Γιατί χειρότερες προοπτικές;λόγω του μνημονίου έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερες περικοπές στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά.Το χαμηλό επίπεδο είναι πολύ πιο εύκολο να ανυψωθεί.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 22:59Πως δεν υπάρχει, έχουμε πολύ πιο αδύναμη οικονομία και περισσότερα προβλήματα, π.χ υπέρογκο χρέος και χειρότερες προοπτικές. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγούμε στην σέντρα.πατησιωτης έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 21:22Η Ιταλία και η Ισπανία είχαν μεγαλύτερη ύφεση από την Ελλάδα το 2020 και εκεί τελειώνει η συζήτηση για τον πέλεκυ.Δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να μην έχουμε ίση ή μεγαλύτερη ανάπτυξη από τις άλλες μεσογειακές χώρες τα επόμενα χρόνια.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 19:31Όταν είναι όλοι στην πρέσα είναι πολύ πιο εύκολο να έχουμε χαλάρωση των κανόνων αλλά όταν είσαι μόνο εσύ σαν χώρα (για τεχνικούς αλλά και αναπόδραστους λόγους) τα πράγματα αλλάζουν. Είσαι 100% βέβαιος ότι δεν θα πέσει πέλεκυς;
Clowns in the Room
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Clowns in the Room
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όπως φάνηκε στην πράξη τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Σύμφωνα με την θεωρία του ελατηρίου που είχαν επικαλεστεί, νομίζω ο Τσίπρας, δεν ξέρω αν το είχε πει και ο Σαμαράς, αμέσως μετά την 'έξοδο' από το μνημόνιο και το σταμάτημα στην λήψη περιοριστικών μέτρων, θα είχαμε rebound. Ε δεν είχαμε. Άρα;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 07:00Γιατί χειρότερες προοπτικές;λόγω του μνημονίου έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερες περικοπές στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά.Το χαμηλό επίπεδο είναι πολύ πιο εύκολο να ανυψωθεί.
Η ελληνική οικονομία δεν έχει καύσιμα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε αυτό που ανέφερα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 08:22Όπως φάνηκε στην πράξη τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Σύμφωνα με την θεωρία του ελατηρίου που είχαν επικαλεστεί, νομίζω ο Τσίπρας, δεν ξέρω αν το είχε πει και ο Σαμαράς, αμέσως μετά την 'έξοδο' από το μνημόνιο και το σταμάτημα στην λήψη περιοριστικών μέτρων, θα είχαμε rebound. Ε δεν είχαμε. Άρα;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 07:00Γιατί χειρότερες προοπτικές;λόγω του μνημονίου έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερες περικοπές στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά.Το χαμηλό επίπεδο είναι πολύ πιο εύκολο να ανυψωθεί.
Η ελληνική οικονομία δεν έχει καύσιμα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε αυτό που ανέφερα.
Δεν ενδιαφέρει τι είπε ο Τσίπρας,έτσι κι αλλιώς με Τσίπρα δεν μπορούσε να γίνει κάτι παρόμοιο.Η σύγκριση γίνεται με την Ιταλία που χρειάζεται περιοριστικά μέτρα και δεν μπορεί να βρει πολιτική βούληση να πάρει.Εμείς δεν χρειαζόμαστε.
- Dwarven Blacksmith
Σε ενδιαφέρει ή όχι, δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι η μόνιμη απάντηση για το πότε θα έχουμε μη αναιμική ανάπτυξη είναι "του χρόνου". Ανεξαρτήτως χρόνου.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 08:52Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 08:22Όπως φάνηκε στην πράξη τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Σύμφωνα με την θεωρία του ελατηρίου που είχαν επικαλεστεί, νομίζω ο Τσίπρας, δεν ξέρω αν το είχε πει και ο Σαμαράς, αμέσως μετά την 'έξοδο' από το μνημόνιο και το σταμάτημα στην λήψη περιοριστικών μέτρων, θα είχαμε rebound. Ε δεν είχαμε. Άρα;πατησιωτης έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 07:00Γιατί χειρότερες προοπτικές;λόγω του μνημονίου έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερες περικοπές στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά.Το χαμηλό επίπεδο είναι πολύ πιο εύκολο να ανυψωθεί.
Δεν ενδιαφέρει τι είπε ο Τσίπρας,έτσι κι αλλιώς με Τσίπρα δεν μπορούσε να γίνει κάτι παρόμοιο.Η σύγκριση γίνεται με την Ιταλία που χρειάζεται περιοριστικά μέτρα και δεν μπορεί να βρει πολιτική βούληση να πάρει.Εμείς δεν χρειαζόμαστε.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"