Γέλα τωρα. Αλλά ξέρεις τι λένε.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:05Καλό.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:04Ή με το χρέος προς ΑΕΠ.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:58Καλό κατευόδιο.
Εγώ πάλι δεν εκνευρίζομαι. Έχω συνηθίσει να λες απλώς ψέματα και όταν έρχονται τα στοιχεία να αλλάζεις θέμα, καλή ώρα, με τους δήθεν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.
Το ψεμα, η αποκοπή, η παραποίηση, οι επιλεκτικές απαντήσεις κλπ είναι δικές σου τέχνες.
(Θα το αποδείξω και αυτο με κάποια link με συζητήσεις που έχεις με αλλα μέλη όπου κανείς τα ίδια και στο επισημαίνουν συνεχώς)
Γιαυτό και δεν θα σου αφήσω περιθώριο. Θα αποδείξω τα ψέματα (γιαυτό αποφάσισα να συγκεντρωσω και τα ποστ σου), θα αποδείξω ότι δεν διαβασες καμια έρευνα, ότι είσαι ένας άσχετος ημιμαθής που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ακόμα και όταν είναι περίληψη της περίληψης.
Και , οχι δεν εκνευρίζομαι. Αποφάσισα απλά να σε αποδομήσω πλήρως. Ψυχρά και ωραία. Έχεις πει πάρα πολλά.
Χαλάλι οι εκατοντάδες σελίδες διαβάσματος και το γράψιμο του νήματος σε word.
After all, επιστημονικές έρευνες είναι, τίποτα δεν πάει χαμένο.
Τουλάχιστον κατάφερα να σε κάνω να διαβάσεις κάτι στην ζωή σου.
Γαλαζιοι γδαρτες/απατεωνες
- Otto Weininger
Re: Γαλαζιοι γδαρτες/απατεωνες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει απο Δευτερα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν τα φορτωνες σε ενα ΑΙ δεν θα επαιρνε περιπου το 1/1000 του χρονου;Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:06Ναι.GoBack έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 00:09Εισαι σιγουρος οτι δεν θα γυρισει μπουμερανγκ;Αν ηταν τοσο ευκολο δηλαδη δεν θα το χε κανει ηδη ο γιαννοπουλας;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 23:46
Αλλά θα σου κοπεί η χαρά, κλείνω μήνα που σου ετοιμάζω το χουνέρι, γιατί αποφάσισα πέρα από τις έρευνες να συγκεντρώσω και ένα προς ένα τε ποστ σου.
Και δεν είναι καθόλου εύκολο. Απλά δεν περίμενε ότι θα κάτσω να διαβάσω 400+ σελίδες (πλέον) απο τις έρευνες που επικαλεστηκε και ουδέποτε διαβασε αλλά ούτε και καταλαβε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Και αυτό.
Θυμάσαι το νήμα που ανέβηκε εκείνη την Δευτέρα (βασικά Τρίτη ήταν αλλά οκ) και κανατε τα παγωνια ενω οι ζαιοι το ξαναγύρισαν στο θέμα με τον Κολωνό;
Ε, λίγο χειροτερα θα είναι τώρα.
By the way, εχεις πει και εσύ ωραίες αηδίες, έπεσα πάνω τους όσο συγκεντρώνω του Χέλη.
Απλά δεν σε θεωρώ ισάξιο (sorry) για να ασχοληθώ μαζί σου σε τέτοια θέματα.
- Otto Weininger
Δε νομίζω. Ασε που δεν θέλω να πολεμησω τον Χέλη με τα όπλα του. Προτιμώ τα δικά μου.GoBack έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:14Αν τα φορτωνες σε ενα ΑΙ δεν θα επαιρνε περιπου το 1/1000 του χρονου;Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:06Ναι.
Και δεν είναι καθόλου εύκολο. Απλά δεν περίμενε ότι θα κάτσω να διαβάσω 400+ σελίδες (πλέον) απο τις έρευνες που επικαλεστηκε και ουδέποτε διαβασε αλλά ούτε και καταλαβε.
Πολυ πιθανο,εγω παω με το default πως οτι λενε οι νεοδημοκρατες ισχυει το αντιθετο,αναποφευκτα 2-3 ποστ στα 100 μπορει να ειναι λαθοςOtto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:16
By the way, εχεις πει και εσύ ωραίες αηδίες, έπεσα πάνω τους όσο συγκεντρώνω του Χέλη.
Απλά δεν σε θεωρώ ισάξιο (sorry) για να ασχοληθώ μαζί σου σε τέτοια θέματα.

- hellegennes
Εξαρτάται ποιοι. Οι δικοί σου π.χ. άλλα λένε σήμερα, άλλα λέγαν χθες κι άλλα θα λένε αύριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το εγχειρίδιο της ΔΑΠ;Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 01:17Δε νομίζω. Ασε που δεν θέλω να πολεμησω τον Χέλη με τα όπλα του. Προτιμώ τα δικά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Ιούλ 2024, 03:00
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστρέφουν στο μαντρί οι δύο γαλάζιοι τιτάνες της αυτοδιοίκησης.
από Frappezitis » 20 Ιούλ 2023, 07:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Ιούλ 2023, 07:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε τι πολιτικοί απατεώνες είναι οι Νδκρατες;
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2023, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Μάιος 2023, 01:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 01:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1094 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Ιαν 2025, 20:54
-