Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
BILLO

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 04 Δεκ 2023, 15:31

enterprise-psi έγραψε:
04 Δεκ 2023, 15:20
Πώς πάει μάγκες ; 😁
:003::003::003:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 04 Δεκ 2023, 18:20

hades έγραψε:
04 Δεκ 2023, 15:27
enterprise-psi έγραψε:
Πώς πάει μάγκες ; 😁
Μπορώ να πω καλά. Εχω μπει γερά στα gaming crypto και μέχρι τώρα έχω τεράστιο κέρδος. Πήρα κάτι ψιλά γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω. Από την μια φοβάμαι μην μας πιάσουν μαλάκες και πάνε όλα ποιο μπροστά
Τσίμπα κέρδη που και που , το Hodl δεν είναι στρατηγική της προκοπής. εαν 2Χ, 3Χ τα λεφτά σου, παρτα όλα , ας μην είμαστε άπληστοι :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Δεκ 2023, 21:30

hades έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Πώς πάει μάγκες ; 😁
Μπορώ να πω καλά. Εχω μπει γερά στα gaming crypto και μέχρι τώρα έχω τεράστιο κέρδος. Πήρα κάτι ψιλά γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω. Από την μια φοβάμαι μην μας πιάσουν μαλάκες και πάνε όλα ποιο μπροστά
Gaming cryptos; δηλαδή mana, enjin, sandbox;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 04 Δεκ 2023, 22:02

enterprise-psi έγραψε:
04 Δεκ 2023, 18:20
hades έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Πώς πάει μάγκες ; 😁
Τσίμπα κέρδη που και που , το Hodl δεν είναι στρατηγική της προκοπής. εαν 2Χ, 3Χ τα λεφτά σου, παρτα όλα , ας μην είμαστε άπληστοι :lol:
Μαν μου ετσι οπως εχει το πραμα δεν υπαρχει σχεδον κανενας λογος για να βγαλεις το οποιοδηποτε νομισμα εαν το bitcoin δεν πιασει εκατο χιλιαδες δολαρια. Ολη η αγορα θα παει τρενο μεχρι εκει.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 04 Δεκ 2023, 22:04

Ερμής έγραψε:
04 Δεκ 2023, 21:30
hades έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
Πώς πάει μάγκες ; 😁
ναι gala ,beam avax και αλλά αλλά εκεί που πήγα σούπερ είναι το xed
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 04 Δεκ 2023, 22:07

BILLO έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:02
enterprise-psi έγραψε:
hades έγραψε:

Μαν μου ετσι οπως εχει το πραμα δεν υπαρχει σχεδον κανενας λογος για να βγαλεις το οποιοδηποτε νομισμα εαν το bitcoin δεν πιασει εκατο χιλιαδες δολαρια. Ολη η αγορα θα παει τρενο μεχρι εκει.
θεωρητικά ναι αλλά σκέφτόμαι μην μας πιάσουν μαλάκες και δεν φτάσει 100 000 μπούμε όλοι γερά περιμένοντας και ένα 25 που θα σπείρει και μείνουμε με το πουλί στο χέρι. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι του 2024 μετά το halving θα μαστε καλα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 04 Δεκ 2023, 22:07

Το bitcoin αξίζει γιατί μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο πχ του χρυσού.
Τα υπόλοιπα τα βλέπω ως βρωμιές και εταιρίες πυραμίδες όπου τσακάλια ψάχνουν θυματα για να τους πιουν το αίμα. Όχι πως δεν μπορείς πιθανόν να βγάλεις χρήμα απλα είναι λίγο άγρια Δύση. Γενικα δεν φαίνεται να χουν χρησιμότητα.

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 04 Δεκ 2023, 22:11

AOC έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:07
Το bitcoin αξίζει γιατί μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο πχ του χρυσού.
Τα υπόλοιπα τα βλέπω ως βρωμιές και εταιρίες πυραμίδες όπου τσακάλια ψάχνουν θυματα για να τους πιουν το αίμα. Όχι πως δεν μπορείς πιθανόν να βγάλεις χρήμα απλα είναι λίγο άγρια Δύση. Γενικα δεν φαίνεται να χουν χρησιμότητα.
όλοι για τα φράγκα είμαστε. Ϊσως το τελευταίο πράγμα σε αυτό τον κόσμο που μπορεί η μαρίδα να βγάλει λεφτά (βέβαια εις βάρος της μεγάλης μάζας της μαρίδας ) .
Αυτό που μετανιωνω είναι που ενώ ήξερα για τα κρυπτο δεν μπήκα μετα μπούνια από το 2016 και περιμένα το τελευταίο bull run toy 20-21
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hades την 05 Δεκ 2023, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Δεκ 2023, 22:29

hades έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:04
Ερμής έγραψε:
hades έγραψε:

Επιμένω σε ADA XRP ETH

ADA είχα ψιλό φορτώσει στα 26 λεπτά

Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 04 Δεκ 2023, 22:38

hades έγραψε:
BILLO έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:

