Ολο και κάποιο φόρο θα σκεφθει ο μπαγλαμάς.
Οι Έλληνες εγκαταλείπουν την επιχειρηματικότητα και στρέφονται στη μισθωτη εργασία
Re: Οι Έλληνες εγκαταλείπουν την επιχειρηματικότητα και στρέφονται στη μισθωτη εργασία
ειμαι και μισθωτος, και εε.
η μισθωτη εργασια γαμαει. εχω μετανιωσει που εγινα εε, δεν επρεπε να το εχω κανει.
η μισθωτη εργασια γαμαει. εχω μετανιωσει που εγινα εε, δεν επρεπε να το εχω κανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Οι Έλληνες εγκαταλείπουν την επιχειρηματικότητα και στρέφονται στη μισθωτη εργασία
Για να μην έχεις στρατιές unemployable να γυρνάνε σαν ζόμπι πρέπει να έχεις και σοβαρά επιδόματα όπως Δυτ. Ευρώπη. Οι φτωχές χώρες οπως και η δική μας αφήνουν κόσμο να δουλεύει ελεύθερα για να την βγάλει. Φυσικά εδώ η άρχουσα τάξη ειναι αδιστακτοι μαφιόζοι χωρίς καν εθνική συνείδηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 12:30αυτός είναι ο στόχος του ελ κράτους
να μην υπάρχουν μικροεπιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι αλλά μεγάλες εταιρείες/αλυσίδες
Με τα μνημονιακά μέτρα πρέπει να είσαι αρκετά ευκατάστατος ήδη για να κάνεις ελεύθερο επαγγελμα. Καβάτζες δυνατό σόι, ακίνητα, κλπ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Ληστοσυμμορίτης
Καλά τα ξένα μονοπώλια από την καταληστρυση και αλλων λαών και τα τρελά υπερκέρδηDorian έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:28Για να μην έχεις στρατιές unemployable να γυρνάνε σαν ζόμπι πρέπει να έχεις και σοβαρά επιδόματα όπως Δυτ. Ευρώπη. Οι φτωχές χώρες οπως και η δική μας αφήνουν κόσμο να δουλεύει ελεύθερα για να την βγάλει. Φυσικά εδώ η άρχουσα τάξη ειναι αδιστακτοι μαφιόζοι χωρίς καν εθνική συνείδηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 12:30αυτός είναι ο στόχος του ελ κράτους
να μην υπάρχουν μικροεπιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι αλλά μεγάλες εταιρείες/αλυσίδες
Με τα μνημονιακά μέτρα πρέπει να είσαι αρκετά ευκατάστατος ήδη για να κάνεις ελεύθερο επαγγελμα. Καβάτζες δυνατό σόι, ακίνητα, κλπ.
Μπορούν ανά δίνουν ένα μέρος; για εξαγορά συνειδήσεων
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ισχύει
μόλις φεύγεις από τη δουλειά, στα @@ σου όλα
όταν είσαι εε, τα της δουλειάς σε απασχολούν ακόμα κι όταν κοιμάσαι
κι εγώ έχω υπάρξει κ τα δύο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κάνεις δύο δουλειές ταυτόχρονα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Με τρωει να χαρω
Με τον παλιο Δεξιο που κονομησε μια Γενια
Και περναει τις 2 επομενες
Μισωντας την Τωρινη Δεξια
Απ' την αλλη
Πρεπει να 'χεις Εμπειρια
Απ' το Ολιγαρχικο Συστημα
Για να καταλαβεις πως λειτουργει
- Eθνικοκοινωνιστης
νεοφιλελευθερισμος ονομαζεται και τον εφαρμοζει ο σοσιαλιστης κουλης οπως τον ονομαζετεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 12:30αυτός είναι ο στόχος του ελ κράτους

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον δεν διαβασες σωστα το ποστ τουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:44ισχύει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλλον είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ που είμαι εργοδότης, έχω έγνοιες 4-5 φορές τον χρόνο, όλο τον υπόλοιπο καιρό, ζεν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 13:44ισχύει
Η Υπερσυγκεντρωση του πλουτουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 19:24νεοφιλελευθερισμος ονομαζεται και τον εφαρμοζει ο σοσιαλιστης κουλης οπως τον ονομαζετεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 12:30αυτός είναι ο στόχος του ελ κράτους
Σε αριθμητικα λιγους Ιδιοκτητες
Ειναι ενα απ' τα Στάδια
Στο Γολγοθα προς το Σοσιαλισμο
Καρολος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 21 Νοέμ 2024, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Θετικό είναι αυτό αν ισχύει, που δεν ξέρω αν έχουμε στοιχεία. Μικροεπιχειρηματικότητα στον καπιταλισμό σημαίνει παθογένεια. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ρομαντικό όνειρο, αλλά το σύστημα είναι αμείλικτο, όχι με απόφαση πολιτικού, από τη φύση του. Και οι ίδιοι άλλωστε όλο γκρινιάζουν, απλά τα ρίχνουν αλλού.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
-
Νέα δημοσίευση Χώρες που στρέφονται στην πυρηνική ενέργεια
από Ίακχος » 09 Απρ 2024, 09:18 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Απρ 2024, 09:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ σαν τα ποντίκια
από Γάταρος » 17 Σεπ 2024, 21:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Σεπ 2024, 21:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση:Στο 28-32% η ΝΔ, γιατί εγκαταλείπουν το κόμμα οι Δεξιοί ψηφοφόροι
από Mitharadir » 16 Απρ 2024, 10:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
17 Απρ 2024, 15:51
-