ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier
Re: ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier
Δεν είναι θέμα εταιριών, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (ΕΕΤΤ).
Κάποτε είχα μια διένεξη με την παλιά WIND (μετακόμισα και διέκοψα κλειστό συμβόλιο στον 22/24 μήνες και ήθελαν να μου χρεώσουν όλες τις επιδοτήσεις). Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, αυτή απλά προώθησε το κείμενο στην φόρμας στην εταιρία, μου απάντησαν ότι θα μου κάνουν αγωγή αν δεν πληρώσω και η ΕΕΤΤ θεώρησε ότι έκανε την δουλειά της.
Εννοείται ότι δεν πλήρωσα ποτέ. Εννοείται ότι μου έστειλε ένα δικηγορικό γραφείο 2 εξώδικα, στα οποία δεν απάντησα ποτέ και κάμποσα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα (πλέον μπορεί να έχει παραγραφεί κιόλας).
My Life had stood, a Loaded Gun
Δεν πρέπει να υπάρχει διοίκηση ελληνικού οργανισμού πιο διεφθαρμένη από την διοίκηση της ΕΕΤΤ. Φαντάσου τί ανταγωνισμό έχουν να αντιμετωπίσουν στην χώρα της λαμογιάς και της ρεμούλας, και όμως βγαίνουν άνετα πρώτοι!aljawn έγραψε: ↑30 Ιούλ 2024, 21:52Δεν είναι θέμα εταιριών, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (ΕΕΤΤ).
Κάποτε είχα μια διένεξη με την παλιά WIND (μετακόμισα και διέκοψα κλειστό συμβόλιο στον 22/24 μήνες και ήθελαν να μου χρεώσουν όλες τις επιδοτήσεις). Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, αυτή απλά προώθησε το κείμενο στην φόρμας στην εταιρία, μου απάντησαν ότι θα μου κάνουν αγωγή αν δεν πληρώσω και η ΕΕΤΤ θεώρησε ότι έκανε την δουλειά της.
Εννοείται ότι δεν πλήρωσα ποτέ. Εννοείται ότι μου έστειλε ένα δικηγορικό γραφείο 2 εξώδικα, στα οποία δεν απάντησα ποτέ και κάμποσα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα (πλέον μπορεί να έχει παραγραφεί κιόλας).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπάρχουν οι θυρίδες box now, που το στέλνεις από τη θυρίδα της γειτονιάς σου και ο παραλήπτης πάει και το παραλαμβάνει μόνος του από την αντίστοιχη της δικής του γειτονιάς (όπου σου έχει πει ο ιδιος τελος πάντων, να δηλώσεις ως διεύθυνση αποστολής).talaipwros έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:12υποθετω δηλαδη οτι το να στειλεις δωρο στην Ελλαδα πλεον ειναι αδυνατο;
Εμένα με έχει βολέψει αρκετές φορές.
Μιλάμε για δέμα κάποιων συγκεκριμένων διαστάσεων βέβαια, δεν μπορείς να στείλεις και κανένα ψυγείο για δώρο.
Αυτό που είχα στείλει εγώ κάποτε πάντως, ήταν μπαμπάτσικο και μια χαρά πήγε.
-
Τελωνείο πρέπει να εννοεί.vantono έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:25Υπάρχουν οι θυρίδες box now, που το στέλνεις από τη θυρίδα της γειτονιάς σου και ο παραλήπτης πάει και το παραλαμβάνει μόνος του από την αντίστοιχη της δικής του γειτονιάς (όπου σου έχει πει ο ιδιος τελος πάντων, να δηλώσεις ως διεύθυνση αποστολής).talaipwros έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:12υποθετω δηλαδη οτι το να στειλεις δωρο στην Ελλαδα πλεον ειναι αδυνατο;
Μιλάμε για δέμα κάποιων συγκεκριμένων διαστάσεων βέβαια, δεν μπορείς να στείλεις και κανένα ψυγείο για δώρο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
κινητο θελω να στειλω απο αγγλια - ελλαδαvantono έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:25Υπάρχουν οι θυρίδες box now, που το στέλνεις από τη θυρίδα της γειτονιάς σου και ο παραλήπτης πάει και το παραλαμβάνει μόνος του από την αντίστοιχη της δικής του γειτονιάς (όπου σου έχει πει ο ιδιος τελος πάντων, να δηλώσεις ως διεύθυνση αποστολής).talaipwros έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:12υποθετω δηλαδη οτι το να στειλεις δωρο στην Ελλαδα πλεον ειναι αδυνατο;
Πρέπει να ρωτήσεις εκεί που θα το στείλεις. Πιθανώς να υπάρχει κάποια φόρμα που δηλώνεις περιεχόμενο και αξία και ίσως ζητηθεί να πληρώσεις ΦΠΑ κατά την αποστολή, αλλιώς πληρώνει εκτελωνισμο + ΦΠΑ ο παραλήπτης.talaipwros έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:12υποθετω δηλαδη οτι το να στειλεις δωρο στην Ελλαδα πλεον ειναι αδυνατο;
-
οποτε στην τσεπη οταν κατεβω ελλαδα δηλαδηJapetus έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 18:26Πρέπει να ρωτήσεις εκεί που θα το στείλεις. Πιθανώς να υπάρχει κάποια φόρμα που δηλώνεις περιεχόμενο και αξία και ίσως ζητηθεί να πληρώσεις ΦΠΑ κατά την αποστολή, αλλιώς πληρώνει εκτελωνισμο + ΦΠΑ ο παραλήπτης.talaipwros έγραψε: ↑25 Αύγ 2024, 17:12υποθετω δηλαδη οτι το να στειλεις δωρο στην Ελλαδα πλεον ειναι αδυνατο;
Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις στην κουριερ της περιοχής σου πάντως.
πολυ σπανια πλεον και γω . οι μεταφορικες μπαχαλεψαν τελειως επι κοβιτ που χρειαστηκε να διαχειριστουν 2πλασιο φορτο προφανως με οχι διπλασια ατομα . απο κει και περα το χαος . ο ζαιος επεσε απ τα συννεφα .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
08 Μάιος 2024, 14:13
-