θεωρητικά ναι αλλά σκέφτόμαι μην μας πιάσουν μαλάκες και δεν φτάσει 100 000 μπούμε όλοι γερά περιμένοντας και ένα 25 που θα σπείρει και μείνουμε με το πουλί στο χέρι. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι του 2024 μετά το halving θα μαστε καλα.
Γενικα οι εχοντες το χοντρο κεφαλαιο αποφασισαν να τα βαλουν σε κρυπτο. Αυτο διασφαλιζει σε μεγαλο βαθμο την ανοδο. Ειδικα τωρα που πανε στην Αμερικη να εκδοσουν τα ETF του bitcoin. Φαινεται να υπαρχει ενα ρηγμα στις σχεσεις του κεφαλαιου με το πολιτικο ρευμα που κινειται πισω απο το SEC αλλα μεχρι τωρα η μερια του SEC χανει στα δικαστηρια. Το Bitcoin και το ethereum ειναι εξασφαλισμενα. Στα μεγαλα altcoins και τα tokens τους υπαρχει η ανησυχια οτι η επιτροπη μπορει να τους τη φερει αιφνιδιαστικα ειδικα τωρα που παει να ξεκινησει το bull run. Οχι να τα γκρεμισει αλλα να δημιουργησει αντιστοιχη κατασταση οπως με XRP και να χασουν το bull run. Αλλος ενας κινδυνος θεωρω πως ειναι τα εσωτερικα σκανδαλα του χωρου. Αλλα τωρα που θα κινηθει το χρημα θα κρυφτουν ολες οι παθογενειες κατω απο το χαλι μεχρι την επομενη υφεση. Γενικα θεωρω πως ολο το 2024 θα υπαρχει ανοδος. Αλλα αυτο που λεει ο Psi ειναι σωστο, αναλογα με το τι εχεις, τι περιμενεις, τι ρισκαρεις κτλ βγαζε και κερδη. Το κυνηγι της κορυφης εχει το αναλογο ρισκο.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 06 Δεκ 2023, 18:16

BILLO έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:38
hades έγραψε:
BILLO έγραψε:

Γενικα οι εχοντες το χοντρο κεφαλαιο αποφασισαν να τα βαλουν σε κρυπτο. Αυτο διασφαλιζει σε μεγαλο βαθμο την ανοδο. Ειδικα τωρα που πανε στην Αμερικη να εκδοσουν τα ETF του bitcoin. Φαινεται να υπαρχει ενα ρηγμα στις σχεσεις του κεφαλαιου με το πολιτικο ρευμα που κινειται πισω απο το SEC αλλα μεχρι τωρα η μερια του SEC χανει στα δικαστηρια. Το Bitcoin και το ethereum ειναι εξασφαλισμενα. Στα μεγαλα altcoins και τα tokens τους υπαρχει η ανησυχια οτι η επιτροπη μπορει να τους τη φερει αιφνιδιαστικα ειδικα τωρα που παει να ξεκινησει το bull run. Οχι να τα γκρεμισει αλλα να δημιουργησει αντιστοιχη κατασταση οπως με XRP και να χασουν το bull run. Αλλος ενας κινδυνος θεωρω πως ειναι τα εσωτερικα σκανδαλα του χωρου. Αλλα τωρα που θα κινηθει το χρημα θα κρυφτουν ολες οι παθογενειες κατω απο το χαλι μεχρι την επομενη υφεση. Γενικα θεωρω πως ολο το 2024 θα υπαρχει ανοδος. Αλλα αυτο που λεει ο Psi ειναι σωστο, αναλογα με το τι εχεις, τι περιμενεις, τι ρισκαρεις κτλ βγαζε και κερδη. Το κυνηγι της κορυφης εχει το αναλογο ρισκο.
:+1: αφου δε μπορουν να το νικησουν αποφασισαν να το ελεγξουν
Το θεμα ειναι αν μπορουν πραγματικα να το κανουν πριν την εκδοση των cbdc
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 06 Δεκ 2023, 20:32

Αυτή τη στιγμή το Bitcoin είναι σχεδόν στα 44.000 δολάρια

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 08 Δεκ 2023, 22:35

Ερμής έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:29
hades έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Επιμένω σε ADA XRP ETH

Ένας γνωστός μου έβαλε 10000 στο ada με 26-28 λεπτά. "Να πα να γαμηθει, θα ρισκάρω" μου είπε.
Όλες τις οικονομίες του (δουλεύει σε λαϊκή).
Θυμάμαι του είχα πει ότι από το ADA δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Λογικά τώρα βρίσκεται +8 χιλιάρικα (σημερινη τιμή ada 49 λεπτά, πήρε 20% από χθες).

Οποτε αν έχωσες πολύ χρήμα είσαι ωραίος.
Το ada έχει δυναμική για τουλάχιστον δυόμιση ευρώ.

