Έχω 4 μεγάλα super markets σε ακτίνα κάτω των 500μ και πιθανόν γιαυτό να μην ευδοκιμούν τα μικρά. Ίσως επειδή δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ.hellegennes έγραψε: ↑18 Δεκ 2018, 01:31Εξαρτάται κι απ' την περιοχή που μένεις. Αν τα εν λόγω μίνι μάρκετ ανήκουν σε συνεταιρισμούς ή έχουν εύκολη πρόσβαση σε C&C και βρίσκονται ταυτόχρονα σε περιοχή με υψηλό ανταγωνισμό και χαμηλά εισοδήματα, είναι πολύ πιθανό να έχουν χαμηλότερες τιμές από τα μεγάλα ΣΜ. Προσωπικά δεν ανήκω σε συνεταιρισμό αλλά συντρέχουν τα άλλα τρία που ανέφερα και έχω αρκετά χαμηλότερες τιμές απ' όλες τις μεγάλες αλυσίδες, ακόμα κι από τα φθηνιάρικα τύπου Lidl και Discount Markt. Στα μόνα πράγματα που με τρώνε τα ΣΜ είναι σε κάτι μάρκες που πουλάω με τα κιβώτια και δεν με ενδιαφέρει να χτυπήσω τιμές (κόκα κόλες, νερά, μπισκότα).
Ταυτόχρονα πληρώνω 5ψηφιο φόρο χωρίς να κάνω 7ψήφιο τζίρο (ούτε κατά διάνοια), όπως θα σε έκαναν να πιστέψεις μερικές απαντήσεις πιο πάνω.
Διαισθητικά για εγώ για 6 ψήφιο τζίρο θα περίμενα υψηλότερη φορολογία από την κατά αναλογία του Wallmart υπολογισμένη.
Όπως και να χει την καλημέρα μου σε όλους.