Η Γερμανία παραμένει μια χώρα, η οποία διδάσκει θεωρία φιλελευθερισμού στους άλλους, και τηρεί εθνική οικονομία με το Κράτος σύμμαχο των βιομηχάνων της. Η συνεργασία δεν τηρεί καν τα προσχήματα. Σοβιετία των Γερμανών καπιταλιστών.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 17:04Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΕΕ και η Γερμανία δεν φαίνεται να έδειξαν κανένα τρομερό ενδιαφέρον να τιμωρήσουν την VW. Σίγουρα όχι όσο ενδιαφέρον έδειξαν σχετικά με την Microsoft, την Apple και άλλες -εντελώς τυχαία- αμερικάνικες εταιρείες.
Ελλαδα vs Γερμανια
Re: Ελλαδα vs Γερμανια
Ordem e Progresso.
-
- Μέλη που αποχώρησαν

Η Μέρκελ «ντύθηκε» εργάτρια σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Siemens 23/02/2015
Φορώντας γαλάζια φόρμα περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της γερμανικής εταιρείας στην πόλη Άμπεργκ - «Η Γερμανία είναι φτωχή σε φυσικούς πόρους αλλά πλούσια σε ιδέες» δήλωσε
https://www.protothema.gr/world/article ... s-siemens/
Στο σκαμνί η Siemens για τα μαύρα ταμεία στην Αργεντινή 6/9/2013
https://www.dw.com/el/%CF%83%CF%84%CE%B ... a-17071667
«Κυρώσεις σε βάρος της Siemens» 03.03.2014
Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βραζιλίας απέκλεισε για 5 χρόνια τη Siemens από διαγωνισμούς ανάθεσης έργων, με την υποψία της διαφθοράς.
https://www.dw.com/el/%CE%BA%CF%85%CF%8 ... a-17469085
Η Siemens καταδικάστηκε για διαφθορά στις ΗΠΑ και στην Γερμανία 24/02/2012
http://www.epikaira.gr/article/Siemens- ... is-mamouth
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 13 Μαρ 2019, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Σε λέω ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΥΤΗ γιατί χρησιμοποίησες την μοναδική ισοτιμία μάρκου/ευρώ που ΔΕΝ θα μπορούσαν ΠΟΤΕ να μετατραπούν μάρκα σε ευρώ πλην της μιας εκείνης χρονιάς που κλείδωσε η ισοτιμία. Και επιμένεις στο ψέμα σου, εμμονικά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 18:05Δηλαδη με λες ψευτη γαιτι μετετρεψα τα μαρκα σε ευρω με την μοναδικη ισοτιμια μαρκου/ευρω που υπηρξε ποτε και την μοναδικη ισποτιμια με την οποια θα μπορουσαν να μετατραπουν τα μαρκα σε ευρω.
Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι έγκυρο να μετατρέψει νόμισμα ενός έτους σε άλλο νόμισμα διαφορετικού έτους με βάση την ισοτιμία τους σε ένα τρίτο έτος είναι ή ψεύτης ή ηλίθιος. Δεν μπορείς να μετατρέψεις δολάρια του 1920 σε δραχμές του 1970 με βάση την ισοτιμία τους το 1950.
Εν ολίγοις, τα 100 χιλιάδες μάρκα του 1994 δεν είναι 100 χιλιάδες μάρκα του 2002. Όταν μετατρέπεις αξίες, που είναι η έννοια του συναλλάγματος, υπολογίζεις την μεταβαλλόμενη αξία του νομίσματος στον χρόνο, που λέγεται πληθωρισμός.
Και τώρα ας επιστρέψουμε στο ότι οι Γερμανοί πολιτικοί είναι οι πιο διεφθαρμένοι της Ευρώπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πολυ μπλα μπα και απο ουσια μηδεν
ξεχασες να παραθεσεις τον υπολογισμο που εκανες

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Παραβλέπουμε τον Πινόκιο και παραθέτω το χρονικό της διαφθοράς της γερμανικής κυβέρνησης:
https://en.wikipedia.org/wiki/CDU_donations_scandal
Υπάρχει αναλυτικότερη γερμανική έκδοση στην Wikipedia για όποιον ξέρει γερμανικά. Εκεί βλέπουμε πώς ο Σόιμπλε, ένας διεφθαρμένος πολιτικός που χρηματίστηκε από καταδικασμένο έμπορο όπλων, ανέβηκε ξανά στην εξουσία επειδή η Μέρκελ τον εμπιστευόταν απόλυτα, πράγμα που αυτονόητα σημαίνει ότι είναι εξίσου διεφθαρμένη και μπλεγμένη στο σκάνδαλο (ή απλώς ηλίθια).
https://en.wikipedia.org/wiki/CDU_donations_scandal
Υπάρχει αναλυτικότερη γερμανική έκδοση στην Wikipedia για όποιον ξέρει γερμανικά. Εκεί βλέπουμε πώς ο Σόιμπλε, ένας διεφθαρμένος πολιτικός που χρηματίστηκε από καταδικασμένο έμπορο όπλων, ανέβηκε ξανά στην εξουσία επειδή η Μέρκελ τον εμπιστευόταν απόλυτα, πράγμα που αυτονόητα σημαίνει ότι είναι εξίσου διεφθαρμένη και μπλεγμένη στο σκάνδαλο (ή απλώς ηλίθια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε, ναι. εχετε δει να κυκλοφορει στην ευρωπη αυτοκινητο που δεν ειναι γερμανικο; ουτε ενα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 16:35μολις εβαλαν οι αμερικανοι ισου υψους δασμους στα γερμανικα αυτοκινητα (πραγμα που οι γερμανοι ειχαν κανει βαζοντας υψηλοτερους δασμους στα αντιστοιχα αμερικανικα και ασιατικα για να αγοραζει ο ευρωπαιος με μονοπωλιακους ορους σχεδον αποκλειστικα τα γερμανικα) :

