foscilis έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 16:06
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 14:46
Μπες σε ουμπερά ή ταξιμπιτά, και μπες και σε ραντομάδικο ταξί από το δρόμο και έλα πες μου εάν είναι ίδια η εμπειρία.
Και αυτό αναιρεί αυτό που λέω επειδή;
Ας πούμε στο Λονδίνο αν μπεις σε κανονικό ταξί (όχι minicab) είναι γαμώ τις εμπειρίες.
Και πάλι προτιμούν όλοι Uber γιατί είναι φθηνότερο ακόμα και από το να πας με το παπάκι. Και είναι φθηνότερο ακόμα και από το να πας με το παπάκι επειδή πρώτον αποφεύγει όλα τα κόστη του ανταγωνισμού (ούτε επαγγελματίας οδηγός ούτε μικτή ασφάλιση ούτε τίποτα) δεύτερον έχει τον οδηγό σκλάβο και τρίτον επιδοτεί η ίδια το κόστος του ταξιδιού για να βγάλει τον ανταγωνισμό εκτός δουλειάς.
Ωραίος είσαι εσύ ρε. Μπαίνεις κάτω από ποστ που μιλάω για την εμπειρία του καταναλωτή, γράφεις τα δικά σου για τα πλαίσια, και όταν επιμένω στο αρχικό πόιντ μου λες ότι είμαι οφ τόπικ

Λοιπόν, και αυτό το θέμα θα λυθεί γιατί η εμπειρία είναι τόσο ανώτερη που θα αναγκαστούνε να βρούνε φόρμουλα για όποια στοιχεία του πλαισίου είναι προβηματικά. Και το λονδίνο είναι ίσως η μόνη εξαίρεση με τα μπλακ καμπς (αν βρεις βέβαια). Έχω συγκρίνει ραντομάκηδες με ουμπεράδες (ή παρομοίου μοντέλου υπερεσία) σε νέα υόρκη, ατλάντα, αθήνα, εδώ που μένω, πεκίνο και σιγκαμπούρη, και πουθενά δεν υφίσταται σύγκριση. Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα βρεθεί η φόρμουλα