Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ανέστης_35 » 12 Νοέμ 2022, 01:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 01:22
Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 00:57
Πως πανε τα κερδη παιδες;;;
Τι λεει αυτη η ΚΙνα;;; Θα καμει το κρυπτονομισμα το μνεο δολλαριο επιτελους;;;
Μουχαχαχαχα
Η Κίνα μια που το ανέφερες, προστάτεψε τους Κινέζους κρυπτομπροζ αναγκάζοντας τους να πουλήσουν στην κορυφή της φούσκας. Γκρινιαζαν τότε αλλά πλέον θα έχουν βάλει γιγαντοαφίσα Σι που ευχαριστούν κάθε πρωί
τύπε πότε θα ξεπεράσεις αυτές τις εφηβικές εμμονές; είσαι άντρας πια
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 12 Νοέμ 2022, 01:33
Ανέστης_35 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 01:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 01:22
Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 00:57
Πως πανε τα κερδη παιδες;;;
Τι λεει αυτη η ΚΙνα;;; Θα καμει το κρυπτονομισμα το μνεο δολλαριο επιτελους;;;
Μουχαχαχαχα
Η Κίνα μια που το ανέφερες, προστάτεψε τους Κινέζους κρυπτομπροζ αναγκάζοντας τους να πουλήσουν στην κορυφή της φούσκας. Γκρινιαζαν τότε αλλά πλέον θα έχουν βάλει γιγαντοαφίσα Σι που ευχαριστούν κάθε πρωί
τύπε πότε θα ξεπεράσεις αυτές τις εφηβικές εμμονές; είσαι άντρας πια
Τι εμμονές έχω τύπε; Εννοείς τους προβληματισμούς μου για το φεμινισμό της Ναιδας; Ε, το δουλεύω, σιγά σιγά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 12 Νοέμ 2022, 02:56
Ανέστης_35 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 01:43
τον ποιον; σαν να λέμε τις συνταγές πίτσας των κινέζων
ΧΑ! Και όμως η πίτσα δεν ειναι ιταλικη όπως νομίζουν όλοι αλλα εχει απωτατη καταγωγή απο την Κινα με τα ταξίδια του Μάρκο Π......σορρυ,σόρρυ σκφετόμουνα παστα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
από Ανέστης_35 » 12 Νοέμ 2022, 06:57
Ερμής έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 20:03
Εμένα πάντως από τα μούτρα για αυτοφορακηδες μου κάνουν. Όπως έβλεπες σε κάτι μεγάλες ΑΕ να έχουν για ΔΣ έναν τύπο πιο χαζό και από τις χαρτοπετσέτες
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 12 Νοέμ 2022, 12:19
- FTX founder Bankman-Fried secretly moved $10 billion in funds to trading firm Alameda
-Bankman-Fried showed spreadsheets to colleagues that revealed shift in funds to Alameda
-Spreadsheets indicated between $1 billion and $2 billion in client money is unaccounted for
- Executives set up book-keeping "back door" that thwarted red flags
- Whereabouts of missing funds is unknown
https://www.reuters.com/markets/currenc ... 022-11-12/
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
dna replication
- Phorum.gr user: dna
από dna replication » 12 Νοέμ 2022, 13:07
Sam Bankman-Fried was born in 1992 on the campus of Stanford University into a family of academics. Born and raised to an upper-middle-class Jewish family in California, he is the son of Barbara Fried and Joseph Bankman, both professors at Stanford Law School.[2] His aunt Linda P. Fried is the current dean of Columbia University Mailman School of Public Health.[15] His brother, Gabe Bankman-Fried, is a former Wall Street trader[16] and the director of the non-profit Guarding Against Pandemics.
-
demotivator
από demotivator » 12 Νοέμ 2022, 13:18
Ζόρικα σκηνικά,συνήθως τις απότομες πτώσεις ακολουθεί μια σύντομη έστω άνοδος,εδω μένει σταθερό και με μειούμενο όγκο.Άλλαξα γνώμη και τα ξανάκανα stable περιμένοντας <15k.
-
Ερμής
από Ερμής » 12 Νοέμ 2022, 13:20
demotivator έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 13:18
Ζόρικα σκηνικά,συνήθως τις απότομες πτώσεις ακολουθεί μια σύντομη έστω άνοδος,εδω μένει σταθερό και με μειούμενο όγκο.Άλλαξα γνώμη και τα ξανάκανα stable περιμένοντας <15k.
Όταν παίζεις μεγάλα ποσά συμφέρει και το trading. Προσωπικά είμαι αντίθετος γιατί δε θέλω σκοτούρες.
Επειδή φοβάμαι πολύ μη σκάσει μετά το ftx και κανένα crypto.com ή binance, κατέβασα την εντολή στα 13500.
Ψώνισα μόνο κάτι ψιλολoγια σε ADA.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
demotivator
από demotivator » 12 Νοέμ 2022, 13:26
Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 13:20
demotivator έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 13:18
Όταν παίζεις μεγάλα ποσά συμφέρει και το trading. Προσωπικά είμαι αντίθετος γιατί δε θέλω σκοτούρες.
Επειδή φοβάμαι πολύ μη σκάσει μετά το ftx και κανένα crypto.com ή binance, κατέβασα την εντολή στα 13500.
Ψώνισα μόνο κάτι ψιλολoγια σε ADA.
Μόνο σποτ παίζω,αν εννοείς με μόχλευση έχει μεγάλο ρίσκο.Η binance με τα μηδενικά fees μάζεψε πολύ κόσμο και θεωρητικά δεν έχει πρόβλημα,πρακτικά κανένα exchange δεν είναι ασφαλές.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.