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλεί τον οικογενειακό/φίλο/συγγενή γιατρό, ο οποίος δίνει πιστοποιητικό θανάτου από φυσικά αίτια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 23:04Δεν καταλαβαινω πως μια οικογενεια συγκαλυπτει μια αυτοκτονια
Όταν πέθανε η μητέρα μου, αμφότεροι οι οικογενειακοί μας γιατροί βαριόντουσαν να έρθουν.
Τελικά, το φρόντισε το γραφείο τελετών με δικό του γιατρό.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Αυτο που λες ισχυει για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας.Saliveros έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 11:57Καλεί τον οικογενειακό/φίλο/συγγενή γιατρό, ο οποίος δίνει πιστοποιητικό θανάτου από φυσικά αίτια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 23:04Δεν καταλαβαινω πως μια οικογενεια συγκαλυπτει μια αυτοκτονια
Όταν πέθανε η μητέρα μου, αμφότεροι οι οικογενειακοί μας γιατροί βαριόντουσαν να έρθουν.
Αν ο αλλος φουνταρει απο το μπαλκονι ή κρεμαστει δεν μπορει να γινει.
Γιατί;stergiosbik έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:08Αυτο που λες ισχυει για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας.Saliveros έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 11:57Καλεί τον οικογενειακό/φίλο/συγγενή γιατρό, ο οποίος δίνει πιστοποιητικό θανάτου από φυσικά αίτια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 23:04Δεν καταλαβαινω πως μια οικογενεια συγκαλυπτει μια αυτοκτονια
Εννοείς ότι θα φοβηθεί ο γιατρός, ή ότι υποχρεωτικά γίνεται νεκροψία;
Πάνος Σκουρλέτης
Είσαι συριζανέλ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 21:58Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 21:47Ελλαδα 3,8 Αυτοκτονίες/100.000 κατοικους
Γερμανια 12,3 Αυτοκτονίες/100.000 κατοικους
https://www.indy100.com/article/a-map-o ... JZvUa8KRdZ
Syrizanel dislikes this post
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Κυριως το δευτερο χωρις να αποκλειω και το πρωτο.Saliveros έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:13Γιατί;stergiosbik έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:08Αυτο που λες ισχυει για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας.
Πως θα κρυψεις εναν πολτοποιημενο ανθρωπο;
Μπλεκεται αστυνομια,ιατροδικαστες,νεκροψια.
Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
-
Είχαμε στο αγροτικό φαντάρο που αυτοκτόνησε και στον παπά είπαν ότι ήταν ατύχημα στη σκοπιάstergiosbik έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:35Κυριως το δευτερο χωρις να αποκλειω και το πρωτο.Saliveros έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:13Γιατί;stergiosbik έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:08
Αυτο που λες ισχυει για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας.
- hellegennes
Το τι θα μάθει ο περίγυρος και η εκκλησία είναι διαφορετικό πράγμα. Αν επικαλεστείς ατύχημα ή οτιδήποτε άλλο, περιπλέκεται το πράγμα. Αν είναι ατύχημα το πιο πιθανό είναι να εμπλέκονται άτομα και εκεί το κράτος ψάχνει να αποδώσει ευθύνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο.talaipwros έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:56Είχαμε στο αγροτικό φαντάρο που αυτοκτόνησε και στον παπά είπαν ότι ήταν ατύχημα στη σκοπιάstergiosbik έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:35Κυριως το δευτερο χωρις να αποκλειω και το πρωτο.
Στην περιπτωση που λες εγινε για να γινει κανονικα η κηδεια,μιας και η εκκλησια δεν δεχεται την αυτοκτονια,και οχι για να κρυφτει απο την πολιτεια η αυτοκτονια.
Εγω λεω για το αν μπορεις να κρυψεις απο ολους μια αυτοκτονια.
Πως θα κρυψεις οτι καποιος αυτοπυροβοληθηκε ή σαλταρε απο την ταρατσα;
Εδω ακομη και για φυσιολογικους θανατους,απο ανθρωπους οχι μεγαλης ηλικιας και χωρις προηγουμενα προβληματα υγειας,και πρεπει να τους κανουν νεκροψια για να αποκλεισουν την πιθανοτητα δολοφονιας.
Σε μεγαλες ηλικιες ειναι πιο ευκολο να παρεις χαρτι απο καποιον γιατρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 14 Μαρ 2019, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψάξτε να βρείτε άρθρα σχετικά με την επιρροή της Εκκλησίας στη Γερμανία, και κατά πόσον υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ Κράτους κι Εκκλησίας. Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ ακόμα δεν βρήκα για το γιο μου ίδρυμα που να μην βρίσκονται από πίσω παπάδες. Κάθε παιδικός σταθμός ανήκει σε μια εκκλησία, είτε ευθέως, είτε εμμέσως.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 80 χιλιάδες λάθρους θέλει να στείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.
από Kauldron » 17 Σεπ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
30 Σεπ 2024, 23:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πληρώστε ΓΙΔΙΑ.Δυόμιση φορές μεγαλύτερη τιμή χονδρικής από τη Γερμανία πληρώνει η Ελλάδα
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 11:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
19 Νοέμ 2024, 09:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο 18% το AFD στη Γερμανία
από Aprilianos » 03 Ιουν 2023, 16:24 » σε Διεθνής πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1063 Προβολές
-