Τα πάντα βέβαια τα καθορίζει ο πατριάρχης που δεν είναι άλλος από το bitcoin.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 09 Δεκ 2023, 09:18

Πτολεμαίος έγραψε:
08 Δεκ 2023, 22:35
Ερμής έγραψε:
hades έγραψε:

Επιμένω σε ADA XRP ETH

Ένας γνωστός μου έβαλε 10000 στο ada με 26-28 λεπτά. "Να πα να γαμηθει, θα ρισκάρω" μου είπε.
Λογικά τώρα βρίσκεται +8 χιλιάρικα (σημερινη τιμή ada 49 λεπτά, πήρε 20% από χθες).

Αν το ADA πάει όπως υπολογίζεται να πάει τότε θα μιλάμε για επόμενο ETH.
Το πιστεύω γιαυτό και ψώνισα τότε στα χαμηλά. Βλέπουμε.
Εννοοειται δε μπαίνουν όλες οι οικονομίες. Μόνο αυτά που αντέχω να χάσω.

Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO » 09 Δεκ 2023, 10:14

Ερμής έγραψε:
09 Δεκ 2023, 09:18
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Δεκ 2023, 22:35
Ερμής έγραψε:

Επιμένω σε ADA XRP ETH

Αν το ADA πάει όπως υπολογίζεται να πάει τότε θα μιλάμε για επόμενο ETH.
Το πιστεύω γιαυτό και ψώνισα τότε στα χαμηλά. Βλέπουμε.
Εννοοειται δε μπαίνουν όλες οι οικονομίες. Μόνο αυτά που αντέχω να χάσω.
Ειναι η πρωτη ανοδικη αγορα που το ADA μπαινει με δικο του οικοσυστημα. Αυτη τη στιγμη εκτιμαται στα 400 εκατομμυρια δολαρια αξια απο 700 εκατομμυρια δεσμευμενα ADA και η πορεια ειναι εδω και μηνες σταθερα ανοδικη. Γενικα το TVL του ειναι αρκετα μικρο σε σχεση με το μεριδιο που κραταει στην αγορα αν συγκριθει με αλλα νομισματα αλλα θεωρειται σταθερα ενα απο τα πιο αξιοπιστα blockchain. Η τιμη που θα πιασει γενικα θα κριθει και απο την πορεια που θα εχει το SOLANA το οποιο παρουσιαζει μεγαλη δυναμικη και διεκδικει τη θεση του τριτου κρυπτονομισματος. Επισης θα κριθει και στο κατα ποσον θα καταφερει να ανταποκριθει και στις υψηλες κινησεις της αγορας γιατι εχει αδυναμια στην ταχυτητα εξυπηρετησης των συναλλαγων λογο αρχιτεκτονικης. Αυτο ειναι ενα προβλημα που επιλυεται μερικως μεν αλλα αργα και προοδευτικα. Το SOL ηδη εχει τεραστιο οικοσυστημα με πολλα layer 2 tokens. To TVL του αγγιξε στον προηγουμενο κυκλο τα 8 δις δολαρια. H αδυναμια του SOL ειναι παρα πολυ σημαντικη αλλα οσο το συστημα ανταποκρινεται δεν την λαμβανει υποψην του ο κοσμος ιδιαιτερα, ειναι πολυ κεντροποιημενο, ελεγχεται απο λιγους και υπαρχει η υποψια οτι δεν λειτουργει σε επικινδυνο βαθμο σαν ανεξαρτητο κρυπτονομισμα. Κατι που δεν συμβαινει με το CARDANO που ειναι πολυ αποκεντροποιημενο. Για ολα τα μεγαλα Altcoins υπαρχει η κινδυνος του SEC που μπορει να τα παρασυρει σε δικαστικες διαμαχες για το αν ειναι χρεογραφα η εμπορευματα, κατι που ειναι δυσκολο προβλημα να λυθει θεωρητικα γιατι τα κρυπτο αποτελουν sui generis φαινομενο αν και τελικα οι αποφασεις περνονται συμφωνα με το ποια συμφεροντα επικρατουν. Στην Αμερικη υπαρχει διχογνωμια του κατεστημενου οικονομικου συστηματος και των τυχοδιωκτικων οικονομικων δυναμεων που θελουν να επικρατησουν στην καινουρια αγορα.
Το ADA στον προηγουμενο κυκλο κερδισε το 4% του γενικου κεφαλαιου της αγορας κρυπτο (total market cap), καποιοι λενε οτι και σε αυτον τον κυκλο (που ομως εχει πολλυ διαφορετικη θεση και αντιστοιχια με αλλα νομισματα) θα ξανακαταφερει να κερδισει το 4% του κεφαλαιου η τελος παντων ειναι το πιο πιθανο. Απο κει και μετα θα κριθει απο το τι ποσα θα πεσουν γενικα στην αγορα για να ξερουμε σε τι ποσο θα αντιστοιχει και ενα 4% αυτης. Καποιοι λενε θα ειναι κοντα στα 10 τρις οποτε ειναι πιθανο το ADA να αγγιξει τα 10 δολαρια με γενικο κεφαλαιο τα 400 δις. Αλλα γενικα τιποτα δεν ειναι πραγματικα προβλεψιμο γιατι ειναι πολλα πραγματα ρευστα και κυριως εντελως καινουρια οπως η υποθεση των ETFs.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών