ψέματα όταν ν κάποιοι έλεγαν ότι πηδάει φάσεις, άρα υπάρχουν συμφέροντα πάνω από την υγεία του κόσμου, είτε δεν έλεγαν ψέματα, άρα το ενέκριναν λόγω συμφερόντων πάνω από την υγεία του κόσμου. Όπως και να έχει αποδεικνύεται ότι η όλη διαδικασία των εγκρίσεων είναι λίγο ξεβράκωτη. Όσο για τις παρενέργειες, θα πρέπει να είναι πολύ αλμπάνης κάποιος για να τις υπολογίζει λιγότερο από δύο με τρεις μήνες μετά την έγκριση του...Jack Shephard έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 18:05Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα: τα εμβόλια έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς, τους οποίους εγώ τουλάχιστον εμπιστεύομαι. Δε θεωρώ σε κάθε περίπτωση ότι θέλουν συνειδητά να βλάψουν τη δημόσια υγεία για να κερδίσουν οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων (ήδη έχουμε πολλά εμβόλια από πολλές χώρες και αναπτύσσονται κι άλλα. Μέχρι και η Κούβα φτιάχνει).Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 17:39Απλά να πούμε ότι για τα εμβόλια του κορονοϊού στην πραγματικότητα συμβαίνει αυτό που κράζανε και το ρωσικό. Πήδηξαν κάποιες φάσεις δοκιμών, τις πήγαν στα γρήγορα και γενικά παίζει να πήρε γρηγορότερη έγκριση και από το ραουντάπ της Bayer που τελικώς βγήκε καρκινογόνο...
Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν γρήγορα για να αντιμετωπίσουν μία πολύ έκτακτη κατάσταση αλλά αυτό είναι επίτευγμα, όχι λόγος κατηγορίας και δημιουργίας αμφιβολιών. Αν αφήναμε τον ιό ελεύθερο και πολύ περισσότερα θα ήταν τα θύματα και είναι αμφίβολο πόσα κράτη θα άντεχαν οικονομικά για να έχουμε ας πούμε ακόμα ένα χρόνο δοκιμών. Έχουν παρενέργειες, αναμενόμενο ήταν αλλά είναι σπάνιες. Και από την άλλη έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα, πιστεύεις ή δε πιστεύεις σε αυτά είναι ο μόνος τρόπος επιστροφής στην κανονικότητα.
Με τον κρυπτονίτη πώς τα πας, τύπε;Jack Shephard έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 16:45Τι σχέση έχει το παραπάνω με αυτό που γράφω εγώ;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 16:35[Δεν μπορεί όμως μονά ζυγά να είναι της φαρμακευτικής. Αν πας σε ένα κατάστημα και χεστείς μετά από πρόβλημα στο φαγητό δεν θα ζητήσεις τα ρέστα; Γιατί λοιπόν όχι και στο εμβόλιο;
Στο παρόν θέμα θα περιοριστώ στο ότι επιστροφή στην κανονικότητα, στην εργασία, στην κοινωνική ζωή γίνεται μόνο μέσω του εμβολιασμού.
Τα εμβόλια είναι εγκεκριμένα από τους ειδικούς οργανισμούς και έχουν δείξει ότι δουλεύουν με τις όποιες παρενέργειες τους. Αν έχεις κάποιες ειδικές και καλοπροαίρετες ανησυχίες μίλα με το γιατρό σου, ο οποίος ξέρει το ιστορικό σου και θα σου πει αν πρέπει να το κάνεις ή όχι.
Όσο εσύ κι εγώ είμαστε ανεμβολίαστοι (εγώ λόγω αναμονής του ραντεβού, εσύ δε ξέρω γιατί) πρέπει να εφαρμόζουμε κάποιους περιορισμούς γιατί και μπορεί να κινδυνεύσουμε και μπορεί να βλάψουμε άλλους. Δε ξέρω πως σκέφτεσαι εσύ, εγώ είμαι ένας πολύ δυνατός οργανισμός. Υποθέτω βάσει της ζωής μου ότι τον κορωνοϊό μπορεί να μην τον καταλάβω κάν. Αλλά είναι απαράδεκτο στο μυαλό μου να κολλήσω και να μεταδώσω τον ιό σε κάποιον ακόμα και άγνωστο μου, που είναι άρρωστος, μεγάλης ηλικίας κλπ και μπορεί να κινδυνεύσει. Ακόμα κι αν αυτός από πλευράς του είναι ανεύθυνος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικη σχολη διοίκησης επιχειρησεων
από panos291 » 27 Ιούλ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις